Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pzcm.jpg

rl5b.jpg

ljudi pomagajte `oću d`umrem

A Kompenduim, ništa posebno, čak ispod proseka, koga još zanima celtic etno prog rok. I kakav je to miks, te opera, te simfo, keltik, morali su ponešto i da ubodu od silnih kombinacija.

trenutno uživam u

a ti da jedeš nešto, gle kako si se usukala, nemaš ni 50 kila, mada ti lepo stoji :per:

:hahaha:ti se stvarno primila na prog rok, pa ko to još sluša? Neko škripanje i zavijanje, pesme od pola sata, idi begaj bre, sve nešto nepovezano i zbrkano, ne može ljudski ni da se odigra. A da ne pričam o tome kako su prog rokeri loši momci, svašta pušu, piju ... i ne kupaju se, ne šišaju se... ne treniraju .... i ne seku nokte.

a 49 imaš :per:, a ... kako sam izvuko to od tebe ... nije ti loša kilaža za visinu :per:

:hahaha:ti se stvarno primila na prog rok, pa ko to još sluša? Neko škripanje i zavijanje, pesme od pola sata, idi begaj bre, sve nešto nepovezano i zbrkano, ne može ljudski ni da se odigra. A da ne pričam o tome kako su prog rokeri loši momci, svašta pušu, piju ... i ne kupaju se, ne šišaju se... ne treniraju .... i ne seku nokte.

a 49 imaš :per:, a ... kako sam izvuko to od tebe ... nije ti loša kilaža za visinu :per:
Sunce li ti tvoje! Samo ti zezaj. Platićeš mi, Simple, debelo za ovo, samo da znaš! :zper:

Opasan si, izvukao na kvarno. :ljutka:

I nisam ja visoka, ja sam niska. :rotf:

Od sada ja sam zadužena za piće, a ti za muziku. Sve dok ne prestaneš da me kritikuješ! :plez:

3.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back