CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Alarmantno dobar kaput!

_FER0048_large.JPG

Zdravo devojčice.

Ja ne idem na Sajam knjiga već dosta godina unazad, štaviše, to mi je jedna od vrlo mrskih manifestacija.
Zvučim bedno ali za mene ona gužva, salva potrošača i hiljadu štandova predstavljaju bol i nervozu a ne radost i uživanje u knjizi...
Sklonija sa malim, intimnim knjižarama, gde možeš u miru njuškati, istraživati, udisati knjige.
Čini me anksioznom čekanje u golemim redovima, svi oni ljudi koji se kao strvinari guraju oko knjiga, stvara mi pritisak što ne mogu u miru da razgledam štandove nego sve izgleda kao jedna velika pokretna traka.
Ne mogu ja to.
Znam da je svrha Sajma da se ide sa spiskom želja, da se kupi ono što bi možda teže nabavi inače, ali meni je ceo taj haos odbojan.

Ja sam u fazi pakovanja. Putujem sa dragim za Beč ovih dana. Istina, na svega 4 dana ali ne smeta, važno je biti u pokretu.

Ne idem ni ja, zasad tako stoje stvari.
Dosta novca potrošiću na upis na master jer mada će biti budžetski, zahteva neku svotu koju žalim da bacam na školu takvog tipa, ali dobro. :)

Juče se čitav daa srzavam. Iako unutra, opet je još prelazno vreme da bi se počelo sa grejanjem, a meni vazda hladno.
Zimljivica sam-

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back