iVE014
Aktivan član
- Poruka
- 1.401
E a cega si mod
Samo Valjevo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E a cega si mod
E sad vec pricas mojim jezikom... Dajte cigane za stoooooooooAjde evo za i tebe i za Ebigu i pivo i vinjak i Prelinkovac, ako 'oceteMa birajte sta hocete, sve je na moj racun
a look
Pa ne moze to odjednom svega da bude mod. Ovako, prvo Va, pa onda ce ga Luk uvesti jos negde i tako ce poceti da sire svoj uticaj sirom foruma... Svi cemo potpasti pod njihovu vlast... Ebali smo jeza u ledja.....E a cega si mod
Sad ima zamenika, odmara se devojka, u karantinu... Mada, ne bi me cudilo da je tu negde, u modovskoj tami...Ko sto rekoh, nije joj dobro, ali nikad se ne zna, ona se pojavi kad se najmanje nadas![]()
Ake ne budem na moru, naravno... Ja dodjem, ne ispaljujem kao neki... Sta ce nam kotlic, koga kuvamo, Luka ili Iveta????e EBIGA ajd posle prvog ja na gradcu kuvam kotlic vi ponesite pice - moze groo
Sad ima zamenika, odmara se devojka, u karantinu... Mada, ne bi me cudilo da je tu negde, u modovskoj tami...
Ake ne budem na moru, naravno... Ja dodjem, ne ispaljujem kao neki... Sta ce nam kotlic, koga kuvamo, Luka ili Iveta????
Oho, pa naucio je i da brise poruke... Luk mora da je tako ponosna..............
e EBIGA ajd posle prvog ja na gradcu kuvam kotlic vi ponesite pice - moze groo
Molder i Skali... Ive i Luk... The truth is out there...e LICE MI na MOLDER I SKALI AJD daih tako istemo od sad![]()
Molder i Skali... Ive i Luk... The truth is out there...
![]()
Momci, iskljucujem se na minut, moram vazan poziv da obavim pa mi treba telefon... Budite tu, odmah se vracam...
Momci, iskljucujem se na minut, moram vazan poziv da obavim pa mi treba telefon... Budite tu, odmah se vracam...
odo i ja nemam vise uplacenih sati![]()
Volim Skali, ja sam definitivno skali... Samo da svima bude jasno...
Ive, peci se sad malo na vatri, tako treba....
Sto ne uzmes ADSL?:???:
zato sto imam malu platu zivim privatno i jos 365443789976 stvari koje ti nebi spominjao