Lakonac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.265
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, ali snaći ću se već nekako 
Dobro, to svakako. Radio ume da podseti na neke stare dobre stvari na koje često zaboravimo.Al` ništa nije kao živ čovekda pusti pravu stvar u pravo vreme.

Vidi ovako, sve one muzičare ja volim i rado slušam, za mene su neverovatni, jednostavno me obaraju s nogu svojom svirkom.Ili neki baš dobar bluz od virtuoz autora ... vidim raspisala si se na bluz temi ... ako, ako .... ali pravi bluz majstori nisu tamo

Hm, ovo mi se dopada.
I naravno, moram sve preslušati. 
Ovo je pravo ludilo!Ae, vatreno ... večeras puštam samo virtuoze Gary Hoey
JBT, kako svira! Znaš da otkidam na ovakav zvuk gitare! 
Otkako se družim sa tobom, slušalice maltene uopšte ne skidam. Imala sam ih sinoć, imam ih i večeras. Bele trenutnoKaren šta imaš na sebi večeras?Zapravo imaš li sluške?
Steve Stevens
L.U.D.I.L.O.
E to je gitarista, a ne tamo neki Hendriksi.
, one imaju bolji zvuk. A imam i crne, lošije su malo. Pink sam zeznula. Crveno-crne mi burazer konfiskovao.
Te su bile najskuplje. Ko šta radi, ja samo kupujem slušalice. 
Ritam je ludilo, tako da bi i igra bila ludilo, a u glavi već razvijam koreografiju jer me ovo stvarno pokreće.E sada kad sam kod Steve ne smem da zaboravim ovaj njegov rad. Svestran je čo`ek nema šta.
Ovo bi Karen moglo i da se igra, a?
Dakle Steve Stevens još jednom ali ne dajte se obeshrabriti i on je čovek
Ubaciću čim završim ovaj post. Joe je mmmmmmmmm.
Njega sam već puno puta slušala.Odličan je i Paul!
Prva je vau! Druga dobra! Treća ludilo od ritma!

Odlično je!A ovo je opet za fjužn ... i mnogo je opasan gitarista ... ali mnogo. Šteta što nije produktivniji.
Greg Howe
http://grooveshark.com/s/Reunion/1S9gBN?src=5
http://grooveshark.com/s/06+Morning+View/2uaxp3?src=5
http://grooveshark.com/s/Side+Note/1S9gDp?src=5

Ove dve stvari iz ova tvoja dva posta su me oborile s nogu, ali zaista!Dave Martone
Ova stvar je zaista posebna po svemu. Osećajnost sviranja gitare, ritam, polet.... prava prolećna. Igram ....

Dobro jutro!Dobro veče!![]()

Da!Joe Bonamossa
čovek bluz genije

Pa, šta da ti kažem?! Uživala sam u ovome!To bi bio najznačajniji deo virtuoza na gitari koji su živi i relativno mladi i pretežno iz bluz hard rok generea. Namerno nisam pominjao one ekstra poznate kao što je John Petrucci, All Dimeola, Mark Knopfler, Santana i sl.

E, pa kada sam ja tu, tebe ni od korova. Ajde, ajde, dogovorićemo se za taj stiskavac.Za kraj prog baladica sa dobro urađenom gitarom.
Dobra je za stiskavac, šteta što Karen nije tu, ali snaći ću se već nekako
Slušaćemo se ko zna kad.
![]()

Milice, ti mi nešto slabo dolaziš u poslednje vreme. Pa, dobro, ja nisam zabavna kao Spartanac.

Pozdrav!

Vi meni jeste!

Ćao! Naravno da jesi!Ćao!Jesam li vam nedostajala?Vi meni jeste!
![]()

Zaboravila sam.
Ali, nema veze. Evo nečeg u čemu ja uživam.
Me. tooo...A gde su ti muškići?..Sustali...Tempo ti je teško uhvatljiv