Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj Karenz:cry:....nešto da te razveseli
269okoladnikola269.jpg

malo kalorija nije na odmetz:mrgreen:

Lep dan narode!

To misliš na Tozovca? Hoćeš i tebi da nađem jednu vlajnu?

Daj nađi mi neku,nepravim pitanje.Sav sam nešto mlitavi,izgubio sma samopouzdanje,volju za jelom,ma strašno....treba mi neka jaka vlajna ,koja da zna šta hoće od života i da je sposobna da diže iz mrtvih ovake ko što sam ja..A i Banz sam čuo da je u dosluha sa vlajnama,pa i ona eto, ako je raspoložena može malo da se raspita.

Ja sam se nešto usporila i oneraspoložila, narode.

Ajde Karen,šta si oborila nosić,svi imam momente potištenosti i tuge.Važno je samo da pokušaš da misliš na nešto lepo,najlakši načon da vratiš dobro raspoloženje.Ja na primer,o trčim oko kuće deset krugova i ko nov sam,ali priznaćeš da to nije za svakoga.

Poslednja izmena:
Svima vama, definitivno, više ne smem da kažem kada sam tužna. Divni ste, ljudi!

Evo jedne pesme za sve vas:

Svako ima nekoga pored koga se oseća bolje,a za tebe znam da si iskusila to lekovito dejstvo.Zašta inače prijatelji služe,ako ne da sa njima deliš svoje emotivne krahove i neuspehe,kao i svoje lične uspehe i radost.:ortaci2:

Branko uživao sam u tvojoj pesmi...volim uvek da čujem našu rusku baraću.

Laku noć svima!

Hej ….
?

Gde ste rokeri progresivni i manje progresivni?.... mislim napredni i ... pa sta drugo moze da se kaze nego manje napredni.... naprednjaci i nazadnjaci :hahaha:

Tesko mi je da citiram preko moba... ali bre Karen nemoj da pokusavas da mi namestas vlajne jer.... prvo ja sve zenske osvajam sam ... ono jes` da jos nijednu nisam osvojio.... :think: ... i kasirka me kasirala... ali izgubljene bitke ne znace izgubljeni rat....to je bilo prvo... a drugo ... ti znaš da ja volim samo tebe... trece .... oces da se izvuces preko vlajni... cetvrto ... nisam perverzan.... slatko se nasmeja tamo kad sam hteo onu Lullaby da pecnem gitarom....

Umrtvili ste mi se nesto... nema ni progresije ni regresije... tavorite... kad nadjem malo vremena elektrosokove cu da vam dam... jer sam i sam pod teskim elektrosokovima.

Zlajo posto muziku ne mogu da ti pogodim... može li umesto muzike jedan gif? :hahaha:

jddh.gif

nije gola :rotf:.....................................................................:rida:

Mico za tebe veliki pozdrav, šta ima novo u tajnoj službi?

Bonsai, Cudesna i Party takođe pozdrav.

Sent from my GT-N7100 using Forum mobile app

Jutro svima!

Tesko mi je da citiram preko moba... ali bre Karen nemoj da pokusavas da mi namestas vlajne jer.... prvo ja sve zenske osvajam sam ... ono jes` da jos nijednu nisam osvojio.... ... i kasirka me kasirala... ali izgubljene bitke ne znace izgubljeni rat....to je bilo prvo... a drugo ... ti znaš da ja volim samo tebe... trece .... oces da se izvuces preko vlajni... cetvrto ... nisam perverzan.... slatko se nasmeja tamo kad sam hteo onu Lullaby da pecnem gitarom....

Zabatali ti gitaru i spremanje klope,nisi ti vičan tome,a nemaš' ni mašte...mislim svinjska crevca,jakooo maštovito.

Ali zato bi mogao da iskoristiš tvoje zavidno znanje iz botanike,a verujem da si i u toku sa simbolima....znaš ono... bela boja na radost,crvena za romantičare,žuta za frendove ili kako već... ti znaš.A i možeš da joj pustiš nešto romantično,ali iz tvoje prog kolekcije.Ma ima da padne u sevdah,oprostiće ti sve tvoje blamove, kada si pravio ludu od sebe,a nju naterao da uzme bolovanje, da se povrati od tvojih ljubavnih vratolomija .Samo da ne zaspi od proga,a na kraju možda je i bolje da misli da je sve sanjala,nego opet da te gađa nekim oštrim predmetom.

ti znaš da ja volim samo tebe

Karen, ti znaš da je Simple laskavac,koji će ti to stalno govoriti, kad ispuši kod kasirke ili neke vlajne.Ti mu dođeš nešto kao rame za plakanje.

Zlajo posto muziku ne mogu da ti pogodim... može li umesto muzike jedan gif?

JessicaAlba2007GoodLuckChuck002.gif

Zlatousti parti brejker, u deset u krevet

Ali zato jutros prvi u kafani.

Ajde nešto što Milica voli,a i valja malo da promenimo ploču.

Poslednja izmena:
@lakonac,ja ne mogu da koristim forum preko moba,jer nema aplikacije za windows phonez:cry:....nego nema veze pesma za vas ko je budan....

Party a da razmisliš o nekom androidu....?

Zabatali ti gitaru i spremanje klope,nisi ti vičan tome,a nemaš' ni mašte...mislim svinjska crevca,jakooo maštovito.

Sve si u pravu... samo nisu bila u pitanju svinjska već neka pohovana crevca... mada ni do njih nismo stigli.... sve se završilo na konzervi sardine

Ali zato bi mogao da iskoristiš tvoje zavidno znanje iz botanike,a verujem da si i u toku sa simbolima....znaš ono... bela boja na radost,crvena za romantičare,žuta za frendove ili kako već... ti znaš.

Rodjeni sam botaničar a u semiotiku se uopšte ne razumem.

Kad smo kod profesija, evo jedna pesmica Music is my drug ili u prevodu Muzika je moj drug...najbolji ;)

Samo da ne zaspi od proga,a na kraju možda je i bolje da misli da je sve sanjala,nego opet da te gađa nekim oštrim predmetom.

I to mi se desilo.... jedna me bila napala mačetom......................mačetom :rotf: a kasnije kad je poraslo ispao opasan mačor. :rotf:

Poslednja izmena:
hm...:think:.............izgleda da ne.........

Milice za tebe je ovo

Spojler da ne otvaraju mladji od 18 a osobe sa povišenim pritiskom neka konsultuju prvo lekara ili farmaceuta.

55x2.jpg

Ide Mile Lajkovačkom Prugom :rotf: evo zašto on šeta prugom... misterija rešena

Ovako, prvo da vam se javim! :zper: Danas sam mnogo bolje raspoložena. :zgrudvanje: Drugo da pustim muziku, treće da nam sipam piće i krećemo. :zper:

A posle ću vas sve preslišati, to jest citirati i odgovoriti vam jer zaista u tome uživam! :heart:

Kada god hoću da se oraspoložim, pustim ovu pesmu:

Večeras od vas hoću samo veselo. Nema žalopojki, da se razumemo. :z;:

Ma, šalim se, puštajte šta vam je volja. :zaljubljena:

Evo i pića:

large.jpg

Aaghh kako uspijevate promijeniti avatare??

A šta će ti kad si i na ovome dovloljno hiperaktivna.Jedino ako ćeš da metneš Skrillexa,mogu da razumem.:zcool:

Sve si u pravu... samo nisu bila u pitanju svinjska već neka pohovana crevca... mada ni do njih nismo stigli.... sve se završilo na konzervi

Ne bitno,samo precrtaj crevca sa liste.Dobro ti prođe...zamisli da je koristila mačetu,ovako konzerva i nije strašno.

Rodjeni sam botaničar a u semiotiku se uopšte ne razumem.

Zato ti i nemaš sreće...ti umeš da osetiš emocije,a ne umeš da ih preneseš,a to je najbitnije.Siroti mali emotivni čoveče, baš ti je život bedak...mora da si u prošlom životu mnogo kinjio žene,pa te sada koka sa svih strana.Šta da ti kažem,više sreće u drugom životu.z:(

Spojler da ne otvaraju mladji od 18 a osobe sa povišenim pritiskom neka konsultuju prvo lekara ili farmaceuta.

Mogu li samo malo da zvirnem,jer ima da se jedem još četri meseca do punoletstva.z:mrgreen:

Sad će da nagrnu,kad vide da se deli besplatno.

Večeras od vas hoću samo veselo. Nema žalopojki, da se razumemo.

Nemoj Karenz:cry:....nešto da te razveseli
malo kalorija nije na odmetz:mrgreen:
Hvala ti, Party Boy. :hvala:

Naravno, posebno kada je ovako ukusan kolač u pitanju. :kolac:

Daj nađi mi neku,nepravim pitanje.Sav sam nešto mlitavi,izgubio sma samopouzdanje,volju za jelom,ma strašno....treba mi neka jaka vlajna ,koja da zna šta hoće od života i da je sposobna da diže iz mrtvih ovake ko što sam ja..A i Banz sam čuo da je u dosluha sa vlajnama,pa i ona eto, ako je raspoložena može malo da se raspita.
Sutra krećem u potragu. :zper: Ima da ti nađem takvu vlajnu da te raspameti. :zper:

Ajde Karen,šta si oborila nosić,svi imam momente potištenosti i tuge.Važno je samo da pokušaš da misliš na nešto lepo,najlakši načon da vratiš dobro raspoloženje.Ja na primer,o trčim oko kuće deset krugova i ko nov sam,ali priznaćeš da to nije za svakoga.
Ja retko kada dozvoljavam da se moja neraspoloženost primeti, ali eto postoje i oni dani kada to jednostavno ne ide od ruke. :aha:

Možda patiš zbog nečijeg odsustva ?
Ali nemoj, rekao je da će se javiti .. :)
Ma, ne brinem ja za njega. :z;: Znam da neće propuštati priliku da se javi. :aha:

u ovom caffeu-ukinuta je tuga u 2014.godini!Karen,nosić gore,vidi kako divnu paletu boja na licu imaš!Zlatousti je srce!Pravu stvar ti je poklonio..Uzmi onu Veselicu,hajde...:heart::zag:
Razumem i nije mi teško! :aha:
Hvala ti, na ovim lepim rečima! :zag:

Svako ima nekoga pored koga se oseća bolje,a za tebe znam da si iskusila to lekovito dejstvo.Zašta inače prijatelji služe,ako ne da sa njima deliš svoje emotivne krahove i neuspehe,kao i svoje lične uspehe i radost.:ortaci2:
Jesam iskusila to lekovito dejstvo, tačno. :zaljubljena: Lepo je znati da su i prijatelji tu za tebe i u ovakvim i u onakvim trenucima. :zag:

Zlatousti parti brejker, u deset u krevet :roll: :lol:
E, neće večeras. :azdaja:

ali bre Karen nemoj da pokusavas da mi namestas vlajne jer.... prvo ja sve zenske osvajam sam ... ono jes` da jos nijednu nisam osvojio.... :think: ... i kasirka me kasirala... ali izgubljene bitke ne znace izgubljeni rat....to je bilo prvo...
Bre, Spartanac, moram jer ni kasirku nisi mogao da smotaš. :zplez:

a drugo ... ti znaš da ja volim samo tebe... trece ....
Aha! Voliš samo mene, jeste, sve dok ne naleti neka zgodna ženska, što je skoro svaki dan, i onda Karen više nije zanimljiva. :ljutka:

oces da se izvuces preko vlajni...
Da se izvučem iz čega tačno? :think:

cetvrto ... nisam perverzan.... slatko se nasmeja tamo kad sam hteo onu Lullaby da pecnem gitarom....
Nisi perverzan?! :rotf: Za tu tvoju izjavu sam se i smejala, a ne zbog peckanja. :zplez:

Umrtvili ste mi se nesto... nema ni progresije ni regresije... tavorite...
Evo ti progresije i regresije i ludila! Novo je, prog, otkačen naslov, kažu jedan od najboljih prog albuma 2013 godine.

http://grooveshark.com/#!/s/Sex+and+Lies/5b1gm9?src=5

jer sam i sam pod teskim elektrosokovima.
To se da primetiti. :zplez:

Karen, ti znaš da je Simple laskavac,koji će ti to stalno govoriti, kad ispuši kod kasirke ili neke vlajne.Ti mu dođeš nešto kao rame za plakanje.
Sve znam i samo ga posmatram. :think:

Karen vidim da još spava:sanke:...
Nisam spavala, ustala oko 6, ali nisam imala vremena da se javim. :aha:

Toliko o tome koliko si fin. :zplez:

Aaghh kako uspijevate promijeniti avatare?? :evil:

Nađem solidnu sliku ali neećee :(

A kad smanjim veličinu na željenih 100x100, slika više ni na šta ne liči :ljutko:
Ajde, pošalji mi na pp sliku koju hoćeš za avatar, ja ću ti je obraditi i vratiti, pa ćemo videti da li će tako uspeti. Ako hoćeš. :z;:

Neko izlazi, neko dolazi... smrvljen sam al ipak imam snage za dobar nemacki prog

ili u prevodu ej godine mlade ej godine lude :hahaha:

ovaj album je fantastican... za manje hrabre poceti od navedene pesme... za hrabrije poceti, naravno, od pocetka

- - - - - - - - - -

Oh neeeeeeeeeeeeeeeeee.... evo je vitla oklagijama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back