Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tutankamon i Bonsai...kakva kombinacija...
Faraonn je i,- Sensej...a svijet kojeg se sjećam i koji tražim je M.J.
Svijet...svijet Malog Princa...i ako ne postoji
mora da se opostoji...
Tutankamon i Bonsai...kakva kombinacija...

...Lakonski,
lako je Faraonn_u
da daje
ali teško je kome dati
i ne dobiti
osim kamenice ili želju
da se Piramidi vratim
...duh faraonn_a Tumnopoteh_a I.
osjeća ovdje muziku sfera koje komšija Platon
osjećao je isto ali je od nas misiraca samo znao da krade...
...pozdrav i ...p o z d r a v ...
Ali zar Faraonn & Lakonac nije zanimljivija kombinacija?
Ljudi da vas pitam nesto ...hipoteticka je stvar... malo filozofska... npr.... svaler i nesvaler dozive nesrecu.... svaler pogine a nesvaler prezivi ali sa povredama u onom delu tela i sada doktori transplantiraju patku svalera nesvaleru..... pitanje je da li je nesvaler odjednom postao svaler?
ovo je mnogo jaka obrada...ko voli bitlse dopasce mu se
- - - - - - - - - -
daj malo brate...sta god da je
Не.
Није у ку*рцу кључ!
Швалер се рађа!
...Lakonski,
pomiješao si
Mi smo,
faraonn XIV. Dinastije Ptolomeida i sin Sunca,- Tumnopoteh I.
Petre!...uozbilji se malo...jeste da se radja ali taj sto se radja sad mu je prisiven i njegov je...i svasta je radio...mozda i ja mislim isto kao ti ali hocu da izvucem argumente. U stvari hteo si da kazes da je svaler u glavi (gornjoj a ne donjoj).

Апсолутно!
Џабе све,кад си глуп к''о та отфикарена ствар!![]()
И да му га пресаде,џабе му,ако није шлифован,паметан,помало нападан,штатијазнам!
Друго,за тај швалерски,животињски нагон,му фале и јаки тестиси,и тестостерон...пуно тестостерона.
![]()
Petre!...uozbilji se malo...jeste da se radja ali taj sto se radja sad mu je prisiven i njegov je...i svasta je radio...mozda i ja mislim isto kao ti ali hocu da izvucem argumente. U stvari hteo si da kazes da je svaler u glavi (gornjoj a ne donjoj).
nesto za vremesnije rokerelepa je stvar
- - - - - - - - - -
Verovatno, ali ja sam totalno neuk i nepismen...zato mi i treba faraon.

...za totalno neuke
ili nepismene,
Faraonn nije dostupan
...
Lakonski,
...skromnost
nije vrlina...

Па откуд ће било ко знати да тај полни орган има толику историју?![]()
Ку*ац је ку*ац,било мањи,већи,дебљи,тањи,закривљен у лево,у десно,прав као јарбол,.![]()
Ију,што сам прост!
Карен,куд ме позва да се овде одомаћим!
ako nastavis ovakoAli Petre...rekoh ja pitanje je malo hipotetcko...malo filozofsko...tvoja primedba da niko nece znati istoriju prisivenog mu organa je nebitna u kontekstu ovakvog gedanja na stvari...a nije ni potpuno tacna ...jer mnoge znaju istoriju pokojnog svalera.
- - - - - - - - - -
Pa da sam ja mod ti bi vec bio banovan... a i Karen ce da ti ga svirneako nastavis ovako
Не питај зашто. The Driving Line
Ajde Petre odho ja...lepose ispricasmo... ceo vikend radim...mozda svratim na kratko... a u ponedeljak sigurno i na duze. Vidimo se na YouTube-tu.

Карен је нова! Ни не зна да ми је ово 4.налог. Не питај зашто.
Срећа па поједини не долазе овде,ипак је њихов домен пдф ЉиС
Бежиш,а?
Хехехе,шалим се.
Ајде,треба неко и да привређује у овој земљи.
Ali faraon je jedan...i to sa razlogom...svi mi ostali gledamo u njega ...i to sa razlogom...faraon ne mora da bude skroman...ostali znaju gde im je mesto. Sve je to tako prirodno i normalno.
A odmah sam znao da nisi bas mnogo nov ovde. Ali ok. A na taj Ljis nisam usao ni jednom ili samo jednom...bacio pogled..zgrozio se i zbrisao.

...slušao sam dosad
tvoj muzički 'predlog'
i osjeti se kudije hodaš
s tobom nije lako
a
zašto bi lako
i trebalo...