EBIGA
Primećen član
- Poruka
- 818
1675 -i dosta za veceras ajd na spavanje brate samo ja i ti pijemo ovde ova agatha ko baba iz prikrajka sve da cuje i vidi samo da je ne kosta - TERAJ JE NAPOLJE pa nek tamo zebe i ceka bus
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam ja sta cu da radim, moram prestati da nosim naocare za sunce jer me bez njih ne prepoznaju, he he...![]()
Pa naravno da si kriv, znas kakve si muke napravio decku? Kako sad on da se izbori sa milionom napaljenih devojcica koje zele jedino njega? KAKO? PAKAO!!!DA DA opet EBIGA kriv pa lepo![]()
Pa naravno da si kriv, znas kakve si muke napravio decku? Kako sad on da se izbori sa milionom napaljenih devojcica koje zele jedino njega? KAKO? PAKAO!!!![]()
Da! Jel mozes da zamislis kad setas Karadjordjevom a za tobom jure **** i vicu: Ej ti sa slike, cekaj, stani!!! Pa cak mi ni nick ne znaju, smrc![]()
cuo sam ja da vicu IVEO 14 IVEO 14 - ni meni nije bilo jasno sta im to znacial EBIGA
Pa mozda si cuo jer su mozda tebe pobrkali sa mnom,Grooyana sa Agathom, Agathu sa Tobo, mene sa Grooyanom, itd![]()
Agathu i tobokoji tobo taj nije pio pivo sa nama - gledaj sliku
vidis da nas je cetvoro - opalio te kaladont
![]()
Vidis da ne razgovara sa nama od kad si je izbacio sinoc iz kafane... C,c,c, sram te bilo...
Nego Ebi, sta ces da radis ako i tebe devojke pocnu tako da jure po gradu i da ti uzvikuju ime, sta ce zena da ti kaze? Problemi ce da nastanu...![]()