Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...zaboravio sam 'ovu Stvarčicu'
ali je zaista,- S T V A R Č I N A
i
zaslužujete
bar koliko me do sada
trpite...
Trpiš i ti nas. :z;:

Pesma je odlična!

Пошто видим да сте кренули с романтиком и тако тоz:lol:, ево још једне баладе.
Ja uopšte ne znam kako dođosmo do teme romantika. A ne bi bilo loše da tako imamo tematske večeri ili dane, svejedno. Recimo, rock veče, pa veče elektronske muzike.

Dobro veče kafandžije. :mafijas:
Dobro veče, Akay. :cao:

Vidiš da nas još uvek ima u kafeu, mis'im ja sam se ovde preselila. :rumenka:

...Karen_S,
...grasias...
Nema na čemu, bilo mi je zadovoljstvo. :cmok2:

Jutro svima!

Bolje ovako spontano,pa šta bude ležalo.

I to što kažeš!

Gle! Pesma iz godine kada sam se ja rodila. :heart:

Ja sam pristavila kaficu.

large.gif

dobro jutro muzikasi

kako ja sada da operem farmerice?.... u stvari hteo sam ali pogledah ovu stampanu aplikaciju...kako god da se to zove .... i

6t9y.jpg

....i.... vidim da ne posto je uslovi...niti imam masinu...niti imam zenu...sta da radim?

Muziku koju ste okacili cu sutra da preslusavam...ako ima nesto nepoznato.

Simple,zar već prođe vikend?

....i.... vidim da ne posto je uslovi...niti imam masinu...niti imam zenu...sta da radim?]

Na potok ili korito,ribaću četku u šake i na posao.Možda naletiš na neku na koritu,pa je zamoli da ti demonstrira kako se to radi.

Muziku koju ste okacili cu sutra da preslusavam...ako ima nesto nepoznato.

Ne verujem da si čuo,kačimo samo sveže stvari.

Auuuu sto ste brzi sa odgovorima....dobri ste samo da vas po smrt neko posalje.... a Zlatkovi saveti su ionako neupotrebljivi...ipak fala ti Zlajo...nego ...ja se snaso :mrgreen:...muziku vam prelistah i nista novo...ono sto je Bonsai ostavila me najvise zagolicalo :mrgreen:...to nisam cuo do sada iako je staro...lepe su one zemske a ponajvise mi se svidZa ambijent tj. Pariz ... ehhh Pariz kako me vraca jedno 2 godinice u unazad ...moram da obnovim neke stvari...inace sve ostalo u tom spotu je cisto majmunisanje...

ma tamo se ganjam malo na politici...a ja ne volim da zovem ljude tako na razgovor....volim kad mene pozovu :per:

- - - - - - - - - -

nego Tinsley Ellis izbacio album...sad 2014... evo preslusavam ga ...i sve mi neki elektricni impulsi korz ledja prolaze...

Poslednja izmena:
ma tamo se ganjam malo na politici...a ja na volim da zovem ljude tako na razgovor....volim kad mene pozovu :per:

- - - - - - - - - -

nego Tinsley Ellis izbacio album...sad 2014... evo preslusavam ga ...i sve mi neki elektricni impulsi korz ledja prolaze...
Samo se ti ganjaj i ostavljaj nas ovde same. :ljutka:

Ja preksinoć zvala da sinoć budeš tu, zvaničnu pozivnicu uputila :aha:, ali ne, čovek mora da je opet išao u potragu za eurokremom. :zplez:

Gde ima to da se presluša?

Auuuu sto ste brzi sa odgovorima....dobri ste samo da vas po smrt neko posalje.... a Zlatkovi saveti su ionako neupotrebljivi...ipak fala ti Zlajo...nego ...ja se snaso :mrgreen:...muziku vam prelistah i nista novo...ono sto je Bonsai ostavila me najvise zagolicalo :mrgreen:...to nisam cuo do sada iako je staro...lepe su one zemske a ponajvise mi se svidZa ambijent tj. Pariz ... ehhh Pariz kako me vraca jedno 2 godinice u unazad ...moram da obnovim neke stvari...inace sve ostalo u tom spotu je cisto majmunisanje...
..ali bukvalno! :rotf:

Ja bre radio sinoc...koliko puta da kazem...i veceras radim....

Gde ima da se preslusa? Za sada nigde za tebe... a ako zelis za 60 min. bice na sarku.

- - - - - - - - - -

Cudesna pucaj vise tom strelom evo namestio sam krusku na glavu.
Pa i to je rad, potraga za eurokremom. :zplez:

Dobro, ajde, radio si. :z;:

Jbg, neprijatno mi je da tražim više muziku od tebe, ili da je zbog mene kačiš na Shark. :rumenka: Toliko sam te puta iscimala.

Bolje i to nego da cekas da ti se osuse farmerice na radijatoru.
Fenom ide brže. :z;:

- - - - - - - - - -

Ја скинуо халтере,сад одох да учим. :hahaha:
Чујемо се касније. ;)

Pozdrav, Petre. :cao:

Lakonac, jesu li sada halteri kod tebe? :zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back