Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obrati pažnju! Zar nije magnifique fotka?! :flert:

n6rvc6.jpg

Pa zar nije dobro? A i Dave je faca moraš priznati.
Ko kaže da nije?! Priznajem, priznajem, sve priznajem. :flert:

Evo ga još jedan Jam[/QUOTE]
Uh, kakvo je ovo ludilo! Jao!!!!!! Kakav glas! :heart: Evo, totalno sam odlepila! :zaljubljena: Znaš da padam na ovakve glasove!!!! :heart:

bez preterivanja
Ne preterujem. Nećemo da se svađamo. :tiganj:

Odoh. Moram, jbg. Sutra se kuckamo opet.

Laku noć. :cmok2:

Obrati pažnju! Zar nije magnifique fotka?!

Super je ... pričali smo o tome... devojka stvarno ima pokret što sliku čini zamalo videom ... ima i karakter... mislim odmah se vidi da nije kasirka ... nema mane... ali sve što rekosmo za crno belu važi i za ovu kolornu ... ima i pokret i muziku i prirodu i ženstvena je što se baš i ne može reći za crno-belu...

Koliko ja tebe kapiram ipak si ti ženstvenija od ove crno-bele... tako da ti bolje pristaje ovaj novi... na kraju... tvoji brojni obožavaoci će se ubrzo javiti sa komentarima pa vidi šta ćeš.

new monsoon on the sun

e ako te zanimaju ovakve obrade potraži ono što je London symphony orchestra radio na temu Pink Floyda.

Jesi čula gitarski solo na ovom tvom klipu? Super je, ali ovih dana baš slušasmo Stevu I i II i posle Vaia sve mi dođe smešno. Zato ga retko i slušam... treba mi 10 dana da ga zaboravim i da slušam neke druge gitariste. Taj čovek je vanzemaljac.. ako nije najbolji na svetu tu me seci.

- - - - - - - - - -

ovo ti je iz 2012.

tačno je, nisi trebo oma vanzemaljca da mi daš,
ali ja ne moram da ga zaboravljam .. :D :D

Dobro jutro, svima! :zag:

2cdbsd2.jpg

Super je ... pričali smo o tome... devojka stvarno ima pokret što sliku čini zamalo videom ... ima i karakter... mislim odmah se vidi da nije kasirka ... nema mane... ali sve što rekosmo za crno belu važi i za ovu kolornu ... ima i pokret i muziku i prirodu i ženstvena je što se baš i ne može reći za crno-belu...

Koliko ja tebe kapiram ipak si ti ženstvenija od ove crno-bele... tako da ti bolje pristaje ovaj novi... na kraju... tvoji brojni obožavaoci će se ubrzo javiti sa komentarima pa vidi šta ćeš.

new monsoon on the sun
Hm, vratila sam stari, što ne znači da neću razmisliti o novom. :flert:

Pazi ovako, nije da nisi u pravu, ali ja sam obožavalac crno-bele fotografije kao i mog avatara. Kada sam naletela na ovu fotku, sasvim slučajno, oduševila sam se i to je blago rečeno. Nekako oslikava mene na najbolji mogući način.

Videćemo, videćemo.

Inače, On The Sun baš prija ujutru uz kaficu. :aha:

azi ovako, nije da nisi u pravu, ali ja sam obožavalac crno-bele fotografije kao i mog avatara. Kada sam naletela na ovu fotku, sasvim slučajno, oduševila sam se i to je blago rečeno. Nekako oslikava mene na najbolji mogući način.

Taj avatar mi je baš ono mračan.Da nisam video novi ne bih ništa komentarisao,ali ovako avatar ti je za delte.Sluša devojka prog i voli crno-bele fotografije....čudne li kombinacije?Simple će da te bije ,kad vidi šta si uradila.z:((

Moram da idem,jer nema kafe za mene,a vidim da ni prste neću pošteno olizati.

Čućemo se posle,moram nekako da prežalim promenu avatara,ali

Taj avatar mi je baš ono mračan.Da nisam video novi ne bih ništa komentarisao,ali ovako avatar ti je za delte.Sluša devojka prog i voli crno-bele fotografije....čudne li kombinacije?Simple će da te bije ,kad vidi šta si uradila.z:((

Moram da idem,jer nema kafe za mene,a vidim da ni prste neću pošteno olizati.

Čućemo se posle,moram nekako da prežalim promenu avatara,ali

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back