guest 135511
Buduća legenda
- Poruka
- 39.924
jako mi se dopada zorana u poslednje vreme, jako je napredovala
www.zorannah.com
www.zorannah.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razumem. Znam. Nalazim te među sitnim tugama, kako i uplakana blistaš.
DIVNO si biće. Nežno. Dobro. Svaki razgovor sa tobom smislen je i sjajan.
Tvoj je glasić odličje tvoje duše.
Otvorena si kao nestid kojim pristupaš življenju.
Čista kao misao koju osetiš.
Ja volim Megi. Obožavam je. Nemate pojma koliko je to biće podrška. Lepota. Bujnost postojanja.

jako mi se dopada zorana u poslednje vreme, jako je napredovala
www.zorannah.com

Na moje veliko iznenađenje,dotični je znao za Christian Louboutin i Jimmy Choo,ali je smatrao muškarca,našeg zajedničkog poznanika,tolikim MAGARCEM i BUDALOM jer je svojoj devojci za rođendan kupio Louboutin-sice i dao za to debele pare.E,sad,pitam ja njega,što da ne obraduje svoju dragu tako vrednim poklonom kojim bi se svaka žena koja drži do sebe oduševila i hvalila se prijateljicama nedeljama.On,naravno,nije mogao da razume moju neizmernu ljubav i nezajažljivu želju za kupovinom cipela,te se rastasmo u čudnom raspoloženju
Kako to da nas muškarci ne razumeju po tom pitanju?Ni mi njima ne prigovaramo kad balave na BMW x6 ili ne znam tamo šta.

Čuj cipele, moj s razlogom bivši mi je za jedan Dan zaljubljenih kupio ružu a onda je na forumu, na kom smo oboje bili, kukao javno kako je ruža bila skupa i kako je darivanje generalno glupo
Jel treba da naglasim da je vrlo brzo postao bivši
Elem, moram da priznam da ni meni cipele baš nisu fetiš..radije bih da mi kupi torbicu, knjigu ili šešir
A najradije ga uhvatim za ruku i sama izaberem šta oću..
U biti svako ima neki svoj trip...neki pate za kolima, neki pate za tehnologijom, neke za cipelama...svak normalan bi trebao to da prihvati i shvati.
Al ima raznih..ko taj tvoj![]()

Dopada vam se? Meni da! 

Ja obozavam pramenove ali stavljam ih jednom na dve godine jer iako ih frizerka ne izvlaci blansom vec farbom, i nisu jako plavi vec neka lepa boja meda kao na Meginoj slici, meni jako ostete kosu. Ali ove godine bih se mogla pocastiti