Cafe 'Alo 'Alo

Da li ste za sastanak sa ostalim forumasima iz Va?

• Ne, lepo mi je i bez njih

• Ne u skorijoj buducnosti

• Da, ali sad nemam vremena

• Da, sto pre-to bolje

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
EBIGA ajd da vas lepo pozdravim odo da spavam ustajem ko VAMPIRMOD prva smena a vi lepo lupajte sve ce to ionako biti DELTE
A kad dodje crni utorak pa kad pocne:rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm::rtfm:pa onda:mad::mad::mad::spam::spam::spam::cross::cross::cross::rtfm::cross::rtfm::cross::?::?::frown::frown::sad2::sad2::(:(
e onda ce IVE SAMO DA:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:AJD LAKU NOC KLUC U BRAVU I DERITE SE DOK NE DODJE

E pa onda ništa. Bilo mi je lepo družiti se sa vama... Joj, ko zna na koliko ću dobiti ban...

(Za Agathu (niko drugi ne sme da čita):Ja nisam mislio ništa od onoga što sam rekao, Ive mi je dao neki kaladont, pa mi udario u glavu, nisam znao šta pišem. Sav sam se oduzeo, kao da su neke nečastive sile ušle u mene. Naravno da ja ne mislim da si ti diktator, mislim da si skoro sasvim normalna devojka/fudbalerka/mod. Dakle, za sve što sam napisao kriv je Ive, ali i Ebiga zato što nije normalan i tako to o toj temi. :P )

E pa onda ništa. Bilo mi je lepo družiti se sa vama... Joj, ko zna na koliko ću dobiti ban...

(Za Agathu (niko drugi ne sme da čita):Ja nisam mislio ništa od onoga što sam rekao, Ive mi je dao neki kaladont, pa mi udario u glavu, nisam znao šta pišem. Sav sam se oduzeo, kao da su neke nečastive sile ušle u mene. Naravno da ja ne mislim da si ti diktator, mislim da si skoro sasvim normalna devojka/fudbalerka/mod. Dakle, za sve što sam napisao kriv je Ive, ali i Ebiga zato što nije normalan i tako to o toj temi. :P )

A jel tako? E pa potrudicu se kad se vrati da dobijes ban, ali na duze vreme od 2,3 dana:mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol::p:p:p

Ja kažem da ovaj Ebiga nije normalna. Voli ove smajlije (šta god da su), više nego 'leba da jede...
Pa ti si Ive kriv, dok ONA nije tu, ti si vršilac dužnosti... A ne vršiš je naročito dobro i zbog toga moraš biti kažnjen...

Obrati pažnju na označeni deo!!! Aj sad lepo, sve što si pročitao, ZABORAVI!!!:o

Joj momci, idem ja, ako nastavim da vam dajem kaladont ostavice vas zena(EBIGA) i devojka(Grooyan), posto kaladont smrkanjem smanjuje sexualnu moc kod muskarca(ja nemam devojku trenutno pa se ne strecam), dakle da idem ja inace nece biti sexa. Zakljucajte kavanu za mnom....

E pa onda je to to za večeras. KAFANA SE ZATVARA !!! Ja odoh da dovršim ovaj kaladont, a vi ostali radite šte hoćete, samo se gubite odavde. Ako neko dodje ranije sutra, čisto da napomnem da Boss nije trenutno pri svesti (zahvaljujući Ivu), tako da možete da pišete i radite šte hoćete (naravno dok se ne osvesti, a onda ste ebali ježa u ledja). Toliko od mene. Laku noć i dodjite nam sutra...

Back