Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
Evo, Zlatousti, izvježbaj ovo na novoj gitari.. Ja ću pjevati, nije problem.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo, Zlatousti, izvježbaj ovo na novoj gitari.. Ja ću pjevati, nije problem..![]()

Yessssssssssssssssssssssssssssssssssssss
kako je ovo ispalo dobro
http://grooveshark.com/s/Grow+At+The+Foot+Of+Taigetos/6IoVhr?src=5
Stevo moj si...sistem ti je razbijen.... hakovan si sto bi se reklo, tek danas... ha
Samo da vas pozdravim ... prijatno, dovidjenja.. kako ste sta radite ... vozdra

Jedni odlaze brže no što su došli, a drugi se vraćaju brže no što su otišli.Vratim se ja brzo..xD

Jao, ma nisam lenja!Sama si kriva što si lenja.![]()
Samo nije to to. Nije ista pizza. Vrlo moguće.Znao sam da jeste,ali verovatno iz različitih uglova gledamo na pesmu.![]()

Da znaš da nije humano, ima toga još, ali ne smem od ranog jutra gledati te fotke, odmah ću ogladneti. Možda večeras.Ovo nije humano,gde ovo nađe.![]()

Da će ti biti malo.A šta tačno...![]()

Hm, vidiš kako i ti dosta toga znaš o plesu.Savršenstvo...e ovako se pleše,samo njih dvoje i niko više.Ne volim kad igraju za publiku,onda je to samo ples,a ovo je više od plesa.

Pozdrav, Milice.Pogledajte kako lep grad, a kad klikneš na njega, on svira![]()

Trenutno sam uzeo onu što si dala Karen...njoj ni reči.![]()

Hm, vidiš kako i ti dosta toga znaš o plesu.
Da znaš da nije humano, ima toga još, ali ne smem od ranog jutra gledati te fotke, odmah ću ogladneti. Možda večeras.
Obavs ... ovaj Milice... evo tebi Karlo
![]()
A sada da budem malo pametan...
Sirtaki je novokomponovana grcka muzika, nastao je (muzika i ples) sesdesetih godina za potrebe nekog filama, ne mogu da se setim sada kojeg tacno a ne gugla mi se... svejedno ... sirtaki je sada jedan od nacionalnih brendova voljene nam Grcke.
Sent from my GT-N7100 using Forum mobile app

kod nas ga uvijeeek bude, ne znam šta je ovo..Tako nikada nećeš pogrešiti ni što se tiče muzike ni što se tiče plesa.Ma slab sam ti ja što se tiče plesa,ali osećaji me retko varaju, pa se zato prepustim njima kad nešto ocenjijem.
Jesi li večerao?Onda valja malo poraniti sa večreom,neću da mi praviš zazubice.

Dobro veče!A kad smo kad Grka onda...
Odlična muzika!Baš vala! Ovo je nenormalno koliko je toplo u ovo doba godine!Samo da me želja mine... izem ti ja zimu bez snega.![]()

Jedini put u životu sam dočekala NG bez njega prošle godine, i to kod vas u Bg kod nas ga uvijeeek bude, ne znam šta je ovo..

Ja se baš time ne mogu pohvaliti.Nadajmo se da deda mraz neće izneveriti.Ne znam za vas,ali ja sam bio dobar cele godine.![]()

Jesi li večerao?

Ne znam grčki, ali sam oduvek doživljala njihovu muziku kao jako emotivnu.
.Mi smo emotivniji.
Baš vala! Ovo je nenormalno koliko je toplo u ovo doba godine!

Ja se baš time ne mogu pohvaliti.
Dedu mogu odma zaboraviti. Valjda će me se bar brat sjetiti.

Veče Branko!
Ajde da počnemo da prizivamo sneg,ko zna možda i padne.![]()