- Poruka
- 112.265
I duvan,paradajz,paprikuKao i kukuruz i krompir
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I duvan,paradajz,paprikuKao i kukuruz i krompir
Moj pokojni otac, Bog da mu dušu prosti, kada je došao sa mitinga na Gazimestanu 1989. rekao je biće rata.Nisam ni spomenula roditelje, oni su možda napravili najveću grešku u svojoj pedagogiji: izbjegavanje doticanja teme rata da valjda, tom metodom, spase šta se dalo spasiti od djetinjstva.
Moram ovo skrin, neće mi na poslu vjerovati da je meni neko tražio prijedlog za film![]()
Ako ćeš domaći: Teško je biti finDaj broj na pp da ti pustim poruku i na Viber, da vide da je ziv covek![]()
Ako ćeš domaći: Teško je biti fin![]()
Kuduz si gledao?Pogledao
To si mi preporucila prosli put![]()
Ja sam gledao vlak u snjegu nedavno.Ako ćeš domaći: Teško je biti fin![]()
Kuduz si gledao?![]()
Ја читао је као клинац.Ja sam gledao vlak u snjegu nedavno.
Dobar film![]()
Кудуз је тешка прича!Nisam, sad cu da probam da nadjem.
Hvala Minka![]()
gledaj Ovo malo dušeNisam, sad cu da probam da nadjem.
Hvala Minka![]()
Ja sam stvarno to doživela i to isto u Gorskom KotaruJa sam gledao vlak u snjegu nedavno.
Dobar film![]()
Ja sam jedno 70 xImal imo na dunjaluku lo Kuduza nije gledao?
Senada, sto ti imaš dobre noge…gledaj Ovo malo duše
Pa nema šanse da to nije gledao!gledaj Ovo malo duše
"Čovjek ti je, Senada, teški hajvan. I ono malo duše što ima, šejtan mu je dao da mu bude teže",Senada, sto ti imaš dobre noge…
Ne sluti. Iduce sedmice idem tim putem za Bosnu, neće valjda snijeg, led, cuskije ….Ja sam stvarno to doživela i to isto u Gorskom Kotaru
Vracala se vozom iz Opatije
24 h smo bili zavejani,jeli smo sneg mesto vode, bože me sakloni
Pokojni Davor Janic"Čovjek ti je, Senada, teški hajvan. I ono malo duše što ima, šejtan mu je dao da mu bude teže",