Grooyan
Aktivan član
- Poruka
- 1.828
Brate, a što meni ovaj od 12 sati, a njemu od 24? On i ovako nije sav svoj, njemu treba neki samo da ga podstakne na bessssss

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mogu samo da kazem da smo slobodni da pisemo do utorka, ako ne i malo ranije....8)
MISLIM da ce neko da izgubi posao:tongue::tongue:
Ai ti ćeš se postarati da se ne vrati,zar ne? Zar ne? Ive? IVE? IVEEEEEEE?Nema na cemu, li mislim da ce da padne jedan ban kad se vrati![]()
Brate, a što meni ovaj od 12 sati, a njemu od 24? On i ovako nije sav svoj, njemu treba neki samo da ga podstakne na bessssss![]()
Ai ti ćeš se postarati da se ne vrati,zar ne? Zar ne? Ive? IVE? IVEEEEEEE?![]()
STA bre opet EBIGA pa dokle ja kriv![]()
E pa onda ništa. Bilo mi je lepo družiti se sa vama... Joj, ko zna na koliko ću dobiti ban...
(Za Agathu (niko drugi ne sme da čita):Ja nisam mislio ništa od onoga što sam rekao, Ive mi je dao neki kaladont, pa mi udario u glavu, nisam znao šta pišem. Sav sam se oduzeo, kao da su neke nečastive sile ušle u mene. Naravno da ja ne mislim da si ti diktator, mislim da si skoro sasvim normalna devojka/fudbalerka/mod. Dakle, za sve što sam napisao kriv je Ive, ali i Ebiga zato što nije normalan i tako to o toj temi.)
E pa onda ništa. Bilo mi je lepo družiti se sa vama... Joj, ko zna na koliko ću dobiti ban...
(Za Agathu (niko drugi ne sme da čita):Ja nisam mislio ništa od onoga što sam rekao, Ive mi je dao neki kaladont, pa mi udario u glavu, nisam znao šta pišem. Sav sam se oduzeo, kao da su neke nečastive sile ušle u mene. Naravno da ja ne mislim da si ti diktator, mislim da si skoro sasvim normalna devojka/fudbalerka/mod. Dakle, za sve što sam napisao kriv je Ive, ali i Ebiga zato što nije normalan i tako to o toj temi.)