Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:per:

vkel.jpg

Dobro jutro! :zper:

Večeras ću pričati o jednoj drugoj igrici koju volim. :zper:

http://grooveshark.com/#!/s/Little+Games/56ZOho?src=5

Spartanac, ti beše ono voliš šareniše. :z;:

2mczkw2.jpg

divota Karen
ma luduje se, svašta se radi :per:
pazi ovo :per:
Divota, divota, sinoć sam pobegla na vreme. :zper:

Ovaj spot je ludilo, kao da ga Kjubrik radio, preporučujem gledanje i slušanje.

Posle idemo zajdno kod psihijatra.

y9wq.jpg

:per:
Ludi smo mi i bez ovog spota. :fdlan: :rotf:
Fotka je :zper:

Ovo niste čuli do sada iako je relativno staro.

:per: Uskoro će mi nestati ovih :per: smajlija, sve ih potroših.

keep your eyes wide shut :per:

Nismo čuli. :zarja:
Pozajmila bih ti ja smajlije, ali moji idu u kompletu sa mašnicama. :zper:
A film sam gledala i film je ludilo. :whistling:

A za Another Brick In The Wall imaš jedno veliko :heart:, tu pesmu slušam od petog osnovne, znači 18 godina. :zeek: :pljus: To je prva njihova pesma koju sam čula i zavolela, ujedno i jedna od najdražih. :zaljubljena:

Poslednja izmena:
Ja ne mogu ništa da pričam o igricama :rida:, ali ću ti zato muzikom ispemovati temu i postove za desetku. :per:

Samo šareno i ludo, nije li lepa fotka, njene ruke, nokti... zašto bi svi nokti morali biti u jednoj boji? ... zbog stereotipa? ... pih... to su nevidljivi okovi
Evo još jednog šareniša:

fwjfpz.jpg

Pobegla, pobegla nego šta ... i ja sam jednom bežao.... neuspešno naravno .... jer sam kasno ukapirao da me zapravo ne jure nego čekaju. :per:
Čekaju te u nekakvom redu? :zper:

Ovo je najbolji spot Stonsa. Vrhunski je sve urađeno od kratkog scenarija pa do svetla i senki. Džeger na nivou kao i uvek. Dobar je i ovaj fank fazon u kojem je muzika urađena. Jedini lik koji mi pada na pamet a da bi mogao da ovu stvar uradi bolje od Stonsa je Princ. On je prirodno u tom fank/laki džezz fazonu. Devojke su anđeli pravi, naročito ova što se najčešće pojavljuje i što joj menjaju perike.
Da ti je sredim preko veze? :zper:

No problemo. Do pre samo 150 godina muškarci su mašnicama uvezivali repove kose i to je tada bilo društveno prihvatljivo. Opet stereotipi...
U tom slučaju uzmi moje smajlije kada god su ti potrebni, mada, kako ih i ja trošim, nastaće prava nestašica. :zeek:

Baš je dugačko slušaš... i zato si verovatno bežala sa časova.... ccccc
Bila sam uzoran učenik. Uzoran i odličan. Nemoj ti tu meni, bežala sam sa časova, iako jesam, ali neću da priznam. :zplez:

Dobra parodija! :rotf:

Hajmo do večenjeg okupljanja..ponedeljak pa manje gostiju?:think:Ili prva četvrt?:)Ej,odlični ste a treći vam je na odmoru?:zag:
Ja sam se danas naradila. Uh, koliko obaveza, navraćala sam samo na blic ovde. Mrtva sam umorna, ali me to neće sprečiti da forumašim do sitnih sati. :rumenka:

Ja sam se baš juče pitala gde je Zlatousti?! :think: Moram da ga kritikujem čim se vrati. :rtfm:

Dobro, ja ću pričati, ti prati. Šta znaš, možda te pod stare dane nateram da zaigraš nešto.
Sve dok to radiš ovako dobrom muzikom, neću se buniti.
Muzika iz sledeće igrice, mislim da će te oduševiti. Poslušaj do kraja. Naziv igre je u klipu. U pitanju je strategija. Igrač je u ulozi boga.

To što nisam igrao igrice i što sam bio zaostalo dete to ne znači da nisam pratio muziku sa igrica, naprotiv. Spartanci ne igraju lažne igrice ... mislim ono sediš u fotelji i ubijaš tamo neka stvorenja ... Spartanci kad se igraju - ONI SE UŽIVO IGRAJU.

Što se tiče game soundtrack-a evo da dam
je ovde.

To što nisam igrao igrice i što sam bio zaostalo dete to ne znači da nisam pratio muziku sa igrica, naprotiv. Spartanci ne igraju lažne igrice ... mislim ono sediš u fotelji i ubijaš tamo neka stvorenja ... Spartanci kad se igraju - ONI SE UŽIVO IGRAJU.
Nisam ni sumnjala da si ispratio muziku iz igrica. A mnogo je dobre muzike u njima, more!
Vidim da moram još puno učiti o Spartancima. :flert:

Što se tiče game soundtrack-a evo da dam
je ovde.
Fali nam, fali Zlatousti. Pa ja mislim da je na njega mislila. :think: Ne znam šta si ti mislio da sam ja mislila da ona misli. :zcepanje:

Šareniš za tvoju i moju dušu. :heart:

swygt5.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back