Karen_Souza
Veoma poznat
- Poruka
- 11.583
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Stvarno je preksinoć bilo super!Pregledah sinoćnju audio-vizuelnu diskusiju i mogu reći nikad nije bilo bolje.
Slike/fotke fantastične, muzika stara ali ebitačna.

Javlja mi se da se drugi put nećeš baš tako lako izvući.Utekoh na vreme inače .... malo je nedostajalo.... iskušenja su bila velika ... i raznovrsna.... ali je spartanski duh pobedio.

Jesam li vam pričala o tome koliko volim Fast & Furious i Need For Speed?![]()

Ali, priča je toliko dobra, da prosto nisam mogla da odolim. Uf!
Mis'im, kada se treba takmičiti da se stigne na prvo mesto na Black Listi, ej Crna Lista i da te svo vreme juri policija, što ume adrenalin nabiti do plafona, prosto neodoljiv izazov za nekoga poput mene.
Samo što ona poslednja potera sa policijom ume čoveka da dovede do ludila. 

Moje igračke su bile gitare, istorija umetnosti i jedno tele. To tele se zvalo Hilari, naravno po omiljenoj nam Hilari Klinton. Pošto je bilo dosadno ujednačene braon boje ja sam ga jednog dana prefarbao u narandžasu i zelenu
dedinim farbama iz podruma. Hilari se to nije dopalo, kao ni svima ostalima pa ni meni jer sam ja bio narandžastiji od Hilari. Imao sam i zelen tufne po licu
. Hilari me je još razočaravala i zbog toga što se jako brzo pretvarala u kravu, a meni, onda, ni stidne dlake nikako da niknu. Elem, Hilari je sada u kravljem raju, pase zelenu detelinu sa narandžastim cvetovima i daje roze mleko.
. Ćale i danas `oće d`umre od smeha kad se seti kako sam blenuo u sise.
Ljudi, videla sam danas
Omotnica
![]()
Ekipa:
Mina Mladenović – violina
Larissa Trešćenko – violina
Jakub Zytecki – gitara
Jeff Loomis – gitara
Per Nillsson – gitara
Vasil Hadžimanov - klavijature
Bilo hor – Aleksandar Djelmaš, Tanja Knežević, Vladmir Lalić, Marko Pantelić, Ivan Propadović, Marko Zviković, Dunja Marković
Sve je rađeno u studiju „Bilo“ u Bgdju.
Možda sam izostavio nekoga
Postoje i BILO 1.0 i BILO 2.0 albumi, takođe dostupni na YT.