Lakonac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.265
Našla! Švedski prog rock!
Više prog metal/power metal. Ne možeš da nađeš skandinavski prog za koji nisam čuo. Jednostavno ne postoji.
Inače to je taj naslov za čudesnu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Našla! Švedski prog rock!
Napravio grešku u pravo vreme.Vratih se na komp, da u pravu si, zalepio sam pogrešan link, a šta sam hteo u tom momentu da me ubiješ ne znam. Tako je kad pretražujem na jednom sajtu pa posle to tražim na YT ili šarku i pogubim se sa linkovima povremeno.

Varijacije nepredvidive. 
Pretpostavila sam. Mogu samo da Die TryingViše prog metal/power metal. Ne možeš da nađeš skandinavski prog za koji nisam čuo. Jednostavno ne postoji.
Inače to je taj naslov za čudesnu.

Nego ljudi, šta ćemo da slušamo/puštamo/igramo večeras?
ili da se preciznije izrazim
![]()

Uz ovo se igra ili skače!

Uskoro će mi nestati ovih
smajlija, sve ih potroših.

Divota, divota, sinoć sam pobegla na vreme.divota Karen
ma luduje se, svašta se radi
pazi ovo![]()

Ludi smo mi i bez ovog spota.Ovaj spot je ludilo, kao da ga Kjubrik radio, preporučujem gledanje i slušanje.
Posle idemo zajdno kod psihijatra.
![]()

Nismo čuli.Ovo niste čuli do sada iako je relativno staro.
Uskoro će mi nestati ovih
smajlija, sve ih potroših.
keep your eyes wide shut

, tu pesmu slušam od petog osnovne, znači 18 godina.
To je prva njihova pesma koju sam čula i zavolela, ujedno i jedna od najdražih. 
Večeras ću pričati o jednoj drugoj igrici koju volim.
, ali ću ti zato muzikom ispemovati temu i postove za desetku. 
Ili prva četvrt?
Ej,odlični ste a treći vam je na odmoru?
Ja ne mogu ništa da pričam o igricama, ali ću ti zato muzikom ispemovati temu i postove za desetku.
Evo još jednog šareniša:Samo šareno i ludo, nije li lepa fotka, njene ruke, nokti... zašto bi svi nokti morali biti u jednoj boji? ... zbog stereotipa? ... pih... to su nevidljivi okovi
![]()
Čekaju te u nekakvom redu?Pobegla, pobegla nego šta ... i ja sam jednom bežao.... neuspešno naravno .... jer sam kasno ukapirao da me zapravo ne jure nego čekaju.![]()
Da ti je sredim preko veze?Ovo je najbolji spot Stonsa. Vrhunski je sve urađeno od kratkog scenarija pa do svetla i senki. Džeger na nivou kao i uvek. Dobar je i ovaj fank fazon u kojem je muzika urađena. Jedini lik koji mi pada na pamet a da bi mogao da ovu stvar uradi bolje od Stonsa je Princ. On je prirodno u tom fank/laki džezz fazonu. Devojke su anđeli pravi, naročito ova što se najčešće pojavljuje i što joj menjaju perike.
U tom slučaju uzmi moje smajlije kada god su ti potrebni, mada, kako ih i ja trošim, nastaće prava nestašica.No problemo. Do pre samo 150 godina muškarci su mašnicama uvezivali repove kose i to je tada bilo društveno prihvatljivo. Opet stereotipi...![]()
Bila sam uzoran učenik. Uzoran i odličan. Nemoj ti tu meni, bežala sam sa časova, iako jesam, ali neću da priznam.Baš je dugačko slušaš... i zato si verovatno bežala sa časova.... ccccc
Dobra parodija!
Ja sam se danas naradila. Uh, koliko obaveza, navraćala sam samo na blic ovde. Mrtva sam umorna, ali me to neće sprečiti da forumašim do sitnih sati.Hajmo do večenjeg okupljanja..ponedeljak pa manje gostiju?Ili prva četvrt?
Ej,odlični ste a treći vam je na odmoru?
![]()
Ja sam se baš juče pitala gde je Zlatousti?!Moram da ga kritikujem čim se vrati.
![]()
Dobro, ja ću pričati, ti prati. Šta znaš, možda te pod stare dane nateram da zaigraš nešto.
Sve dok to radiš ovako dobrom muzikom, neću se buniti.
Muzika iz sledeće igrice, mislim da će te oduševiti. Poslušaj do kraja. Naziv igre je u klipu. U pitanju je strategija. Igrač je u ulozi boga.
Nisam ni sumnjala da si ispratio muziku iz igrica. A mnogo je dobre muzike u njima, more!To što nisam igrao igrice i što sam bio zaostalo dete to ne znači da nisam pratio muziku sa igrica, naprotiv. Spartanci ne igraju lažne igrice ... mislim ono sediš u fotelji i ubijaš tamo neka stvorenja ... Spartanci kad se igraju - ONI SE UŽIVO IGRAJU.

Fali nam, fali Zlatousti. Pa ja mislim da je na njega mislila.Što se tiče game soundtrack-a evo da damje ovde.
Ne znam šta si ti mislio da sam ja mislila da ona misli.