Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učila ruski :eek:, kako to?

Danas je lep dan, a ja volim kad je lep dan, nije ozbiljna muzika ali je ipak waltz .... Karen pa
, osećam da si dobra u tome, a i ja sam.

rw4m.jpg

Učila u srednjoj, bio mi je drugi jezik (prvi english). U prvoj godini sam imala divnu profesorku, čudo od predavača i pedagoga, međutim u drugoj nadrljasmo sa jednim metuzalemom koji ni sprski nije razgovetno i čisto govorio, tako da i ono malo i osnovno što naučih u prvoj godini, pade lako u zaborav, a i drugoj vrsti predmeta sam bila okrenuta. Ma, pretpostavila sam da je ruski u pitanju, samo nisam bila sigurna.
Dan jeste lep. Vau! Dobar ti je ovaj waltz.
Ples neću odbiti, s obzirom na to da te osećaj ne vara. :z;:

Ovaj valcer me neverovatno motiviše.

Ja učio engleski, latinski i starogrčki, u stvari latinski i grčki još uvek učim. Čajkovski je priča za sebe, a slike na klipu su fantastične.

Da si dobar plesač sam zaključio po avataru jer mislim da ih ljudi ne biraju sasvim slučajno. U pokretu si.

Danas je baš lep dan i treba ga ulepšati lepom muzikom i lepim vokalima, jer ništa nije lepo kao ljudsko lice na suncu i ljudski glas, npr. jednim dobrim

Učila sam i ja latinski i francuski još.

Eeee, išla je Karen u plesnu školu dugo, a prvi put sa četiri godine. :flert: Od tada su muzika i ples dve moje velike ljubavi.

Volim zvuk etno-prog rock-a, ali iskreno nisam znala kako se zove ovaj muzički pravac. :rumenka:

Jao! Kakav glas ima ova ženska i kako samo peva! :heart:

:heart:

Ispricasmo se za desetku. Pomislice neko da pricaju klonovi.
Ma šta me briga šta će neko da pomisli. :z;:

Karen ovo da preslušaš :rtfm:

Ceo dan sam se uvijao da dođem do celog albuma i eto ga sada na šarkiju, strašno dobra muzika.

Kompendium Beneath the Waves

Ko zna šta ću da smislim sutra ako dan bude lep.
Razumem i nije mi teško. :flert: Samo nemoj da vičeš. :pljus:

Jedno pitanjce. Kako i da li mogu sa Shark-a da download-ujem pesme u mp3 formatu? To te pitam jer želim da ovaj album prebacim u mobilni, koji mi inače služi i kao mp3 player, bez muzike nigde ne mrdam. :whistling:

P.S. Hvala ti puno, za ovaj album! :hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back