Cafe 'Alo 'Alo

Da li ste za sastanak sa ostalim forumasima iz Va?

• Ne, lepo mi je i bez njih

• Ne u skorijoj buducnosti

• Da, ali sad nemam vremena

• Da, sto pre-to bolje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ma otkud znam, na 100 foruma raspravljaju da li je to istinito ili ne, odgovor ti izgleda moze dati samo Aleksandar Tijanic ili Milka Canic. Mada, ako bi pitao Milku, verovatno bi ti rekla "Dobro vece"...

Ja samo moram da primetim da su pojedini postovi premesteni (nisam primetio da li je koji izbrisan). Da li je moguce da se vratila? Da,da, mislim da je MOD ponovo medju nama... The fun is over... ;)
'De li se denuo Ebiga, bem mu dzigericu....

Poslednja izmena:
God damn it! I mean, Alah damn it!!! :P:P:P
Crni Ive, pa zar se nismo dogovorili do utorka da je nema... Poranila je jedan dan... Aaa, ne drzis obecanja, sve cu da Joj kazem sta si pricao o Njoj... Mada, nije veliku stetu napravila, samo je premestila postove u kavanu...

tako bih ljubila nekoga a tako bih ubila neko drugog(ovo prvo se ne odnosi ni na koga iz Valjeva, a ovo drugo...)
Cao ljudi. Nemjte da idete u Vojvodinu, ili ako bas morate, spavajte u toku puta i nemojte gledati kroz prozor da ne biste postali depresivni od ravnicaaaaaaaa

EBIGA to nije fer samo GROO je lajao a mi ostali smo bili coooool i sve sto groo kaze - to nije istina - O VELIKA :worth::worth::worth:
Hahhahaah, e jeste zaeban ovaj Ebiga... Zaebao i mene;) Ne lazite, ovde napadate devojku dok je odsutna, ja je jadan branim, ali nisam mogao sam, pa sam morao da vam se pridruzim (ako ne mozes da ih pobedis, pridruzi im se)... Ovde sam ja jedini zrtva... O GRANDE:worth::worth::worth:

Back