Cafe 'Alo 'Alo

Da li ste za sastanak sa ostalim forumasima iz Va?

• Ne, lepo mi je i bez njih

• Ne u skorijoj buducnosti

• Da, ali sad nemam vremena

• Da, sto pre-to bolje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Evo me!
Gro ti ono bese volis man utd!!!?Avramovic daje svakom igracu redinga po milion evra da ne izgubi od mancestera tako da titula kome ide???:lol::lol::lol:
Ahahahahahhahahahhhahhahahhahahah... Pa bolje da je te pare dao meni, ja bih ih bar iskoristio na pravi nacin... Hahahahahhahahhah, koja budala od coveka. Pa ne da cemo da uzmemo titulu, nego cemo da ih razvalimo i u finalu Lige sampiona, i to u sred Moskve, pa ce Roman mocu da plati po litar vodke svakom igracu da ublaze tugu...

Gledam ove placene termine oko izbora ovog tomu nikolica docekuju sa pesmom iz rockiya mora da ce da se odrzi neki boks mec izmedju tome iz borisa ono tomislav pobedi a micemo borise borse!!!!:lol::lol:
Ma da, Toma ce da pobedi onolikog Borisa. Covek trenirao vaterpolo, pun snage:P Joj, samo da dodje 00:00, pa da pocne predizborna tisina, NE MOGU VISE DA IH SLUSAM!!!

Ma nisam izdajica, zena ti je dobra k'o dusa(n)... Nemoj da me kazes:worth:, MOLIM TE... :P:rotf:

Ma da, Toma ce da pobedi onolikog Borisa. Covek trenirao vaterpolo, pun snage:P Joj, samo da dodje 00:00, pa da pocne predizborna tisina, NE MOGU VISE DA IH SLUSAM!!!

Ma nisam izdajica, zena ti je dobra k'o dusa(n)... Nemoj da me kazes:worth:, MOLIM TE... :P:rotf:

EBIGA ako nisi ti izdajica - ja ne znam ko je evo ive i agatha ce da potvrde da si na gradac dosao u majci partizana:rotf:

Back