Party Boy
Iskusan
- Poruka
- 5.347
Za Banzajiii I Karen

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

....nešto da te razveseli

To misliš na Tozovca? Hoćeš i tebi da nađem jednu vlajnu?
Ja sam se nešto usporila i oneraspoložila, narode.
Hvala ti, Party Boy. Lepa je pesma.
Ja sam se nešto usporila i oneraspoložila, narode.

u ovom caffeu-ukinuta je tuga u 2014.godini!Karen,nosić gore,vidi kako divnu paletu boja na licu imaš!Zlatousti je srce!Pravu stvar ti je poklonio..Uzmi onu Veselicu,hajde...

Svima vama, definitivno, više ne smem da kažem kada sam tužna. Divni ste, ljudi!
Evo jedne pesme za sve vas:

... i kasirka me kasirala... ali izgubljene bitke ne znace izgubljeni rat....to je bilo prvo... a drugo ... ti znaš da ja volim samo tebe... trece .... oces da se izvuces preko vlajni... cetvrto ... nisam perverzan.... slatko se nasmeja tamo kad sam hteo onu Lullaby da pecnem gitarom.... 
.....................................................................
Tesko mi je da citiram preko moba... ali bre Karen nemoj da pokusavas da mi namestas vlajne jer.... prvo ja sve zenske osvajam sam ... ono jes` da jos nijednu nisam osvojio.... ... i kasirka me kasirala... ali izgubljene bitke ne znace izgubljeni rat....to je bilo prvo... a drugo ... ti znaš da ja volim samo tebe... trece .... oces da se izvuces preko vlajni... cetvrto ... nisam perverzan.... slatko se nasmeja tamo kad sam hteo onu Lullaby da pecnem gitarom....
ti znaš da ja volim samo tebe
Zlajo posto muziku ne mogu da ti pogodim... može li umesto muzike jedan gif?
Zlatousti parti brejker, u deset u krevet
Karen vidim da još spava
...@lakonac,ja ne mogu da koristim forum preko moba,jer nema aplikacije za windows phone
....nego nema veze pesma za vas ko je budan....
@lakonac,ja ne mogu da koristim forum preko moba,jer nema aplikacije za windows phone....nego nema veze pesma za vas ko je budan....
Zabatali ti gitaru i spremanje klope,nisi ti vičan tome,a nemaš' ni mašte...mislim svinjska crevca,jakooo maštovito.
Ali zato bi mogao da iskoristiš tvoje zavidno znanje iz botanike,a verujem da si i u toku sa simbolima....znaš ono... bela boja na radost,crvena za romantičare,žuta za frendove ili kako već... ti znaš.
Samo da ne zaspi od proga,a na kraju možda je i bolje da misli da je sve sanjala,nego opet da te gađa nekim oštrim predmetom.
a kasnije kad je poraslo ispao opasan mačor. 
.............izgleda da ne.........
evo zašto on šeta prugom... misterija rešena

avatarsDB.com....ili ako nadješ neku sikicu odes na image resizer I rešiš,ali gledaš slika da bude kockastaAaghh kako uspijevate promijeniti avatare??
Nađem solidnu sliku ali neećee
A kad smanjim veličinu na željenih 100x100, slika više ni na šta ne liči![]()

Danas sam mnogo bolje raspoložena.
Drugo da pustim muziku, treće da nam sipam piće i krećemo. 

....još malo pa izlazim napolje
videćemo se sutra!Pozdrav.Aaghh kako uspijevate promijeniti avatare??

Sve si u pravu... samo nisu bila u pitanju svinjska već neka pohovana crevca... mada ni do njih nismo stigli.... sve se završilo na konzervisardine
Rodjeni sam botaničar a u semiotiku se uopšte ne razumem.

Spojler da ne otvaraju mladji od 18 a osobe sa povišenim pritiskom neka konsultuju prvo lekara ili farmaceuta.

Evo i pića:
Večeras od vas hoću samo veselo. Nema žalopojki, da se razumemo.
Hvala ti, Party Boy.Nemoj Karen....nešto da te razveseli
malo kalorija nije na odmet![]()

Sutra krećem u potragu.Daj nađi mi neku,nepravim pitanje.Sav sam nešto mlitavi,izgubio sma samopouzdanje,volju za jelom,ma strašno....treba mi neka jaka vlajna ,koja da zna šta hoće od života i da je sposobna da diže iz mrtvih ovake ko što sam ja..A i Banz sam čuo da je u dosluha sa vlajnama,pa i ona eto, ako je raspoložena može malo da se raspita.
Ima da ti nađem takvu vlajnu da te raspameti. 
Ja retko kada dozvoljavam da se moja neraspoloženost primeti, ali eto postoje i oni dani kada to jednostavno ne ide od ruke.Ajde Karen,šta si oborila nosić,svi imam momente potištenosti i tuge.Važno je samo da pokušaš da misliš na nešto lepo,najlakši načon da vratiš dobro raspoloženje.Ja na primer,o trčim oko kuće deset krugova i ko nov sam,ali priznaćeš da to nije za svakoga.

Ma, ne brinem ja za njega.Možda patiš zbog nečijeg odsustva ?
Ali nemoj, rekao je da će se javiti ..![]()
Znam da neće propuštati priliku da se javi. 
Razumem i nije mi teško!u ovom caffeu-ukinuta je tuga u 2014.godini!Karen,nosić gore,vidi kako divnu paletu boja na licu imaš!Zlatousti je srce!Pravu stvar ti je poklonio..Uzmi onu Veselicu,hajde...![]()

Jesam iskusila to lekovito dejstvo, tačno.Svako ima nekoga pored koga se oseća bolje,a za tebe znam da si iskusila to lekovito dejstvo.Zašta inače prijatelji služe,ako ne da sa njima deliš svoje emotivne krahove i neuspehe,kao i svoje lične uspehe i radost.![]()
Lepo je znati da su i prijatelji tu za tebe i u ovakvim i u onakvim trenucima.
E, neće večeras.Zlatousti parti brejker, u deset u krevet![]()
![]()

Bre, Spartanac, moram jer ni kasirku nisi mogao da smotaš.ali bre Karen nemoj da pokusavas da mi namestas vlajne jer.... prvo ja sve zenske osvajam sam ... ono jes` da jos nijednu nisam osvojio....... i kasirka me kasirala... ali izgubljene bitke ne znace izgubljeni rat....to je bilo prvo...

Aha! Voliš samo mene, jeste, sve dok ne naleti neka zgodna ženska, što je skoro svaki dan, i onda Karen više nije zanimljiva.a drugo ... ti znaš da ja volim samo tebe... trece ....

Da se izvučem iz čega tačno?oces da se izvuces preko vlajni...

Nisi perverzan?!cetvrto ... nisam perverzan.... slatko se nasmeja tamo kad sam hteo onu Lullaby da pecnem gitarom....
Za tu tvoju izjavu sam se i smejala, a ne zbog peckanja.
Evo ti progresije i regresije i ludila! Novo je, prog, otkačen naslov, kažu jedan od najboljih prog albuma 2013 godine.Umrtvili ste mi se nesto... nema ni progresije ni regresije... tavorite...
To se da primetiti.jer sam i sam pod teskim elektrosokovima.

Sve znam i samo ga posmatram.Karen, ti znaš da je Simple laskavac,koji će ti to stalno govoriti, kad ispuši kod kasirke ili neke vlajne.Ti mu dođeš nešto kao rame za plakanje.

Nisam spavala, ustala oko 6, ali nisam imala vremena da se javim.Karen vidim da još spava...

Toliko o tome koliko si fin.Spojler da ne otvaraju mladji od 18 a osobe sa povišenim pritiskom neka konsultuju prvo lekara ili farmaceuta.

Ajde, pošalji mi na pp sliku koju hoćeš za avatar, ja ću ti je obraditi i vratiti, pa ćemo videti da li će tako uspeti. Ako hoćeš.Aaghh kako uspijevate promijeniti avatare??
Nađem solidnu sliku ali neećee
A kad smanjim veličinu na željenih 100x100, slika više ni na šta ne liči![]()