Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
A evo stigla i bonsai.
Ah, da, dobro veče!

jao, ubijaš me... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A evo stigla i bonsai.

jao, ubijaš me... 
pročitah negde u skorašnjij diskusiji da " dobiješ ospice od žutih ruža "Ali zute ruze su ti bile bozanstvene![]()

pročitah negde u skorašnjij diskusiji da " dobiješ ospice od žutih ruža "![]()

Ah, da, dobro veče!
A sto se nekada malko ne zadrzis, nego kao duh nestanes i pre nego sto budemo svesni tvog prisustva.

Pa takva sam, sad me ima, sad me nema.
Ma skupo piće ovdje.![]()

Pihh...onda moram ranije navraćati..
Teško da iko sluša ono što ja slušam, ali ajde, u ovom sam raspoloženju večeras:
Uspjela sam Janu zaboraviti..jess![]()

Pa zato i svratim jedino na piće, a ne na muziku..
Al' vidim, ostah žedna.

Oh, pa hvala vam, sad ste pravi domaćini.

Ma gde sviram ... u stvari svirao bih ja kad bi znao i kad bi imao pravu gitaru... ovo neka imitacija samo za slikanje .. fejs i tako to znas zemske se pale na to. Pise nesto na vratu gitare Fender ili Federer ...pojma nemam... izbrisano pa se ne vidi dobro. A imam i jednu na kojoj pise Gibon ili Gipson... nisam siguran
Drzim je ja tako... ukljucena mi web kamera i pravim se vazan na fejsu i kao nesto sviram.

Evo tebi malo neke muzike cika zlatousti, ali molim te preslusaj... jes da nije Klap-ton ... ali valjda moze da se slusa. I molim te da mi sutra kazes sta mislis o ovom bendu. Ja mislim da je njesra.
evo ti i jedna lepa slika, jes da je mucki napravljena .... onako sledja ... ali je zanimljiva

Obecao sam link za album, poslali robovi

, posle ću vas citirati i sve vam odgovoriti. 

birajte ti i Zlatousti ko će koju....samo bez svađe, ok?!