CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:) Opet će da me seciraju na politici, oooooooooooooooouuuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeaaa

prva je iz Zare od pre 2 godine, a druga iz Njujorkera otprilike iz istog perioda. :) Mislim da sam obe već kačila, ništa specijalno, čisto nešto letnje.

nego, imaš neki predlog za ovu užasno skrojenu majicu?

(sad gledam ovu poslednju sliku, i osećam se ko Kim K. Užas :p
kim kardasijan? ikona modernog stila i ideal moderne lepote?

...nemam ni jedan jedini razlog da budem ljubomorna ni na koga....a velicanje tih poput nje mi je stvarno dojadilo...sem lepog lica i tela..ne znam cime je
zadivila ovaj svet da se toliko prica o njoj i bilo kojoj slicnoj....
...ali najbolje da mi ne raspravljamo o tome ok?

...nemam ni jedan jedini razlog da budem ljubomorna ni na koga....a velicanje tih poput nje mi je stvarno dojadilo...sem lepog lica i tela..ne znam cime je
zadivila ovaj svet da se toliko prica o njoj i bilo kojoj slicnoj....
...ali najbolje da mi ne raspravljamo o tome ok?

saamo jos da kazem da ne razumem kakve sad veze ima njeno velicanje sa mojom konstatacijom da je ideal moderne lepote i stila kad si i sama napisala da ima lepo lice i telo a sta sam ja drugojacije napisao?

saamo jos da kazem da ne razumem kakve sad veze ima njeno velicanje sa mojom konstatacijom da je ideal moderne lepote i stila kad si i sama napisala da ima lepo lice i telo a sta sam ja drugojacije napisao?

...to sto ima lepo lice i telo, ne znaci da treba da se idealizuje......koliko lepih devojaka ima, pa??

...to sto ima lepo lice i telo, ne znaci da treba da se idealizuje......koliko lepih devojaka ima, pa??

pa ima pa sta ali ona je poznata i iznad proseka. ti imas malko problem da izrazis ono sto mislis, prvo kazes da nije ideal lepote onda kazes da je lepa i zgodna pa sad kazes kakve to veze ima? pa ima, jer sam postavio konstataciju u kontekst gde je to i te kako relevantno... sta ti nije jasno ouyea?

...ciji ideal?

..jedna obicna starleta...eee...qq..qq...kuda ide ovaj svet:evil:
svet?

Svi sede kod kuće i gledaju Kiminu pozadinu.
A ona kolika je, nije ni čudo što su obnevideli pa detektuju samo miniće.

Šta je ovde tolko lepo, ubij me ako znam... :mrgreen:
Kardashian_auto_DW_1216181s.jpg

Kao da ima loptu za pilates ispod suknje.

kim-kardashian-et-kanye-west-amour-fou-ou.jpg

?!?!?

pa ima pa sta ali ona je poznata i iznad proseka. ti imas malko problem da izrazis ono sto mislis, prvo kazes da nije ideal lepote onda kazes da je lepa i zgodna pa sad kazes kakve to veze ima? pa ima, jer sam postavio konstataciju u kontekst gde je to i te kako relevantno... sta ti nije jasno ouyea?

..nemam ja problem nego ti....a to sto ne zelim da ulazim u raspravu sa tobom to je posebna prica narocito, pocni da razmiljas mozom..ok???

svet?

Svi sede kod kuće i gledaju Kiminu pozadinu.
A ona kolika je, nije ni čudo što su obnevideli pa detektuju samo miniće.

Šta je ovde tolko lepo, ubij me ako znam... :mrgreen:
Kardashian_auto_DW_1216181s.jpg

Kao da ima loptu za pilates ispod suknje.

kim-kardashian-et-kanye-west-amour-fou-ou.jpg

?!?!?

Ona je krsh od ribe, ali krsh - kratka, zdepasta.

...jos gore, ja sam je videla na par fotki ali samo slikanu s preda, ovo sto sad vidim je katastrofa definitivno...
...nesreca je sto te takve plasiraju muskarci koji znamo odlicno kako razmisljaju i koji organ jedino koriste za
to, srecom ne svi, cast izuzetcima...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back