Cafe 'Alo 'Alo

Da li ste za sastanak sa ostalim forumasima iz Va?

• Ne, lepo mi je i bez njih

• Ne u skorijoj buducnosti

• Da, ali sad nemam vremena

• Da, sto pre-to bolje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa dosta nam se forumasa razbolelo, da ne nabrajam...

Ja cu poludeti sa ovim torentom :dash::dash::dash: i nista:dontunderstand:. Ne samo sa torentom, nego cu i modem da izbacim kroz prozor. Pokusam nesto da napisem i zakoci, moram pola sta da cekam pa odustanem od svega... Ufff...

Lepo me podseti za muziku, idem da vidim jel mi nordic nasao ono sto sam mu trazila.

E pa nije fora, opet nisam banovan. Kakav je ovo svet, ne mozes ni da budes kaznjen za nesto sto nisi uradio... Strasno... E, a mislim da necu narednih 5 dana biti tu, pa ako bi mogao ban na tih 5 dana, cisto da brat mi ne pokusa da udje na forum sa mojim nikom...

Nego, da se vratim ja na ono upozorenje i ona pravila, cisto da malo prokomentarisem, da ljudi vide zasto sam kaznjen sa 2 (samo 2?) boda...
Pa kaze......

Neke od stavki koje ste krsili, a stoje u Pravilniku su i:

- postavljanje besmislenih, nejasnih sadrzaja i sadrzaja koji su sami
sebi svrha
Ja postavljao besmislene sadrzaje? I jos nejasne? E pa ovako, pokazi mi taj sadrzaj, pa cu ti ga lepo objasniti, siguran sam da nije tesko shvatiti...

- banalna komunikacija (kratka, povrsna svakodnevna komunikacija nalik
na razgovor uzivo, tzv. chat)
E, ovde i mogu jos da se pronadjem, ali nikako to nije kratka, a kamoli povrsna komunikacija. Ne pisem povrsne stvari. Ali da bi se vrsio razgovor, potreban je minimum jedan sagovornik, tako da ne verujem da sam sam sebi govorio...

- skretanje sa teme diskusije
U bem ti dzigericu, pa da Ebi i ja nismo skretali malo sa teme, na ovom forumu se nikad nista ne bi ni pisalo. Zvvvvvvrrrrrrjaaaaaaaaooooooooooo bi prazan........

- vikanje (koriscenje velikih slova)
Ja ne vicem, a i nisam koristio velika slova nigda (mozda jednom, dvaput, ali to je sve). E sad, velika slova moram da koristim u sledecim slucajevima: na pocetku recenica, prilikom pisanja vlastitih imena i prezimena, nadimaka, imena reka, gradova, drzava, mora, jezera, ulica, planina...

-slanje komentara rec po rec ili chat-ovanje
E rec po rec sigurno nisam pisao, to bih bas voleo da vidim gde sam radio... Ja uvek pisem podugacko i nasiroko.

-odgovaranje reda radi, tj. pisanje jednolicnih komentara, npr.
"slazem se"*
Ja pisao "slazem se"??? Dobro, ne slazem se oko ovoga...

Ajde korisnici iz drugih krajeva Srbije, dodjite ne pdf Valjevo i upoznajte se sa valjevskom kulturom i obicajima... Ajde,ajde, nemojte da se stidite... Gde ste, sto vas nema? Hmmm, mozda zato sto niko ne posecuje ovaj forum?:think: What a surprise...:eek:

Neka mi bilo ko drugi (sem Luka) objasni sta ima neistinito u ovoj poruci...

E pa nije fora, opet nisam banovan. Kakav je ovo svet, ne mozes ni da budes kaznjen za nesto sto nisi uradio... Strasno... E, a mislim da necu narednih 5 dana biti tu, pa ako bi mogao ban na tih 5 dana, cisto da brat mi ne pokusa da udje na forum sa mojim nikom...

Nego, da se vratim ja na ono upozorenje i ona pravila, cisto da malo prokomentarisem, da ljudi vide zasto sam kaznjen sa 2 (samo 2?) boda...
Pa kaze......

Neke od stavki koje ste krsili, a stoje u Pravilniku su i:

- postavljanje besmislenih, nejasnih sadrzaja i sadrzaja koji su sami
sebi svrha
Ja postavljao besmislene sadrzaje? I jos nejasne? E pa ovako, pokazi mi taj sadrzaj, pa cu ti ga lepo objasniti, siguran sam da nije tesko shvatiti...

- banalna komunikacija (kratka, povrsna svakodnevna komunikacija nalik
na razgovor uzivo, tzv. chat)
E, ovde i mogu jos da se pronadjem, ali nikako to nije kratka, a kamoli povrsna komunikacija. Ne pisem povrsne stvari. Ali da bi se vrsio razgovor, potreban je minimum jedan sagovornik, tako da ne verujem da sam sam sebi govorio...

- skretanje sa teme diskusije
U bem ti dzigericu, pa da Ebi i ja nismo skretali malo sa teme, na ovom forumu se nikad nista ne bi ni pisalo. Zvvvvvvrrrrrrjaaaaaaaaooooooooooo bi prazan........

- vikanje (koriscenje velikih slova)
Ja ne vicem, a i nisam koristio velika slova nigda (mozda jednom, dvaput, ali to je sve). E sad, velika slova moram da koristim u sledecim slucajevima: na pocetku recenica, prilikom pisanja vlastitih imena i prezimena, nadimaka, imena reka, gradova, drzava, mora, jezera, ulica, planina...

-slanje komentara rec po rec ili chat-ovanje
E rec po rec sigurno nisam pisao, to bih bas voleo da vidim gde sam radio... Ja uvek pisem podugacko i nasiroko.

-odgovaranje reda radi, tj. pisanje jednolicnih komentara, npr.
"slazem se"*
Ja pisao "slazem se"??? Dobro, ne slazem se oko ovoga...

Ajde korisnici iz drugih krajeva Srbije, dodjite ne pdf Valjevo i upoznajte se sa valjevskom kulturom i obicajima... Ajde,ajde, nemojte da se stidite... Gde ste, sto vas nema? Hmmm, mozda zato sto niko ne posecuje ovaj forum?:think: What a surprise...:eek:

Neka mi bilo ko drugi (sem Luka) objasni sta ima neistinito u ovoj poruci...

E EBIGA ma daj lok sta je ovo pa pdf se sveo na tebe mene i groo svi su pobegli - priznaj da nije nas ovo bi bilo bezsmisleno pa i over i asds cak i ive ne pisu ovde daj popusti malo evo ja par dana necu biti ovde idem na operaciju pa se dopisujte ti i groo cisto da se ne ugasi - bez ljutnje ovaj forum postaje bezsmislen:dash::dash::dash::dash::dash::dash:

E EBIGA ma daj lok sta je ovo pa pdf se sveo na tebe mene i groo svi su pobegli - priznaj da nije nas ovo bi bilo bezsmisleno pa i over i asds cak i ive ne pisu ovde daj popusti malo evo ja par dana necu biti ovde idem na operaciju pa se dopisujte ti i groo cisto da se ne ugasi - bez ljutnje ovaj forum postaje bezsmislen:dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Konacno, neko ko shvata o cemu govorim!!! Besmisleno, nego sta.
Samo, treba malo i hrabrosti priznati da nisi u pravu...
Kakva bre operacija, sta ti je? Nadam se da ce proci bez komplikacija...
Ja ipak od sledece nedelje cu biti odsutan, tako da ako moze ban da mi se pomeri za onu tamo nedelju... Mada, mogao bih da krenem i od ove, pa cisto dok se Ebi ne vrati, da vidim koliko ce se pisati na ovom forumu...

Konacno, neko ko shvata o cemu govorim!!! Besmisleno, nego sta.
Samo, treba malo i hrabrosti priznati da nisi u pravu...
Kakva bre operacija, sta ti je? Nadam se da ce proci bez komplikacija...
Ja ipak od sledece nedelje cu biti odsutan, tako da ako moze ban da mi se pomeri za onu tamo nedelju... Mada, mogao bih da krenem i od ove, pa cisto dok se Ebi ne vrati, da vidim koliko ce se pisati na ovom forumu...

EBIGA danas u 7 treba da sam u bolnici sutra mi je operacija pukla mi kila hoce to kod nas ne radnika:rotf::rotf::rotf::rotf:

A u Over ti po sistemu cas me vidis cas me ne vidis. Tu ni moje oci ne mogu da pomognu.

Grooyan necu te komentarisati, jos manje se zamajavati da trazim tvoje pobrisane poruke.

I EBIGA u kojoj si sobi ili bar odeljenju, da znamo gde da te trazimo?

Back