Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav Banz!

Gde se to nismo razumeli

Nisi osetila malo ironije u kafanskom dimu i u mom ljubavnom postu.

Ne znam ja, ne uhodim te. Ko zna gde ti ideš i šta radiš, a ne prijavljuješ.

Ma ima neki pdf na krsti o štrikanju,na koji volim da zvirnem.Eto,proznao sam.:prstic:

Jao! Odakle ti to da je volim?! Ma bre ti si ostavio pesmu od Madam Piano i Teodulije. Kakva crna Zorica?

Napsali si negde nešto oko Zorice...verovatno pozitivno.A tutno sam nejno ime,da te asociram na nju...I nije crna srećo,pogledaj malo bolje.:whistling:

Fotka je super! Ti si je uslikao?

Moj drug.

I ova pesma me oduševljava:

A ja volim ovu sledeću,podseća me na neke vlajne ,što mi je jedna osoba obećala srediti...a ovo je uslikano malo nizvodno.

Poslednja izmena:
Ajde sto lagim, al da vidis sto sapucem :per:

Pa mozda bi to bilo logicno... ah samo kad se setim onih njenih razmaknutih jedinica kad se nasmeje... ima li sta lepse? Ali nisam sanjao ni kasirku ni Rumunke a ponajmanje vlajne... sanjao sam nesto drugo... sasvim drugacije i bajkovito.....sada cu vam pripovedati o tome.

Dakle, spavam obicno sa sluskama... namestim plej listu i plovim... sinoc isto... bio sam preumoran... jos nisam ni spustio glavu na jastuk a vec sam prosao kroz kapiju sna... i dok sam se tako ljuljao u gondoli na onostranim talasicima plej lista mi je pustila ovu muziku..............

Ko se nije napio rakije uz guslarske pesme taj ne zna sta je dozivljaj :) Ali obavezno u drustvu. Kad si trezan nije nesto ali kad te uhvati rakija uh :D Obuzme te neobicna radost pomesana sa ponosom koji ne znas ni zasto osecas....kao da si uradio ne znam sta dobro :) zestok trip

Ko se nije napio rakije uz guslarske pesme taj ne zna sta je dozivljaj Ali obavezno u drustvu. Kad si trezan nije nesto ali kad te uhvati rakija uh Obuzme te neobicna radost pomesana sa ponosom koji ne znas ni zasto osecas....kao da si uradio ne znam sta dobro zestok trip

Pa onda je i svejedno šta ti puste,a još ako je dobro društvo tu sve ti je ravno.z:)

Danas sve novi ljudi u našem kafančetu!

Si videla....opili si uz gulse i pomešali forume.:maramica:

Samo da se mi družimo uz ovako opušetnu atmosferu,a ukusi su nebitni.z;)

Nisi osetila malo ironije u kafanskom dimu i u mom ljubavnom postu.
Nisam, priznajem. :rumenka:

Ma ima neki pdf na krsti o štrikanju,na koji volim da zvirnem.Eto,proznao sam.:prstic:
Znala sam da svašta kriješ. Ko zna čega tu još ima. :zper:

Napsali si negde nešto oko Zorice...verovatno pozitivno.A tutno sam nejno ime,da te asociram na nju...I nije crna srećo,pogledaj malo bolje.:whistling:
Ja?! Pozitivno napisala nešto oko Zorice? :zeek: To nije moguće. :zarja: Jes, vala, nije crna nego "rozna". :bljuc:

A ja volim ovu sledeću,podseća me na neke vlajne ,što mi je jedna osoba obećala srediti...a ovo je uslikano malo nizvodno.
Srediće ti, polako, samo dok prođu praznici. :aha:

Ако уопште бирате најлепши пост на Крстарици у 2014. сигуран сам да ће овај бити у најужој конкуренцији. Карен како се осећаш после овога?
Опасно се шлихта модератору овај ваш најзанимљивији члан.
Kako se osećam? Ludo i nezaboravno. :zper:
Ne šlihta mi se, volemo se mi odavno. Kada smo počeli da se družimo on je bio moderator, a ja nisam. :z;:

Од мене мене мало нешто другачије музике, прошли пут ме је неко опоменуо да урадим то.
Znamo i ko. Spartanac. :zper:

Dobro veče. :cao: To jest, dobro jutro. Otkačila sam skroz od jutros. :rumenka:

Ko se nije napio rakije uz guslarske pesme taj ne zna sta je dozivljaj :) Ali obavezno u drustvu. Kad si trezan nije nesto ali kad te uhvati rakija uh :D Obuzme te neobicna radost pomesana sa ponosom koji ne znas ni zasto osecas....kao da si uradio ne znam sta dobro :) zestok trip
Udaraš mi na slabu tačku, crnogorsku. :rumenka: :zaljubljena:

Evo jos jednog. :malav:

Pozdrav,ljudi!

Evo necega za prijatno vece:
Gde si, Petre. :uja: Dobro došao u naše kafanče. Jao, tamo na temi Ko peva ovu pesmu, obrukah se juče. :rumenka:

Danas sve novi ljudi u našem kafančetu! :lol: :super:
Pravi se gužva, dobro je. :klap: A Zlatoustog nema od jutros, mora da još prebrojava pazar. :zper:

Jutro svima! Želim vam divan dan, i da se super provedete večeras, ako slavite. z:)

Ne pamtim kad sam se probudila boljeg raspoloženja.. :mrgreen:

Opa. Lepo se provedi. Gde cete? ;)
Ja ne idem nigde,jer nemam kinte,vremena,drustva koje je za to raspolozeno...a imam i da ucim. Mada,da ima volje,naslo bi se vremena. :lol:

Hvala :) pa opet, kod drugarice u kući..samo će nas ovaj put biti više. Evo sad ćemo ići da kupimo sokiće.. :mrgreen:

@Karen,znam da je odlična nego ne vidjam da snima nove pesme?

Pozdrav Bandze,sokić za tebe
sok-pomaranczowy.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back