Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije loše, ali ipak nije nešto što bih mogla da slušam svaki dan. Za moj ukus ipak preteško. :D
I imam sluške trenutno. :D

E pa dobro... polako se otkrivamo... kad nećeš da kažeš žanr ili neku odrednicu ja moram da pipam :per: ali nije mi teško ... volim da pipam.

ajmo drugi pokušaj ... i nemoj da se femkaš, Kingston Wall ti se nije dopao zato što je sirov za ženu u pola dvanaest... znam ja to.. al` testiram granicu ... tu torturu samo Karen može da izdrži :hahaha:

E pa dobro... polako se otkrivamo... kad nećeš da kažeš žanr ili neku odrednicu ja moram da pipam :per: ali nije mi teško ... volim da pipam.

ajmo drugi pokušaj ... i nemoj da se femkaš, Kingston Wall ti se nije dopao zato što je sirov za ženu u pola dvanaest... znam ja to.. al` testiram granicu ... tu torturu samo Karen može da izdrži :hahaha:

Vidi, s obzirom na to da sam dosta dugo slušala(a i sada mi se desi) trance, nema toga što moj mozak ne može da izdrži. :lol:
Ali kada je gitara u pitanju, tu volim nešto opuštajuće, bez tonova koji paraju uši i mozak(za to imam trance :lol:). Ovo drugo je mnogo bolje. :ok:

Vidi, s obzirom na to da sam dosta dugo slušala(a i sada mi se desi) trance, nema toga što moj mozak ne može da izdrži. :lol:
Ali kada je gitara u pitanju, tu volim nešto opuštajuće, bez tonova koji paraju uši i mozak(za to imam trance :lol:). Ovo drugo je mnogo bolje. :ok:

Dobro.. pa eto kad ne znam šta voliš a nećeš da kažeš ... moram korak po korak... jbt. osećam se kao u slagalici kad rešavaju asocijacije... Znam šta hoćeš... mekano i toplo nešto... a i vreme je takvo za mekane i tople stvari... tipično ženski.

Kako li je karen izdržala sve one progressivne agresije u sitne sate :think:

Dobro.. pa eto kad ne znam šta voliš a nećeš da kažeš ... moram korak po korak... jbt. osećam se kao u slagalici kad rešavaju asocijacije... Znam šta hoćeš... mekano i toplo nešto... a i vreme je takvo za mekane i tople stvari... tipično ženski.

Kako li je karen izdržala sve one progressivne agresije u sitne sate :think:

Jel smem ja da kažem šta će uspavanki da se svidi ?
shy-8568.gif

Ko je našao pare u česnici?

Kod nas to u 90% slučajeva bude moj ćale... tako je bilo i večeras :roll:... magnet je za pare.
To se kod mene tek danas "izvlači". Kod mene u 99% slučajeva ja budem te sreće. :zplez:

Kako to kod vas tako rano? Kod nas se česnica pravi tek ujutru. A ja uvijek u česnici nađem zrno pasulja - znak da ću čitave godine čuvati ovce. :roll: ali dobro, nisam džaba čobanica-Milica. :cool:

Karen, dobro veče! :zag:
Gde si, Banzaj? :zag:

Moja baba pravi veliku česnicu i svako ima pravo da dva puta bira. Skoro uvek mi prvo padnu pare, drugi put izvučem ili bosiljak (zdravlje) ili grančicu od šljive (šljivar - rakija :zper:).

Прво срећан вам Божић.

Друго ви нисте нормални.

Ретко се логујем, али из оффа отворим ову страницу врло често и слатко се насмејем вашим лудоријама. А музика вам је, немам речи, мислим добра.

Прво срећан вам Божић.

Друго ви нисте нормални.

Ретко се логујем, али из оффа отворим ову страницу врло често и слатко се насмејем вашим лудоријама. А музика вам је, немам речи, мислим добра.
Hvala, takođe.

A to da nismo normalni, nismo, tačno! Uopšte! To je odavno potvrđeno, bez nade de će se ikad promeniti. :zeek:

Прво срећан вам Божић.

Друго ви нисте нормални.

Odlična..!!!!Srećan bozić:bob:

Vaistinu se rodi!

Da sa ne ljubim pojedinačno sad sa svima,želim vam srećan Božić!z:poz:

Novčić naravno da nisam izvukao,jer po nekom nekom pravilu njega uvek izvuče ujak.Ma ni pare me neće,ni ljubav,sunce davno obilazi moju kuću,osećam u kostima da će ova godina proći uobičajeno...gledanje crno belih filmova i slušanje Dilana na radiu,uz maramice za nos i oči ,kada me pritisnu emocije i puno grickalica da dobijem još koje kilo viška.Stvarno ne razumem zašto me ljudi izbegavaju,kad sam tako kul.z:hm:

Друго ви нисте нормални.

Davno sam još utvrdio da ovde nisu sve koze na broju.A što mogu da iskvare čoveka,to ti je posebna priča.Teba udariti negde tarabu sa oznakom ulazite na sopstvenu odgovornost,dok još ima vremena za povratak iz ove poročne krčme .Za tebe više nema nazad,zato se smesti,naruči piće i pusti nešto za svoje uši.Voleo bih da te viđam ovde češće.

Lep izbor Karen.

Milica je juče prevazišla samu sebe.:zcool:

Banz toliko sam lud za Skrillex-om, da planiram da ga istetoviram,samo još nisam odlučio gde.Imaš neki predlog?:zddm6:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back