Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al` ništa nije kao živ čovek :per: da pusti pravu stvar u pravo vreme.
Dobro, to svakako. Radio ume da podseti na neke stare dobre stvari na koje često zaboravimo. :aha:

Ili neki baš dobar bluz od virtuoz autora ... vidim raspisala si se na bluz temi ... ako, ako .... ali pravi bluz majstori nisu tamo
Vidi ovako, sve one muzičare ja volim i rado slušam, za mene su neverovatni, jednostavno me obaraju s nogu svojom svirkom. :zaljubljena:
Ali, znaš i sam da prihvatam kritiku i novine. :aha:

Hm, ovo mi se dopada.

Uh, sunce ti, ala si se raspisao! Ti znaš da sam ja luda i da moram na sve odgovoriti. :rumenka: I naravno, moram sve preslušati.

Hvala ti, Spartanac, najbolji si! :cmok2:

20i6umr.jpg

Ae, vatreno ... večeras puštam samo virtuoze Gary Hoey
Ovo je pravo ludilo! :heart: JBT, kako svira! Znaš da otkidam na ovakav zvuk gitare! :zaljubljena:

Karen šta imaš na sebi večeras? :per: Zapravo imaš li sluške?

Steve Stevens

L.U.D.I.L.O.

E to je gitarista, a ne tamo neki Hendriksi.
Otkako se družim sa tobom, slušalice maltene uopšte ne skidam. Imala sam ih sinoć, imam ih i večeras. Bele trenutno :zper:, one imaju bolji zvuk. A imam i crne, lošije su malo. Pink sam zeznula. Crveno-crne mi burazer konfiskovao. :rida: Te su bile najskuplje. Ko šta radi, ja samo kupujem slušalice. :fdlan:
Odlična je muzika! U tebe nikada nisam ni sumnjala. E, to da mi puštaš stalno i ja ću te obožavati. :zag:

E sada kad sam kod Steve ne smem da zaboravim ovaj njegov rad. Svestran je čo`ek nema šta.

Ovo bi Karen moglo i da se igra, a?:per:

Dakle Steve Stevens još jednom ali ne dajte se obeshrabriti i on je čovek
Ritam je ludilo, tako da bi i igra bila ludilo, a u glavi već razvijam koreografiju jer me ovo stvarno pokreće. :zper:

Joe Satriani

Ovo da ubaciš Komšiji na fjužn da vidi čo`ek da su `60 i `70 prošle.
Ubaciću čim završim ovaj post. Joe je mmmmmmmmm. :heart: Njega sam već puno puta slušala.

Odličan je i Paul!

Prva je vau! Druga dobra! Treća ludilo od ritma!

Sve je uredno bookmarkovano i spremno da se skine sa Šarka i preslušava ovih dana detaljnije. :aha:

Evo za tebe još jedne fotke:

kdwv89.jpg

A ovo je opet za fjužn ... i mnogo je opasan gitarista ... ali mnogo. Šteta što nije produktivniji.

Greg Howe

http://grooveshark.com/s/Reunion/1S9gBN?src=5

http://grooveshark.com/s/06+Morning+View/2uaxp3?src=5

http://grooveshark.com/s/Side+Note/1S9gDp?src=5
Odlično je! :heart:

Dave Martone

Ova stvar je zaista posebna po svemu. Osećajnost sviranja gitare, ritam, polet.... prava prolećna. Igram ....
Ove dve stvari iz ova tvoja dva posta su me oborile s nogu, ali zaista! :zaljubljena:

5.jpg

Dobro jutro! :cao:

Joe Bonamossa

čovek bluz genije
Da! :heart:

To bi bio najznačajniji deo virtuoza na gitari koji su živi i relativno mladi i pretežno iz bluz hard rok generea. Namerno nisam pominjao one ekstra poznate kao što je John Petrucci, All Dimeola, Mark Knopfler, Santana i sl.
Pa, šta da ti kažem?! Uživala sam u ovome! :heart:

Za kraj prog baladica sa dobro urađenom gitarom.

Dobra je za stiskavac, šteta što Karen nije tu :per:, ali snaći ću se već nekako ;)

Slušaćemo se ko zna kad.

:bye:
E, pa kada sam ja tu, tebe ni od korova. Ajde, ajde, dogovorićemo se za taj stiskavac. :z;:

Milice, ti mi nešto slabo dolaziš u poslednje vreme. Pa, dobro, ja nisam zabavna kao Spartanac. :rida:

Pozdrav! :cao:

P.S. Alergična sam na Zoricu. :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back