Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ja se ponado da nisi čuo...bre ne može ništa da te iznenadi.

Ae opusteno zlatousti, zasto vam je to toliko vazno? Ima toliko muzike za koju nikada nisam cuo ali treba da upotrebite strategiju... npr da odlutate u pop ili hip-hop ... i tu uopste nije tesko pronaci nesto sto nisam cuo. Kad je rok u pitanju slabe su sanse.

Ja ako ne umrem od tebe, drugo me ništa neće ubiti.

Sto bre d`umres? Pa danas je devojkama najvaznije to da li musko sedi ili stoji kad piski. Mene jedna ostavila zato sto nisam hteo da sedim.
Sirota... i ne zna sta je izgubila.

Može li nešto preko veze?

Mogu samo da ti obecam da ce biti polaganja. :per: Cek` da se vratim :per:

gc41.jpg

:per:

Hm, jesi li ti zaslužio sliku?

Ne sitnicari!:mrgreen:

Možda, možda, čula sam da je jako nezgodna.

Zli jezici pricaju. Ja znam da nije tako. Zgodna je.:mrgreen:

I on posle fin?! A vidi kakve snove priželjkuje da odsanja?!

Pa sta da sanjam? Robija? Bibera? Sanjam samo rok i zene sa lepim nogama.

Zdrav covek ima 1000 zelja a zdrav tinejdzer samo jednu.
stf7.jpg

Malo sam počeo da zazirem od njega.

Jel` te strah zlatousti? :per:

E ljudi muziku smo potrosili... trenutno nema .... Moze li jedna slika umesto muzike? :rotf: :hahaha: :rotf:

wz9o.jpg

Sent from my GT-N7100 using Forum mobile app

Imao sam mehanikih kvarova na kompu zato nisam mogao da prisustvujem.I to je se završilo,pa valjda više neće biti odsustva sa moje strane.I vi ste meni nedostajali,ali sada kad smo na broju lako ćemo nadoknaditi izgubljeno.
Nego šta ćemo drugo?! Hej, a ostavili ste me jedno vreme samu ovde u Cafe-u. :rida: Počela sam da brinem za svoju sigurnost! :zeek: Kako vas nije sramota?! Da, da, i tebe i Spartanca. :ljutka:

Malo sam počeo da zazirem od njega.z:cry:
:zcepanje:

Od njega?! Jao, nisam ti pričala kako sam ja, kada sam došla zazirala od njega? :zcepanje: Zeznut avatar, namršten, komentari oštri i strogi, bez smajlija. Jao, nije mi bilo svejedno. A sada?! Sada je već druga priča. Sada ga obožavam. :aha: Iako nije uvek dobar, ali ga ipak obožavam. :aha:

large.jpg

Sto bre d`umres? Pa danas je devojkama najvaznije to da li musko sedi ili stoji kad piski. Mene jedna ostavila zato sto nisam hteo da sedim.
Sirota... i ne zna sta je izgubila.
:zcepanje: Zašto bre nisi hteo lepo da sedneš?! :zplez:

Mogu samo da ti obecam da ce biti polaganja. :per: Cek` da se vratim :per:

gc41.jpg

:per:
Samo da ne osedim čekajući. :zplez:

Moram! :zplez:

Zli jezici pricaju. Ja znam da nije tako. Zgodna je.:mrgreen:
To ti je što ti je, i da jeste i da nije. :z;:

Pa sta da sanjam? Robija? Bibera? Sanjam samo rok i zene sa lepim nogama.

Zdrav covek ima 1000 zelja a zdrav tinejdzer samo jednu.
stf7.jpg
debelo bi se zabrinula jer ih i ja ne sanjam. Nisu my type of guys. Bljak. Robija volim da slušam, a Bibera čak ni to.
A ti si kao tinejdžer?! :zcepanje:

E ljudi muziku smo potrosili... trenutno nema .... Moze li jedna slika umesto muzike? :rotf: :hahaha: :rotf:
Sunce li ti tvoje poljubim! Samo ti zezaj! :azdaja:

large.jpg

Nema za tebe muzike! :zplez:

Od njega?! Jao, nisam ti pričala kako sam ja, kada sam došla zazirala od njega? Zeznut avatar, namršten, komentari oštri i strogi, bez smajlija. Jao, nije mi bilo svejedno. A sada?! Sada je već druga priča. Sada ga obožavam. Iako nije uvek dobar, ali ga ipak obožavam.

Pa to je zato sto ne prepoznajete da od svega pravim performans u skladu sa situacijom.

Sto se obozavanja tice ... pa sta vam drugo preostaje? :mrgreen:

Zašto bre nisi hteo lepo da sedneš?!

Zato sto je stojeci zabavnije i ne delujem sam sebi kao devojcica... a stvari su uvek pod kontrolom ...ono ... istina preciznost nije uvek na nivou... narocito kad se popije

Cujem sada ta devojka ima novog momka, neki vegetarijanac ispecen u solarijumu, pije dijetalnu kolu i tako to... a garant i sedi dok piski

Ja kad sma mog deda Milutina jednom video da sedi dok piski duboko sam se razocarao i posumnjao u sve njegove ljubavne avanture o kojima mi je detaljno i iscrpno pricao.

I nisam izdrzao ... morao sam da ga pitam zasto sedi dok piski ... a on se naljutio na mene ... nisam gg video tako besnog jos od onda kad sam ofarbao tele :mrgreen:

Posle mi cale objasnio da deda Milutina zahebava prostata...

Samo da ne osedim čekajući.

Nemoj da osedis, bolje sedi... i to na solju ... i ne pokusavaj nista stojecki :hahaha:

Ne moras!

To ti je što ti je, i da jeste i da nije.

Ja sam uvek srecan i zadovoljan. ;)

A ti si kao tinejdžer?!

Nisam ... znas ti dobro... ali dusa mi je tinejdzerska... i srce ... i sve ostalo ...

Opet nema muzika. Moze li jedan gif umesto muzike?

ksoq.gif

Sent from my Fender Stratocaster using Marshall amplifier :rotf: kakav naslov za pesmu

Sent from my GT-N7100 using Forum mobile app

Ae opusteno zlatousti, zasto vam je to toliko vazno? Ima toliko muzike za koju nikada nisam cuo ali treba da upotrebite strategiju... npr da odlutate u pop ili hip-hop ... i tu uopste nije tesko pronaci nesto sto nisam cuo. Kad je rok u pitanju slabe su sanse.

Pa hteo sam da te iznenadim,ali propade iznenađenje.Barem si se podsetio pesme.z;)

Od njega?! Jao, nisam ti pričala kako sam ja, kada sam došla zazirala od njega? Zeznut avatar, namršten, komentari oštri i strogi, bez smajlija. Jao, nije mi bilo svejedno. A sada?! Sada je već druga priča. Sada ga obožavam. Iako nije uvek dobar, ali ga ipak obožavam.

Dobar je Simple,jeste ovako mangup ,ali ipak treba imati njegove godine u vidu...z:D

Pošto vas dvoje kačite slike, ja ću kačite pesme i po neku sliku da dočara pesmu...

1387987501-880-x-660px-75495.jpg

Pa to je zato sto ne prepoznajete da od svega pravim performans u skladu sa situacijom.
Ma daću ja tebi performans, pa ćeš se pušiti. :zper: :zplez:

Sto se obozavanja tice ... pa sta vam drugo preostaje? :mrgreen:
Sa tobom takvim?! Ništa, ama baš ništa. :zag: Ti znaš da smo mi Vodolije narcisoidne i samouverene. :zper:

a stvari su uvek pod kontrolom ...ono ... istina preciznost nije uvek na nivou... narocito kad se popije

Cujem sada ta devojka ima novog momka, neki vegetarijanac ispecen u solarijumu, pije dijetalnu kolu i tako to... a garant i sedi dok piski
Kakav li je to lik?! :zeek:

Ja kad sma mog deda Milutina jednom video da sedi dok piski duboko sam se razocarao i posumnjao u sve njegove ljubavne avanture o kojima mi je detaljno i iscrpno pricao.

I nisam izdrzao ... morao sam da ga pitam zasto sedi dok piski ... a on se naljutio na mene ... nisam gg video tako besnog jos od onda kad sam ofarbao tele :mrgreen:

Posle mi cale objasnio da deda Milutina zahebava prostata...

Ofarbao si tele?! :zeek: U koju boju tačno?! :think:

Ja sam uvek srecan i zadovoljan. ;)
To volim da čujem. :z;:

Nisam ... znas ti dobro... ali dusa mi je tinejdzerska... i srce ... i sve ostalo ...
Pazi kad znam. :zper: Da je drugačije ne bi ni valjalo, niti bi nam bilo ovako zanimljivo sa tobom. Lepo je biti dete ponekad. :aha:

Opet nema muzika. Moze li jedan gif umesto muzike?

ksoq.gif
Samo se ti cepaj. :tiganj:

Sent from my Fender Stratocaster using Marshall amplifier :rotf: kakav naslov za pesmu[/QUOTE]
To samo ti možeš da nađeš. :rotf:

Dobar je Simple,jeste ovako mangup ,ali ipak treba imati njegove godine u vidu...z:D

Pošto vas dvoje kačite slike, ja ću kačite pesme i po neku sliku da dočara pesmu...
On se samo pravi da je mangup. :aha:
Samo ti kači i pesme i slike, uvek ti je izbor za svaku pohvalu. :vatromet:

Lepo je videti vas u punom sastavu!sada Karen ne brinem kako izdržavaš...z:)
Momcima zagrljaj a Karen pusica:zag::cmok2:a za kutak:heart:
Ma sastav nam šizenje, ludenje, čarolija. :zcepanje:

Kako izdržavam sa njima dvojicom?! Uh! Uglavnom su dobri, osim kad Spartancu dođe ludilo, ali i u tome se uživa. :aha:

Uzvraćam ti i :zag: i :cmok2:!

P.S. Postovi su mi sve duži. :fdlan:

Jao, umalo da zaboravim.

large.gif

http://grooveshark.com/#!/s/Let+s+Dance/4fzomL?src=5

Momcima zagrljaj a Karen pusica a za kutak

Ocu i ja pusicu ... NECU ZAGRLJAJ ... AJ.. AJ. AJ ..AJ

:zurka:

http://grooveshark.com/s/Rip+It+Up/6F6Bck?src=5

Ma daću ja tebi performans, pa ćeš se pušiti.

Daj...daj .... daaaaaaaaaaaaaaj

a stvari su uvek pod kontrolom ...ono ... istina preciznost nije uvek na nivou... narocito kad se popije

ma promasujem i kad je neka dobra muzika na sluskama.... zaigram se .... u stvari uvek promasujem :mrgreen:

Ofarbao si tele?! U koju boju tačno?!

U narandzastu i zelenu :mrgreen: ali u stvari ja sam bio umayaniji od teleta

Kakav li je to lik?!

derpe, metroseksualac

To volim da čujem.

Pevacu ti i svirati sve sto volis.

Sent from my Fender Stratocaster using Marshall amplifier kakav naslov za pesmu
To samo ti možeš da nađeš.[/QUOTE]

Ma ja sam mislio Sent from my Fender Stratocaster using Marshall amplifier

Kako izdržavam sa njima dvojicom?! Uh! Uglavnom su dobri, osim kad Spartancu dođe ludilo, ali i u tome se uživa.

doslo mi

http://grooveshark.com/s/Hellcats+Take+The+Highway/2UFhOw?src=5

Daj...daj .... daaaaaaaaaaaaaaj
Hm...

Evo, unajmila sam ti ove četiri Deda Mrazice. :zper:

large.gif

U narandzastu i zelenu :mrgreen: ali u stvari ja sam bio umayaniji od teleta
:fdlan:
Tebe mi nije žao, ali mi je žao tog teleta.

Pevacu ti i svirati sve sto volis.
Eto zašto te obožavam. :zag:

:fdlan:

Tačno sam predosetila. Počinjemo.

http://grooveshark.com/#!/s/Devil+s+Dance/1htpeU?src=5

Evo, unajmila sam ti ove četiri Deda Mrazice.

Mrtve su... sve cetiri... otpisi ih odmah

Tebe mi nije žao, ali mi je žao tog teleta.

To tele je sada u krvaljem raju... jede detelinu sa narandzastim cvetovima i daje roze mleko... :rida:

Eto zašto te obožavam.

ha

Tačno sam predosetila. Počinjemo.

Moze li neka muzika sa vise pentatonike ... u metalu toga nema bas mnogo

Ovako nesto

http://grooveshark.com/s/I+Need+You/43RX3T?src=5

- - - - - - - - - -

Uf! Kako je moćna ova stvar! Kako se zove gitarista? Magnifique je!

Dave Martone... ima kratke i debele prste... da ne verujes

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back