- Poruka
- 1.718
E ej ej gro pa nisi valjda???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
EBIGA ako nisi ti izdajica - ja ne znam ko je evo ive i agatha ce da potvrde da si na gradac dosao u majci partizana![]()
Ocu izadjem na televiziju aJa mogu da kazem da to nije istina, i sve sto ovde kazu nije stina, i sve medije, novine, televizija i ljudi sto kazu , to - nije istina....![]()
E brate, nemoj, nije se sa tim zezati...neg staje GROBARCINA![]()
E brate, nemoj, nije se sa tim zezati...![]()
Tu sam bre nego sam otisao da operem kosu,Gro kad si veceras tako raspolozen valjda ces dati jedno pivo na crtu!! Moze placam sutra??
Ako si je oprao, i bilo je vreme... Naravno da moze, 5 piva na crtu za tebe, zbog te mirisljave kose...Tu sam bre nego sam otisao da operem kosu,Gro kad si veceras tako raspolozen valjda ces dati jedno pivo na crtu!! Moze placam sutra??
Cija bre nasa, sta pricas bre??? Pa jos dugujes 360 kinti od pre neko vece, sad kao pokusavas da se izvuces, mislis Grooya je lud, zaboravio je on to, ali varas se , ja nikad ne zaboravljam...Kome bre placas pa ovo je nasa kavana
Pa Ive bre nesto zaebava,vidim trazi ASDS-u neke pare (za radzu)??
Cija bre nasa, sta pricas bre??? Pa jos dugujes 360 kinti od pre neko vece, sad kao pokusavas da se izvuces, mislis Grooya je lud, zaboravio je on to, ali varas se , ja nikad ne zaboravljam...
A o cemu smo ono pricali?![]()
A i kad dobije, bice samo prividni vlasnik, zato sto se zna da ovu kafanu, sve nas, ma celo Valjevo kontrolise ONAAaaaa, ASDS jos nije dobio akcije od ove kavane, pa dok ne dobije koju akciju morace da placaA jos niko ovde nije dobio akcije tako da svi placaju, kao sto Groo rece. Kad dodje gazdarica, podelicemo akcije na ravne delove...
![]()
A i kad dobije, bice samo prividni vlasnik, zato sto se zna da ovu kafanu, sve nas, ma celo Valjevo kontrolise ONA(Zokijeva zena)
![]()
Neces se izvuci da ne platis,bekrijo stara...EBIGA grobaruovu kavanu smo osnovali ja over i asds a ti si samo radnik zato cuti i crnci - I DA ZNAS VECERAS JE POPIS
![]()
Neces se izvuci da ne platis,bekrijo stara...
Hoces da pijes, a nemas para...
Pevala vam Dara Bubamara...
Na ulicama vise nema bara...
Ovo rimovanje stvarno smara...