Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro! :cao:

Every Morning

2irtc7n.jpg

Hm, kakve veze ima petak .., kao poslednji radni dan onih koji mastiljare negde ..,
sa vitezom koji muze svoje krave, ebem li ga, valjda i subotom i nedeljom ?

silevr ... ovo ono

Dakle moj mozak je sporohodan do bola,

u stvari petak, to je onaj dan za ....

metak
:zcepanje::zcepanje:

Poslednja izmena:
Pregledah sinoćnju audio-vizuelnu diskusiju i mogu reći nikad nije bilo bolje.
Slike/fotke fantastične, muzika stara ali ebitačna.
Stvarno je preksinoć bilo super! :klap:

Utekoh na vreme inače .... malo je nedostajalo.... iskušenja su bila velika ... i raznovrsna :per: .... ali je spartanski duh pobedio.
Javlja mi se da se drugi put nećeš baš tako lako izvući. :zplez: :rotf:

Jesam li vam pričala o tome koliko volim Fast & Furious i Need For Speed?:zper:

Čuj, volim?! Obožavam. :heart:

Naime, pre par godina sam se opasno bila zarazila sa ovom igricom Need For Speed Most Wanted, a ja kao bajagi nisam volela te vozačke igrice. :fdlan: Ali, priča je toliko dobra, da prosto nisam mogla da odolim. Uf! :heart: Mis'im, kada se treba takmičiti da se stigne na prvo mesto na Black Listi, ej Crna Lista i da te svo vreme juri policija, što ume adrenalin nabiti do plafona, prosto neodoljiv izazov za nekoga poput mene. :rumenka:

Inače, desetak noći nisam spavala kako treba, to jest sve dok je nisam završila. Što me podseti, mogla bih je opet malo isprobati. :zper: Samo što ona poslednja potera sa policijom ume čoveka da dovede do ludila. :whistling:

Dobro. Danas je dan za ovu igricu. Još neko od vas igrao? :zper:

Ovo sam najviše volela da radim. :zper:

1113xn6.jpg

Omiljeni auto iz igrice! :zaljubljena:

120952papeldeparedenfsm.jpg

Auto koji se nekako najbolje vozi, najbolje klizi u krivinama i najlakše je njime upravljati. :aha:

nfsmw006vm5.jpg

Final Pursuit :heart:

Ne, ne. Ja opet moram da igram ovo. :heart:

Obaveštena slike su ti “ganglije bole”, naročito onaj kiber cvet ili kiber lala na postu od juče … uh, uh….. a i ova slika Time Filed je luda, ali analiziraću je malo kasnije da bih mogao da je krstim.

Circumstances

j4qa.jpg

Ja nikada nisam igrao video igrice :rida: Moje igračke su bile gitare, istorija umetnosti i jedno tele. To tele se zvalo Hilari, naravno po omiljenoj nam Hilari Klinton. Pošto je bilo dosadno ujednačene braon boje ja sam ga jednog dana prefarbao u narandžasu i zelenu :mrgreen: dedinim farbama iz podruma. Hilari se to nije dopalo, kao ni svima ostalima pa ni meni jer sam ja bio narandžastiji od Hilari. Imao sam i zelen tufne po licu:think:. Hilari me je još razočaravala i zbog toga što se jako brzo pretvarala u kravu, a meni, onda, ni stidne dlake nikako da niknu. Elem, Hilari je sada u kravljem raju, pase zelenu detelinu sa narandžastim cvetovima i daje roze mleko.

When The World Is Caving In

roso.jpg

Što se tiče druge igračke – istorije umetnosti – to sam morao da znam kao oče naš od crteža pećinskih ljudi pa do melting plastic form modernih drkoša. Jednom kada sam bio išaran bubuljicama, u sikstinskoj kapeli otac mi je dao zadatak da za 30 min. gledanja analizirama Mikelanđelovu sliku. Dao sam lošu analizu jer sam se fokusirao na pogrešne detalje na slici – gole sise, a povrh svega imao sam i neugodnu tvrdinu u gaćama. Bio sam vraćen ispred slike još 20 min. Smirio sam se i dao dobru analizu ćaletu. Posle sam dobio gelato :mrgreen:. Ćale i danas `oće d`umre od smeha kad se seti kako sam blenuo u sise.

Welcome To Paradise

yo6i.jpg

Najlepša igračka mi je bila gitara i muzika uopšte.

Wonderful Slippery Thing

h47x.jpg

Obaveštena kako si tako kasno ukapirala post PETAK? Sve je bilo jasno ako si pogledala gifove. Živimo u svetu simbola, a izražavati se u simbollima je tako kul i do jaja. Inače Etta i Christina imaju jako kompatibilne glasove. Obe su vrhunske pevačice.

Walking In Circles

8zpp.jpg

Poslednja izmena:
Ljudi, videla sam danas

Omotnica

qjv5.jpg

Ekipa:
Mina Mladenović – violina
Larissa Trešćenko – violina
Jakub Zytecki – gitara
Jeff Loomis – gitara
Per Nillsson – gitara
Vasil Hadžimanov - klavijature
Bilo hor – Aleksandar Djelmaš, Tanja Knežević, Vladmir Lalić, Marko Pantelić, Ivan Propadović, Marko Zviković, Dunja Marković
Sve je rađeno u studiju „Bilo“ u Bgdju.

Možda sam izostavio nekoga :think:
Postoje i BILO 1.0 i BILO 2.0 albumi, takođe dostupni na YT.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back