CAFE VOGUE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razumem. Znam. Nalazim te među sitnim tugama, kako i uplakana blistaš.
DIVNO si biće. Nežno. Dobro. Svaki razgovor sa tobom smislen je i sjajan.
Tvoj je glasić odličje tvoje duše.
Otvorena si kao nestid kojim pristupaš življenju.

Čista kao misao koju osetiš.

Ja volim Megi. Obožavam je. Nemate pojma koliko je to biće podrška. Lepota. Bujnost postojanja.

Hvala na prelepim rečima, Moon. Jedva čekam da dođeš u Beograd!!!

I da šetamo i kafenišemo, i demo u zoo vrt, i u Kostu sa Sensi i Vajld i sve, sve, sve... :zag:

A i Hani će još malo u Srbiju! :D

Znaš da i ja tebe obožavam i držim pisamce na radnom stolu sve vreme, od onog kišnog majskog dana kad je stiglo i obasjalo tmurno jutro! :heart:

Što se njega, khm, tiče, ubija me kao nikad do sada, uništava me...

E,drage moje,juče mi se desilo nešto mogu samo s vama i na ovoj temi da podelim.Prevarih se grdno,te počeh s jednim muškarcem da polemišem na temu ženskih cipela i tašnica :ljutko: Na moje veliko iznenađenje,dotični je znao za Christian Louboutin i Jimmy Choo,ali je smatrao muškarca,našeg zajedničkog poznanika,tolikim MAGARCEM i BUDALOM jer je svojoj devojci za rođendan kupio Louboutin-sice i dao za to debele pare.E,sad,pitam ja njega,što da ne obraduje svoju dragu tako vrednim poklonom kojim bi se svaka žena koja drži do sebe oduševila i hvalila se prijateljicama nedeljama.On,naravno,nije mogao da razume moju neizmernu ljubav i nezajažljivu želju za kupovinom cipela,te se rastasmo u čudnom raspoloženju :dosadno: Kako to da nas muškarci ne razumeju po tom pitanju?Ni mi njima ne prigovaramo kad balave na BMW x6 ili ne znam tamo šta.

Čuj cipele, moj s razlogom bivši mi je za jedan Dan zaljubljenih kupio ružu a onda je na forumu, na kom smo oboje bili, kukao javno kako je ruža bila skupa i kako je darivanje generalno glupo :lol:
Jel treba da naglasim da je vrlo brzo postao bivši :lol:
Elem, moram da priznam da ni meni cipele baš nisu fetiš..radije bih da mi kupi torbicu, knjigu ili šešir:D
A najradije ga uhvatim za ruku i sama izaberem šta oću..:lol:
U biti svako ima neki svoj trip...neki pate za kolima, neki pate za tehnologijom, neke za cipelama...svak normalan bi trebao to da prihvati i shvati.
Al ima raznih..ko taj tvoj :D

Čuj cipele, moj s razlogom bivši mi je za jedan Dan zaljubljenih kupio ružu a onda je na forumu, na kom smo oboje bili, kukao javno kako je ruža bila skupa i kako je darivanje generalno glupo :lol:
Jel treba da naglasim da je vrlo brzo postao bivši :lol:
Elem, moram da priznam da ni meni cipele baš nisu fetiš..radije bih da mi kupi torbicu, knjigu ili šešir:D
A najradije ga uhvatim za ruku i sama izaberem šta oću..:lol:
U biti svako ima neki svoj trip...neki pate za kolima, neki pate za tehnologijom, neke za cipelama...svak normalan bi trebao to da prihvati i shvati.
Al ima raznih..ko taj tvoj :D

Ma,naravno,ali bre brate neće da prihvate tu našu pasiju,pa to ti je!:D
To je moj jedini muški prijatelj.:)

Razumemo se potpuno, Night Nurse. :lol:

Prestala sam da lažem za cene parfema, cipela i tašni, neću da se pravdam kad obezbedim sebi nešto što volim.

U pravu si, ni mi njih ne diramo kad su u pitanju njihove pasije.

Večeras na meniju kafea:

tumblr_ll77jwxXib1qb72iwo1_500_large.jpg

Megi, boja je divna...i ja takvu prizeljkujem i bas se pitam ovih dana sta da radim. Ja sam mislila da stavim pramenove u toj boji na moju smedju kosu, ali posto cu u julu ici na more, plasim se da ce mi se boja jako promeniti od soli i sunca, uvek mi jako posvetli i dobije neki zuckasti ton...Mozda da odlozim farbanje posle mora:)

Nikada se nisam farbala do sada, nisam ni izvlačila pramenove, ma, ama baš ništa s kosom nisam radila osim šišanja.

Međutim, danas bezveze brljam po netu, nađem ovu fotografiju i oduševim se bojom! :D

Dobro ti je da se farbaš krajem leta, početkom jeseni, moja frizerka me savetovala da, ako ikad poželim da se farbam, to nikako ne bude preko leta, jer je kosa tada sklona oštećenjima od peska, soli, sunca, još joj samo veštačka boja treba... :lol:

Mislim da bi tu boju postigla vec na moru kada kosa posvetli. Od sunca, i da se ofarbas ako se bas resis u tu tamomednu boju nakon sto se od mora oporavis u ugodnoj stolici pred ogledalom frizerskog salona. :D

I ja mislim da je bolje sacekati kraj leta jer farba bas ume da osteti kosu a tek pramenovi:sad2:Ja obozavam pramenove ali stavljam ih jednom na dve godine jer iako ih frizerka ne izvlaci blansom vec farbom, i nisu jako plavi vec neka lepa boja meda kao na Meginoj slici, meni jako ostete kosu. Ali ove godine bih se mogla pocastiti:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back