naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
predrasude niisu kuuul poslusaj joj pesmilicuNe usuđujem se da kliknem, da od muke ne pošaljem monitor kroz zatvoren prozor.
Na nju i njoj slične alergijski reagujem,.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
predrasude niisu kuuul poslusaj joj pesmilicuNe usuđujem se da kliknem, da od muke ne pošaljem monitor kroz zatvoren prozor.
Na nju i njoj slične alergijski reagujem,.![]()
Nema šanse.![]()

... vece svima!
Anybody Seen My Baby
Rekla si prije da koristis nesto iz Lush-a za kosu... meni je kosa onako, dosta se ostetila u poslednje vrijeme, ok je ona ovako, ali vrhovi se nekako osusili, valjda od sunca... Zanima me kako djeluje taj Lush proizvod, da li oporavlja vrhove i ono najvaznije da li brze prlja kosa od njega,jer i ovako ne mogu izaci na kraj sa svojom kosom, kako si ti zadovoljna?![]()

Otkad koristim American Cream, nisam se šišala dugo, niti (a čula sam mišljenja tri različita frizera) za to skorije ima potrebe.
Samo mora da se nanosi malo, a ne da se ide onim - više je više, jer nije.
To je balzam mirisa jagode i vanile, odstoji mi nakon dva šamponiranja i ispiranja dok ja uradim piling i istuširam se.
Posle ga malo nanesem na isfrotiranu vlažnu kosu i to je to, nekada malo i na isfeniranu, na krajeve, da im dam sjaj.
A i frizura mi je nakon njega mnogo lepša nego pre.![]()

Gde je ona tema o tome gde se sta moze kupiti, ra!
Ajde pitacu ovde...gde ima lepih letnjih haljinica ( dugih) ali da imaju rukave male? I da su ipak koliko toliko povoljne
Nesto tipa ovoga ali da je aljina duga
![]()
Ili jos bolje ovaj tip rukava
( treca)
![]()
Naime ovo leto vidjam samo bretele ili one bez bretela..a ja bas nemam savrrsene ruke pa bih ipak malo da ih zamaskiram
Znam da ih ima gomila verovatno al mene je iskreno mrzelo bas da detaljno gledam...

...vece narode!
Uvijek imam neko pitanje za tebe Anybody Seen My Baby
Gdje kupujes Fruttini pilinge za tijelo, ja veceras bila u Tempu na Adi i tamo ih nisam nasla...?

)))