Karen_Souza
Veoma poznat
- Poruka
- 11.583
Jao, ja biram ovu sa crvenom mašnicom, valjda se Zlatousti neće buniti. A za ovo drugo, no comment. 
Kafu sam odnela kod tebe.

Kafu sam odnela kod tebe.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nešto sam opsednuta u poslednje vreme zvucima električne gitare.Znala sam koju ćeš izabrati
Znam, znam, popila sam je..![]()

Ne ljutim se,svako je dobio ono što je želeo.
Koja od vas dve bolje pravi kafe? Pitam za ubuduće,a sada ja častim
Fotkica:
![]()
Skupo piće?! Jao, jao, jao. Znači i za "dž" je skupo?! Propade mi kafana jer vas čašćavam ovde stalno.Ma skupo piće ovdje.![]()

Plazićeš mi samo tako kada se budeš vratio.Sto rece Karen moze li slika umesto muzike, pica sta god.![]()

Ma pusti ti Spartanca, ovde svi piju kad hoće i slušaju šta hoće. Nema pravila.Pihh...onda moram ranije navraćati..![]()
Još kad bi bilo džentlmena više pa da časte dame pićem. 
Preslušaće se obavezno. Hvala, Spartanac.Obecao sam link za album, poslali robovi
http://grooveshark.com/#!/album/Flying+High/9441243
solidan hard rok je u pitanju, vredi preslusati

Obe pravimo odličnu kafu.

Uh, odlična je to pesma!![]()
Ko šta voli, nek' izvoli:
Ja častim.![]()

Kakve glasine? Hoćeš li to podeliti sa nama?Da i jako tajanstvena...čuo sam jako čudne glasine oko nje.Osećam da tu ima još nešto nedorečeno,što je još više čini čarobnom.

Kad je bal, nek' je maskenbal.Prešlo ti u naviku...![]()

Uh, sunce ti! Ti malopre ode sa foruma? A omirisala si pizzu pa se vratila. Vidiš kako znam čime da vas dovučem.Neko spomenuo hranu??
Ah pizza može može![]()

Uh, sunce ti! Ti malopre ode sa foruma? A omirisala si pizzu pa se vratila. Vidiš kako znam čime da vas dovučem.
Nego, znate li vi ljudi koliko dugo ja stvarno nisam jela pizzu?!![]()

Jako je lepa ova pesma od Dire Straits, pomalo tužna, ali lepa.

Za tvoj izbor fotki nemam reči, zaista su fantastične!
Kakve glasine? Hoćeš li to podeliti sa nama?
Neko spomenuo hranu??
Ah pizza može može

Nego, znate li vi ljudi koliko dugo ja stvarno nisam jela pizzu?!

Bože Zlatousti...pa meni su dva parčeta sasvim dovoljna..

Ah dobroo, možeš uzeti i moje komade pizze..gladežu jedan![]()

P.S. Dobar ti je avatar, samo će mi trebati vremena da se naviknem..

, tek danas... ha
Da znam, kada te nema i kada nam budeš falila ovde, samo pečem pizze.Mene uvijek tako možeš privući
Uhh ni ja nisam picu odavno jela. Uvijek tako kad hoću nešto "na gotovo" kupim pite![]()

Hvala.I ti praviš odlične kombinacije.

Jako mi je poznata ta priča.U ono doba kad su još ploče bile aktuelne,ljudi si ih iz dokolice puštali unazad i čuli što niko osim njih nije.Tako da nije vredno pomena,a kuda stvarno vode stepenice,da li do raja ili negde drugde, o tome se već može samo nagađati.
Banuće sigurno.Svakom po dva parčeta,ako još neko ne bane.![]()

Ništa, dajte fotke što više, minuće nas želja, bar da oči nahranimo.Nisi jedina,ali šta da se radi,barem imamo fotku.![]()

Meni jedno.Bože Zlatousti...pa meni su dva parčeta sasvim dovoljna..![]()

Gladna je ovo kafana.Ne znam,ali ova na slici mi nekako baš mala.Ja moram da jedem,još sam u razvoju...neću da ostanem zakržljao.

Da znam, kada te nema i kada nam budeš falila ovde, samo pečem pizze.
Ma jede mi se pizza iz pizzerije, a ne ova što je ja ponekad kući pravim. Nije to to. A nisam skoro ni pravila.

Jako mi je poznata ta priča.

Ništa, dajte fotke što više, minuće nas želja, bar da oči nahranimo.

Tačno sam znala!

Samo da vas pozdravim ... prijatno, dovidjenja.. kako ste sta radite ... vozdra

Vratim se ja brzo..xD

Pogledajte kako lep grad, a kad klikneš na njega, on svira