baby girl 91
Veoma poznat
- Poruka
- 10.591
E moze, ja sam taman raspolozena za jedan plazma sejk.
Ne pijem alkohol, a red je da nesto popijem. Zar ne? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kim kardasijan? ikona modernog stila i ideal moderne lepote?Opet će da me seciraju na politici, oooooooooooooooouuuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeaaa
prva je iz Zare od pre 2 godine, a druga iz Njujorkera otprilike iz istog perioda.Mislim da sam obe već kačila, ništa specijalno, čisto nešto letnje.
nego, imaš neki predlog za ovu užasno skrojenu majicu?
(sad gledam ovu poslednju sliku, i osećam se ko Kim K. Užas![]()
kim kardasijan? ikona modernog stila i ideal moderne lepote?

ok ne buudi bas toooooooliko ljubomorna, ako ti ona nije lepa ne znam ko jeste, a to da li je starleta i sta je, to je druga prica i niije temilica...ciji ideal?
..jedna obicna starleta...eee...qq..qq...kuda ide ovaj svet![]()
...nemam ni jedan jedini razlog da budem ljubomorna ni na koga....a velicanje tih poput nje mi je stvarno dojadilo...sem lepog lica i tela..ne znam cime je
zadivila ovaj svet da se toliko prica o njoj i bilo kojoj slicnoj....
...ali najbolje da mi ne raspravljamo o tome ok?
saamo jos da kazem da ne razumem kakve sad veze ima njeno velicanje sa mojom konstatacijom da je ideal moderne lepote i stila kad si i sama napisala da ima lepo lice i telo a sta sam ja drugojacije napisao?
...to sto ima lepo lice i telo, ne znaci da treba da se idealizuje......koliko lepih devojaka ima, pa??
svet?...ciji ideal?
..jedna obicna starleta...eee...qq..qq...kuda ide ovaj svet![]()

svet?
Svi sede kod kuće i gledaju Kiminu pozadinu.
A ona kolika je, nije ni čudo što su obnevideli pa detektuju samo miniće.
Šta je ovde tolko lepo, ubij me ako znam...
![]()
Kao da ima loptu za pilates ispod suknje.
![]()
?!?!?
pa ima pa sta ali ona je poznata i iznad proseka. ti imas malko problem da izrazis ono sto mislis, prvo kazes da nije ideal lepote onda kazes da je lepa i zgodna pa sad kazes kakve to veze ima? pa ima, jer sam postavio konstataciju u kontekst gde je to i te kako relevantno... sta ti nije jasno ouyea?
svet?
Svi sede kod kuće i gledaju Kiminu pozadinu.
A ona kolika je, nije ni čudo što su obnevideli pa detektuju samo miniće.
Šta je ovde tolko lepo, ubij me ako znam...
![]()
Kao da ima loptu za pilates ispod suknje.
![]()
?!?!?
Ona je krsh od ribe, ali krsh - kratka, zdepasta.
zasto kad ne smes da se upustis u raspravu, vredjas? to niiije kuuuuuuuuuuul..nemam ja problem nego ti....a to sto ne zelim da ulazim u raspravu sa tobom to je posebna prica narocito, pocni da razmiljas mozom..ok???
Ona je krsh od ribe, ali krsh - kratka, zdepasta.

ahaaaa kiselo grozdje ou yea![]()
jel mooze jedan mohito za minga sad ce doodje?
da jesteHoces da kazes da je dobra riba? Ok - tebi jeste - meni nije.
Dobro vece.
Rekao sam ti ko se meni svidja drugar.jel ti se svidja kim kej?

Rekao sam ti ko se meni svidja drugar.![]()