Grooyan
Aktivan član
- Poruka
- 1.828
Imam vec sliku na kompu... Odavno je to...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta se ti zalis, meni evo vec 19 godina kako sam prestao da pusim...EBIGA evo me e ljudi na mukama sam od petka nisam - ZAPALIO CIGARU Prvu sam zduvao kad sam bio 7-mi razred osnovne sad 33- a godina - ZNACI 300 godine kako pusim - strasno
Sad je bila takva svadja da nemam reci!! Svi smo opomenuti da ce mo biti banovani i sad 90% ucesnika se ne pojavljuje na netu!! AHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Sad je bila takva svadja da nemam reci!! Svi smo opomenuti da ce mo biti banovani i sad 90% ucesnika se ne pojavljuje na netu!! AHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Gde, majke ti!?!?!?
Hahhahaah, e jeste zaeban ovaj Ebiga... Zaebao i meneEBIGA to nije fer samo GROO je lajao a mi ostali smo bili coooool i sve sto groo kaze - to nije istina - O VELIKA![]()
tako bih ljubila nekoga a tako bih ubila neko drugog(ovo prvo se ne odnosi ni na koga iz Valjeva, a ovo drugo...)
Cao ljudi. Nemjte da idete u Vojvodinu, ili ako bas morate, spavajte u toku puta i nemojte gledati kroz prozor da ne biste postali depresivni od ravnicaaaaaaaa