Cafe 'Alo 'Alo

Da li ste za sastanak sa ostalim forumasima iz Va?

• Ne, lepo mi je i bez njih

• Ne u skorijoj buducnosti

• Da, ali sad nemam vremena

• Da, sto pre-to bolje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
1675 -i dosta za veceras ajd na spavanje brate samo ja i ti pijemo ovde ova agatha ko baba iz prikrajka sve da cuje i vidi samo da je ne kosta - TERAJ JE NAPOLJE pa nek tamo zebe i ceka bus

GOSPODJO alo bre - vid zaspala jeb mater svoju ALO gospodjice ako bi samo mogli da izadjete - ne nije stigao autobus , al samo sto nije pa reko velim da izadjete da ne trcite zanjim posle *:cry::cry::cry: ma ne nemoj te da ste tuzni nije da vas teram nego mi to zbog vas :lol: a onaj mali u cosku aaaaaaaaaaa pa to je nas groooyica - jest dobar decko al neotesan -:mrgreen: nego ajde vi poako jest poolako ZATVARAJ GROOOOOOOYICE:ok:

Fala Bou da ode, nikako da je se otarasim... Celo vece sedi tu i gleda, ne prica, ne mrda, plasi mi goste... Necu vise takve pustati u kafanu...
Sta da vam kazem, ZATVORENO za veceras!!! Vi koji ste bili, dodjite opet, a vi koji niste smeli da udjete od gospodje, ne brinite vise nece dolaziti, pa mozete da navratite sutra...
Q noc...

E jel znate da me EBIGA upropastio sa onom slikom? Zbog crne linije preko ociju nemam mira kad krenem negde i stavim naocare za sunce, odmah me prepoznaju zbog one njegove slike i pocnu da me jure ko sumanute....:):):):):)

Vidis da ne razgovara sa nama od kad si je izbacio sinoc iz kafane... C,c,c, sram te bilo...;)
Nego Ebi, sta ces da radis ako i tebe devojke pocnu tako da jure po gradu i da ti uzvikuju ime, sta ce zena da ti kaze? Problemi ce da nastanu...:P

Vidis da ne razgovara sa nama od kad si je izbacio sinoc iz kafane... C,c,c, sram te bilo...;)
Nego Ebi, sta ces da radis ako i tebe devojke pocnu tako da jure po gradu i da ti uzvikuju ime, sta ce zena da ti kaze? Problemi ce da nastanu...:P

EBIGA ne sikiram se za ribe nego :whistling::whistling: da ne pukne bullja vidis na slici da sam vezao kosu , podigao siskise:rotf: obukao crvene patikice:rumenko::rumenko::rotf:ma brate :dash:

E znam gde je :worth::worth::worth: cale joj video fotku na forumu onakva sa kacketom pa one mindjuse pa propast - daj ive saznaj calov mail da mu bacimo koje slovo kao NIJE ONA:worth::worth::worth: to sto mislite , ma ona je :ok: nego je mlada , a znate kakvi su mladi oce glavom kroz zid evo vidite:dash::dash::dash::dash::dash:pa bi vas molili da ne budete mnogo strogi:rtfm::rtfm: razmislite:think: MA DAJTE JEDAN OSMEH :p:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Back