CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj :heart:

15275361.jpg

15275362.jpg

Dobro veče i laku noć, koja je forilica što ribe nose čizme na 30 stepenova :think:

Evo ja imam letnje čizme. Kaubojke braon, nešto slično kao ove samo što je malo veća štikla i gore su zumbane umesto štepova na ovima.
boots.jpg

Ne volim Uggsice, pogotovo one imitacije kojima se iskrivi đon posle dva nošenja. A one heklane isto ne volim, podsećaju me na heklane dokolenice koje su nam oblačile majke kad smo bili klinci tamo negde osamdesetih.
Ove moje ne nosim na 30+, ali ih ponesem na 20+, na bosu nogu, tj na zoknice koje se ne vide.
Gore neka kratka cvetna lepršava haljinica ili suknja ili teksas iznad kolena šta već i izgleda zanimljivo, onako neki boho-hipi fazon.
I nije ti vrućina, bar meni nije.

Mislim da su te čizme pravo rešenje za devojke koje imaju ružnije listove a hoće da nose suknje leti. Bar sam čula takve priče od njih - kao nosiću čizme preko cele godine, osetljiva sam na svoje noge. Ja nemam tih problema, ali su mi te letnje čizme skroz super fora pa sam se pridružila pomami.
:cool:

Eeee,ljudi,ja danas došla iz Crne Gore,bila u obilasku manastira,onda malo Budva,primorje,ovo,ono...:)
Vidim,svašta se nešto dešavalo dok me nije bilo.:lol:
Je l' zna neko kako su moon i njena mama?

hahah, te su jos gore
evo ih
6a00d8341c873353ef01157087a3b8970b.jpg

Znam :lol:
Generalno - ne volim čizme (pogotovo "letnje" :roll:).
Nemam noge da bih nosila suknju ili uske farmerke (mada ih i ne volim, jer mi je bitno da mi nogavica pokrije mašnu na pertli, što je neizvodljivo sa uskim farmerkama) a da nosim čizme sa običnim farmerkama mi je glupo. Nosim duboke cipele (zimi)

Poslednja izmena:
Znam :lol:
Generalno - ne volim čizme (pogotovo "letnje" :roll:).
Nemam noge da bih nosila suknju ili uske farmerke (mada ih i ne volim, jer mi je bitno da mi nogavica pokrije mašnu na pertli, što je neizvodljivo sa uskim farmerkama) a da nosim čizme sa običnim farmerkama mi je glupo. Nosim duboke cipele (zimi)

Ni ja ne volim cizme, jedva docekam proljece da ih skinem, a da ih nosim ljeti, ma nema sanse... Sto kaze wild child ne priznajem ljetne cizme, to mi je totalno suludo, ruzno uopste vidjeti nekoga u cizmama kada je ljeto, kada je 25 stepeni, kao sto rekoh suludo totalno...

Pa jel i to spada samo u deo koreografije spota ili je to tako stalno?
Stvarno ne pratim njene bahanalije... Ali znam da su pominjali nekakve blendere pa menlje ljude pa reko možda se napravila kao vampir sam za spot.
Mada vampire obično predstavljaju kao blede u licu a ona je "spaljena".

Iskreno nemam pojma, ne bavim se njom,a i ne zanima, vec sam to zapazila sad,ali ne samo sad, vec vise puta kad je vidim na tv-u.
Nije ona samo u licu spaljena, cijelo tijelo je njoj spaljeno.

sa tenom ne da je pretjerala, vec se unakazila, oci su joj zastrasujuce, a da je bila zgodna, jeste, ali sada vise nije, glava joj je kao bubanj, bas sam je neki dan vidjela na tv-u, nemam pojma koja je emisjila bila, ali sam samo zapazila da se jadna sva deformisala... izvini,ako pisem nesto sto nije po tvom ukusu i ako je vrijedjam, a ti si njen fan ili sta vec

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back