CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
... vece svima! :)
Anybody Seen My Baby
Rekla si prije da koristis nesto iz Lush-a za kosu... meni je kosa onako, dosta se ostetila u poslednje vrijeme, ok je ona ovako, ali vrhovi se nekako osusili, valjda od sunca... Zanima me kako djeluje taj Lush proizvod, da li oporavlja vrhove i ono najvaznije da li brze prlja kosa od njega,jer i ovako ne mogu izaci na kraj sa svojom kosom, kako si ti zadovoljna? :)

... vece svima! :)
Anybody Seen My Baby
Rekla si prije da koristis nesto iz Lush-a za kosu... meni je kosa onako, dosta se ostetila u poslednje vrijeme, ok je ona ovako, ali vrhovi se nekako osusili, valjda od sunca... Zanima me kako djeluje taj Lush proizvod, da li oporavlja vrhove i ono najvaznije da li brze prlja kosa od njega,jer i ovako ne mogu izaci na kraj sa svojom kosom, kako si ti zadovoljna? :)

Otkad koristim American Cream, nisam se šišala dugo, niti (a čula sam mišljenja tri različita frizera) za to skorije ima potrebe. :)

Samo mora da se nanosi malo, a ne da se ide onim - više je više, jer nije. :)

To je balzam mirisa jagode i vanile, odstoji mi nakon dva šamponiranja i ispiranja dok ja uradim piling i istuširam se.

Posle ga malo nanesem na isfrotiranu vlažnu kosu i to je to, nekada malo i na isfeniranu, na krajeve, da im dam sjaj.

A i frizura mi je nakon njega mnogo lepša nego pre. :)

Gde je ona tema o tome gde se sta moze kupiti, ra!

Ajde pitacu ovde...gde ima lepih letnjih haljinica ( dugih) ali da imaju rukave male? I da su ipak koliko toliko povoljne
Nesto tipa ovoga ali da je aljina duga
summer-dresses-9.jpg

Ili jos bolje ovaj tip rukava
( treca)
0c668ba44281133c_white_summer_dresses.jpeg

Naime ovo leto vidjam samo bretele ili one bez bretela..a ja bas nemam savrrsene ruke pa bih ipak malo da ih zamaskiram:)
Znam da ih ima gomila verovatno al mene je iskreno mrzelo bas da detaljno gledam...

Otkad koristim American Cream, nisam se šišala dugo, niti (a čula sam mišljenja tri različita frizera) za to skorije ima potrebe. :)

Samo mora da se nanosi malo, a ne da se ide onim - više je više, jer nije. :)

To je balzam mirisa jagode i vanile, odstoji mi nakon dva šamponiranja i ispiranja dok ja uradim piling i istuširam se.

Posle ga malo nanesem na isfrotiranu vlažnu kosu i to je to, nekada malo i na isfeniranu, na krajeve, da im dam sjaj.

A i frizura mi je nakon njega mnogo lepša nego pre. :)

E, pa zvuci dobro, hvala! Kolika mu je cijena? :)

Gde je ona tema o tome gde se sta moze kupiti, ra!

Ajde pitacu ovde...gde ima lepih letnjih haljinica ( dugih) ali da imaju rukave male? I da su ipak koliko toliko povoljne
Nesto tipa ovoga ali da je aljina duga
summer-dresses-9.jpg

Ili jos bolje ovaj tip rukava
( treca)
0c668ba44281133c_white_summer_dresses.jpeg

Naime ovo leto vidjam samo bretele ili one bez bretela..a ja bas nemam savrrsene ruke pa bih ipak malo da ih zamaskiram:)
Znam da ih ima gomila verovatno al mene je iskreno mrzelo bas da detaljno gledam...

Javiću ti nakon što mi prođe poslednji ispit i prošetam po rasprodajama. :)

...vece narode! ;)
Uvijek imam neko pitanje za tebe Anybody Seen My Baby :)

Gdje kupujes Fruttini pilinge za tijelo, ja veceras bila u Tempu na Adi i tamo ih nisam nasla...?

Heh, ma samo opušteno, ja baš volim da pričam o tome. :)

U dm drogerijama ima Fruttini pilinga za telo, ali kod njih sam viđala samo jedan, od višnje i vanile.

U prolazu na Terazijama ima jedna parfimerija koja ima veliki izbor Fruttini pilinga, pomorandža i mleko, kokos i banana, taj od višnje, možda još neki... :)

Mislim da su između 300 i 350 dinara.

E, super, hvala. Sad bar znam gdje da trazim, sinoc kao luda hodam po Tempu i nista, uopste nemaju pilinge za tijelo... Moj izbor ce vjerovatno biti visnja, jer je obozavam... :)

Poslednja izmena:
Alohaaaa :kiss:
Vidim da u kafic dolaze neki novi ljudi, ali moje omiljeno mesto, odmah tu pored prozora, je jos slobodno :klap:
Brzo sedam, vadim knjigu iz tasne i naracujem za sve osvezavajucu limunadu sa malo malinovog sirupa, mljac :D
Uzivajte :D

tumblr_m5zoopv3Oj1r4azrxo1_500_large.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back