Karen_Souza
Veoma poznat
- Poruka
- 11.583
...pošto je ovdje sve na,- vidjeno...
evo 'nešto'
da Vas sve pozdravim
onako nevidjeno...
O, dobro veče.

Baš umeš prijatno da iznenadiš izborom muzike!

Samo za tebe.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pošto je ovdje sve na,- vidjeno...
evo 'nešto'
da Vas sve pozdravim
onako nevidjeno...

, ево још једне баладе.
Trpiš i ti nas....zaboravio sam 'ovu Stvarčicu'
ali je zaista,- S T V A R Č I N A
i
zaslužujete
bar koliko me do sada
trpite...

Ja uopšte ne znam kako dođosmo do teme romantika. A ne bi bilo loše da tako imamo tematske večeri ili dane, svejedno. Recimo, rock veče, pa veče elektronske muzike.Пошто видим да сте кренули с романтиком и тако то, ево још једне баладе.
Dobro veče, Akay.Dobro veče kafandžije.![]()

Nema na čemu, bilo mi je zadovoljstvo....Karen_S,
...grasias...

Ja uopšte ne znam kako dođosmo do teme romantika. A ne bi bilo loše da tako imamo tematske večeri ili dane, svejedno. Recimo, rock veče, pa veče elektronske muzike.
I to što kažeš!Jutro svima!
Bolje ovako spontano,pa šta bude ležalo.

Ja sam pristavila kaficu.
....i.... vidim da ne posto je uslovi...niti imam masinu...niti imam zenu...sta da radim?]
Muziku koju ste okacili cu sutra da preslusavam...ako ima nesto nepoznato.
...muziku vam prelistah i nista novo...ono sto je Bonsai ostavila me najvise zagolicalo
...to nisam cuo do sada iako je staro...lepe su one zemske a ponajvise mi se svidZa ambijent tj. Pariz ... ehhh Pariz kako me vraca jedno 2 godinice u unazad ...moram da obnovim neke stvari...inace sve ostalo u tom spotu je cisto majmunisanje...

Samo se ti ganjaj i ostavljaj nas ovde same.ma tamo se ganjam malo na politici...a ja na volim da zovem ljude tako na razgovor....volim kad mene pozovu
- - - - - - - - - -
nego Tinsley Ellis izbacio album...sad 2014... evo preslusavam ga ...i sve mi neki elektricni impulsi korz ledja prolaze...
, ali ne, čovek mora da je opet išao u potragu za eurokremom. 

..ali bukvalno!Auuuu sto ste brzi sa odgovorima....dobri ste samo da vas po smrt neko posalje.... a Zlatkovi saveti su ionako neupotrebljivi...ipak fala ti Zlajo...nego ...ja se snaso...muziku vam prelistah i nista novo...ono sto je Bonsai ostavila me najvise zagolicalo
...to nisam cuo do sada iako je staro...lepe su one zemske a ponajvise mi se svidZa ambijent tj. Pariz ... ehhh Pariz kako me vraca jedno 2 godinice u unazad ...moram da obnovim neke stvari...inace sve ostalo u tom spotu je cisto majmunisanje...

Pa i to je rad, potraga za eurokremom.Ja bre radio sinoc...koliko puta da kazem...i veceras radim....
Gde ima da se preslusa? Za sada nigde za tebe... a ako zelis za 60 min. bice na sarku.
- - - - - - - - - -
Cudesna pucaj vise tom strelom evo namestio sam krusku na glavu.

Toliko sam te puta iscimala.Fenom ide brže.Bolje i to nego da cekas da ti se osuse farmerice na radijatoru.

Pozdrav, Petre.Ја скинуо халтере,сад одох да учим.
Чујемо се касније.![]()