Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ehh znala sam

Skrillex se svidi ljudima od kojih to najmanje očekujem. Moj brat, na primjer, sluša starogradsku, sevdah, etno, i duhovnu muziku..a čuo je negdje Skrill-a i pitao me za njega..

To je bila ljubav na prvi zvuk.Odsad do kraja života imam na grudima da nosim Skrillexa.Gde ih bre samo vadiš,daj još koga,imam ja još mesta za tattoo.

Nije ti se svideo izbor za svadbe i sahrane ?

Ma kakvi...još da je imalo šta za pojesti i popit,osećaj bi bio potpun.Mico samo za tvoju rokersku dušu,ček rokeri nemaju dušu.Uživaj...:heart:

Banz odgeldo sam ceo video i devojko ti ladno možeš da piješ živu sodu,tvoj stomak je otporan na sve. Ja se ne osećam nešto dobro,mora da je zbog svinjskog repića od jutros.

Nego šta sam trebao da vidim 3.00...gradska svetla velegrada?

Tako se ja osjećam kad je heavy metal u pitanju.. :mrgreen:

Na 3:00 je najbolji dio pjesme, spot nije važan pažnje.. :zper:

Vidiš, ispod mog nick-a piše "wait for it". To je replika iz jedne od meni omiljenih serija, ali takođe savršeno opisuje elektronsku muziku: moraš se strpiti dok ne dođe dio vrijedan čekanja. (ili jednostavno premotati :mrgreen:)

Evo primjer:

Dio pjesme do 2:10 je nebitan.

Ali tebi se to neće svidjeti, i razumijem to.
Ne volim ovdje svraćati jer se osjećam kao uljez međ' vama rokerima.
Ali džaba dobro ste društvo :P
Ali ti si počeo sa Skrillex-om.

Elektronika nema dubinu. U njoj je bitna samo muzika, a tekst je sekundaran, i rijetkost u ovoj muzici. Ove pjesme su prolazne, malo je onih koje će se slušati za 20 godina.
Ali mene trenutačno učine srećnom. Kada sam tužna, nervozna, odem u sobu, pojačam zvuk na max, stavim sluške, iskačem se, ispraznim se, i nakon deset minuta sam ko nova. (samo zadihana). :lol:

Malo se zapisah, sorry. :rumenka:

Ali tebi se to neće svidjeti, i razumijem to.
Ali ti si počeo sa Skrillex-om.

Ovo je mesto gde se sluša sve,pravac je nebitan,svako imaj svoj ukus i to je za poštovanje.Šta misliš što puštamo ovde razne stvari,nego da bi osvežili ovo mesto.Mislim da mi treba elektro šok,pomagaj Banz!:srecan:

Elektronika nema dubinu. U njoj je bitna samo muzika, a tekst je sekundaran, i rijetkost u ovoj muzici. Ove pjesme su prolazne, malo je onih koje će se slušati za 20 godina.
Ali mene trenutačno učine srećnom. Kada sam tužna, nervozna, odem u sobu, pojačam zvuk na max, stavim sluške, iskačem se, ispraznim se, i nakon deset minuta sam ko nova. (samo zadihana). :lol:

Slušaj Banz protiv ove muzike nemam ništa i mogu da sušam ovo.Neko uz nju đuska,neko pere zube,lomi krevete,šeta psa,samo treba biti kreativan...ti se recimo oslobođaš negativne energije i to je sjajno.Ono što meni smeta jesu pojedine gluposti od spotova,koji samo mogu da vrše lobotomije na mladim i još uvek nežnim umovima.Mislim no comment za ono što sam video u Skrillex-ovom spotu,ali to ne znači da je sama muzika loša.A nisam ni kompetentan da ocenjujem nešto što je za mene špansko selo,ali uvek volim da čujem nešto novo i da pričam o tome.z;)

Valja malo protegnuti prste,umori se od kopiranja linkova.

Ovako nešto uvek mogu da slušam...

Poslednja izmena:
Ovo je mesto gde se sluša sve,pravac je nebitan,svako imaj svoj ukus i to je za poštovanje.Šta misliš što puštamo ovde razne stvari,nego da bi osvežili ovo mesto.Mislim da mi treba elektro šok,pomagaj Banz!:srecan:

Znaš kako, često se među vama rokerima povedu rasprave te o progu, pa progressive rock-u, pa se razbacujete linkovima "ne valja ti to, poslušaj ovo", a ja tu samo mogu da jedem kokice i gledam. :lol: o tome ti pričam..

Ajmo...stiže elektro šok..samo ne znam koju........... Ah da evo Bingo plejersi:

Znaš kako, često se među vama rokerima povedu rasprave te o progu, pa progressive rock-u, pa se razbacujete linkovima "ne valja ti to, poslušaj ovo", a ja tu samo mogu da jedem kokice i gledam. o tome ti pričam..

Ma ništa ti ja ne kapiram prog(progressive rock),samo nemoćno klimam glavom...bar delujem pametnije.Za kokice te potpuno razumem.

A ova je veliki hit, nema ko je ne zna:

:zroll:

Meni je Skrillexov spot u pjesmi First of the year odličan, ima pouku..

Ma već udaram Skrillexov tattoo na grudi.

LMFAO
Komercijala su, ali su mi odlični.. I baš mi je žao što su se raspali..

Ali, ovaj sa afro frizom, Redfoo je izbacio novu pjesmu u tom fazonu, ali ne znam šta da mislim o njoj.. Ima dobar dio, ali i on nije sad spektakularan.

Već se raspali...u pola sata saznaš da postoje,zvoliš ih,a onda saznaš da više ne postoje.Stvari si malo prebrzo odvijaju za mene,ne stižem da ih sve pohvatam.

Redolf je lud za medalju.z:lol:

Ova pesma ima lep potencijal za tehno obradu,ali i ovako je dobro ispala...

Ma ništa ti ja ne kapiram prog(progressive rock),samo nemoćno klimam glavom...bar delujem pametnije.Za kokice te potpuno razumem.
Eto vidiš, ja sam mislila da su to dvije različite stvari.. :rotf:

:lol:

Ali ne reče mi, jesam li te elektrošokirala?!

Nemo mi više diraš Skrilla, jesi čuo! :mafijas:

Već se raspali...u pola sata saznaš da postoje,zvoliš ih,a onda saznaš da više ne postoje.Stvari si malo prebrzo odvijaju za mene,ne stižem da ih sve pohvatam.

Redolf je lud za medalju.z:lol:

Ova pesma ima lep potencijal za tehno obradu,ali i ovako je dobro ispala...

Eto vidiš, ja sam mislila da su to dvije različite stvari..

Ne mari...ja sam mislio da se prog maže na leb,kad ono može i da se sluša.

Nemo mi više diraš Skrilla, jesi čuo!

Si bre opasna...onda ništa od tetovaže,dobro uvek mogu da turim Dilana.

Ali ne reče mi, jesam li te elektrošokirala?!

Jesi electro devojko,još mi trza leva noga, a i imam i čudne tikove.Jel to prirodan proces Banz?

Nejasan si mi skroz. Prvo kažeš da onu njihovu pjesmu možeš uvijek slušati, a sad da si čuo za njih prije pola sata

U svakom slučaju, ima predobra obrada njihove pjesme Sexy and I know it (valjda si tu slušao??):

Ups, e sad sam u neobranom grozju.Moraš da me razumeš...pao sam u trans od šokova,video sam stvari koje nisu dostupne svim smrtnicima,smatraj taj post delom neračunljivog čoveka.

Slušo orginal,obradu slušam.

A ja pravim problem? E dobro, dobro..

Ma ti si sva electro ,mnogo si zahtevna ,a ne možeš mirna... vidiš dokle si digla nogu na avataru,a i friz ti je sav nakostrešen.Teško je ići u korak sa tobom.

Novčić naravno da nisam izvukao,jer po nekom nekom pravilu njega uvek izvuče ujak.
Ja jesam! Opet! :zskace:

Ma ni pare me neće,ni ljubav,sunce davno obilazi moju kuću,osećam u kostima da će ova godina proći uobičajeno...gledanje crno belih filmova i slušanje Dilana na radiu,uz maramice za nos i oči ,kada me pritisnu emocije i puno grickalica da dobijem još koje kilo viška.Stvarno ne razumem zašto me ljudi izbegavaju,kad sam tako kul.z:hm:
Jao, kako kukaš i samo te posmatram. :azdaja: Nemoj da kukaš, ko te bre izbegava, ko se usuđuje? :tiganj:

Davno sam još utvrdio da ovde nisu sve koze na broju.A što mogu da iskvare čoveka,to ti je posebna priča.Teba udariti negde tarabu sa oznakom ulazite na sopstvenu odgovornost,dok još ima vremena za povratak iz ove poročne krčme.
Ma ovde je od samog početka tako. :aha: Iskvare? Ma mi sve popravljamo ovde, taman posla da kvarimo. :zper:
Povratka nema, tome nemoj niko da se nada. A da smo poročni, jesmo, i to maksimalno. :rumenka:

Lep izbor Karen.
To misliš na Tozovca? Hoćeš i tebi da nađem jednu vlajnu? :zper:

Banz toliko sam lud za Skrillex-om, da planiram da ga istetoviram,samo još nisam odlučio gde.Imaš neki predlog?:zddm6:
:zeek:

Zlatousti i tetoviranje?! z:D To mi nikako ne ide. Jel to uticaj ove poročne krčme? :zper:

Само ви наставите, младост-лудост. Занимљиви сте. А шта друго очекивати од музичара.

Поздрав.
A, bićemo mi samo sve luđi i luđi. :zeek: To je neminovno. Bitno je da je ovde okupljeno totalno cool i opušteno društvo, da ne kažem otkačeno, izlemaće me. :zper:

Ovo da te više nikad nisam čula! :tiganj: Uljez?! Ko sme da kaže da ovde mogu navraćati samo oni koji slušaju rock?! Ne bi mi verovala kada bih ti nabrojala šta sve od muzike slušam. :aha:

Čim nekog od vas nema na temi, nije to to, najbolji smo kada se svi okupimo. Ti isto tako puno nedostaješ kada te nema. :zag:

Eto, vidiš zašto je svako dobro došao na temu. Zbog različitosti po pitanju muzičkog ukusa. Svako o svojoj muzici ima nešto lepo, korisno i novo da kaže.

Nikada se nisam mogla usredsrediti na samo par muzičkih pravaca. Ako mi se pesma svidi, može da bude iz bilo kog žanra. Recimo da postoji jako malo žanrova koje ne mogu slušati, sve ostalo BRING IT ON! :z;:

Ne treba da kapiraš, već da ga osetiš. :z;:

:fdlan:

Eto vidiš, ja sam mislila da su to dvije različite stvari.. :rotf:
Polako, naučićemo svi. Vi od nas, mi od vas. :aha:

Ja sam večiti ranoranilac ovde...dobro jutro ko je budan:zpozdrav:
Dobro jutro. :cao:

Ovo će vas iznenaditi možda od mene, ali ja sledeću pesmu obožavam, a godinama je slušam:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back