Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi da vas pitam nesto ...hipoteticka je stvar... malo filozofska... npr.... svaler i nesvaler dozive nesrecu.... svaler pogine a nesvaler prezivi ali sa povredama u onom delu tela i sada doktori transplantiraju patku svalera nesvaleru..... pitanje je da li je nesvaler odjednom postao svaler?

ovo je mnogo jaka obrada...ko voli bitlse dopasce mu se

- - - - - - - - - -

Faraonn je i,- Sensej...a svijet kojeg se sjećam i koji tražim je M.J.
Svijet...svijet Malog Princa...i ako ne postoji
mora da se opostoji...

daj malo brate...sta god da je

...Lakonski,
lako je Faraonn_u
da daje
ali teško je kome dati
i ne dobiti
osim kamenice ili želju
da se Piramidi vratim
...duh faraonn_a Tumnopoteh_a I.
osjeća ovdje muziku sfera koje komšija Platon
osjećao je isto ali je od nas misiraca samo znao da krade...
...pozdrav i ...p o z d r a v ...

...Lakonski,
lako je Faraonn_u
da daje
ali teško je kome dati
i ne dobiti
osim kamenice ili želju
da se Piramidi vratim
...duh faraonn_a Tumnopoteh_a I.
osjeća ovdje muziku sfera koje komšija Platon
osjećao je isto ali je od nas misiraca samo znao da krade...
...pozdrav i ...p o z d r a v ...

Neeeeeeeeeeeeeee....Tutankamone vrati se...tvoji podanici te trebaju...ti si vrsni kamen piramide naseg lutanja vasionom...bez tvoje krune nas put je bez smisla... a besmisao naseg postojanja postaje smislen....ti si nas vodja...ti si nas vrac (znas li lek protiv opadanje kose?)...ti si nase svetlo...oko kroz koje virimo u svet...ti nas vodis u zivotu i smrti...ti nas stitis...Tutankamoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....neeeeeeeeeeeeeeeeeeee

- - - - - - - - - -

Ali zar Faraonn & Lakonac nije zanimljivija kombinacija?

Zavisi sta hoces da dobije s kao rezultat.

Ljudi da vas pitam nesto ...hipoteticka je stvar... malo filozofska... npr.... svaler i nesvaler dozive nesrecu.... svaler pogine a nesvaler prezivi ali sa povredama u onom delu tela i sada doktori transplantiraju patku svalera nesvaleru..... pitanje je da li je nesvaler odjednom postao svaler?

ovo je mnogo jaka obrada...ko voli bitlse dopasce mu se

- - - - - - - - - -

daj malo brate...sta god da je

Не.
Није у ку*рцу кључ!
Швалер се рађа!

Не.
Није у ку*рцу кључ!
Швалер се рађа!

Petre!...uozbilji se malo...jeste da se radja ali taj sto se radja sad mu je prisiven i njegov je...i svasta je radio...mozda i ja mislim isto kao ti ali hocu da izvucem argumente. U stvari hteo si da kazes da je svaler u glavi (gornjoj a ne donjoj).

nesto za vremesnije rokere
lepa je stvar

- - - - - - - - - -

...Lakonski,
pomiješao si
Mi smo,
faraonn XIV. Dinastije Ptolomeida i sin Sunca,- Tumnopoteh I.

Verovatno, ali ja sam totalno neuk i nepismen...zato mi i treba faraon.

Petre!...uozbilji se malo...jeste da se radja ali taj sto se radja sad mu je prisiven i njegov je...i svasta je radio...mozda i ja mislim isto kao ti ali hocu da izvucem argumente. U stvari hteo si da kazes da je svaler u glavi (gornjoj a ne donjoj).

Апсолутно!
Џабе све,кад си глуп к''о та отфикарена ствар! ;)

И да му га пресаде,џабе му,ако није шлифован,паметан,помало нападан,штатијазнам!
Друго,за тај швалерски,животињски нагон,му фале и јаки тестиси,и тестостерон...пуно тестостерона. z:D

:zblesav:

Апсолутно!
Џабе све,кад си глуп к''о та отфикарена ствар! ;)

И да му га пресаде,џабе му,ако није шлифован,паметан,помало нападан,штатијазнам!
Друго,за тај швалерски,животињски нагон,му фале и јаки тестиси,и тестостерон...пуно тестостерона. z:D

:zblesav:

Ali vidi njemu je presadjen organ sa povecom istorijom, nije pitanje da li ce nesvaler TEK BITI svaler nego da li on jeste svaler posto sada ima organ sa istorijom.

nesto za vremesnije rokere
lepa je stvar

- - - - - - - - - -

Verovatno, ali ja sam totalno neuk i nepismen...zato mi i treba faraon.

...za totalno neuke
ili nepismene,
Faraonn nije dostupan
...
Lakonski,
...skromnost
nije vrlina...

Па откуд ће било ко знати да тај полни орган има толику историју? :)

Ку*ац је ку*ац,било мањи,већи,дебљи,тањи,закривљен у лево,у десно,прав као јарбол,. :deda:

Па откуд ће било ко знати да тај полни орган има толику историју? :)

Ку*ац је ку*ац,било мањи,већи,дебљи,тањи,закривљен у лево,у десно,прав као јарбол,. :deda:

Ali Petre...rekoh ja pitanje je malo hipotetcko...malo filozofsko...tvoja primedba da niko nece znati istoriju prisivenog mu organa je nebitna u kontekstu ovakvog gedanja na stvari...a nije ni potpuno tacna ...jer mnoge znaju istoriju pokojnog svalera.

- - - - - - - - - -

Ију,што сам прост!
Карен,куд ме позва да се овде одомаћим!

Pa da sam ja mod ti bi vec bio banovan... a i Karen ce da ti ga svirne :hahaha: ako nastavis ovako

Ali Petre...rekoh ja pitanje je malo hipotetcko...malo filozofsko...tvoja primedba da niko nece znati istoriju prisivenog mu organa je nebitna u kontekstu ovakvog gedanja na stvari...a nije ni potpuno tacna ...jer mnoge znaju istoriju pokojnog svalera.

- - - - - - - - - -

Pa da sam ja mod ti bi vec bio banovan... a i Karen ce da ti ga svirne :hahaha: ako nastavis ovako

Баш зато што је хипотетичко,значи да ништа што си навео није тачно. ;)
Филозофи би те питали:"Откуд знаш да се несрећа десила?" :)

Карен је нова! Ни не зна да ми је ово 4.налог. :) Не питај зашто.
Срећа па поједини не долазе овде,ипак је њихов домен пдф ЉиС. ;)

Poslednja izmena od moderatora:
Карен је нова! Ни не зна да ми је ово 4.налог. Не питај зашто.
Срећа па поједини не долазе овде,ипак је њихов домен пдф ЉиС

A odmah sam znao da nisi bas mnogo nov ovde. Ali ok. A na taj Ljis nisam usao ni jednom ili samo jednom...bacio pogled..zgrozio se i zbrisao.

- - - - - - - - - -

Бежиш,а?

Хехехе,шалим се.
Ајде,треба неко и да привређује у овој земљи.

Ne bezim...naporan mi je posao malo i trazi koncentraciju... zato veceras i provodim vreme ovde da se ne zapijem negde pa da sutra bolujem.

A odmah sam znao da nisi bas mnogo nov ovde. Ali ok. A na taj Ljis nisam usao ni jednom ili samo jednom...bacio pogled..zgrozio se i zbrisao.

Где нов?! Већ 3 године! :)

Хајде...пишемо се! ;)

- - - - - - - - - -

Фараон,хвала на дивној репки! :)

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

kozel.jpg

Цепајте! :)

...slušao sam dosad
tvoj muzički 'predlog'
i osjeti se kudije hodaš
s tobom nije lako
a
zašto bi lako
i trebalo...

Ako si slusao ovo sto sam veceras postavljao to nije nista...to je luk i voda...ako te zaista zanima da cujes na sta otkidam a to je jako kompleksna muzika moras da mi stavis do znanja da to zelis pa cu i pustiti. Svaka stvar ima svoju pricu koju mogu da ispricam...ali me niko nikada nije pitao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back