Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 14.239
Noge i doope nemaš bolje, ali zato gornji deo verovatno imašI dalje imam bolje noge.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Noge i doope nemaš bolje, ali zato gornji deo verovatno imašI dalje imam bolje noge.![]()

Ja išla godinama
Dok se nisam udala
Sad se kupam u burki

A onda nam jedino ostaje da uporedimo uživo. Piši adresu...Noge i doope nemaš bolje, ali zato gornji deo verovatno imaš![]()

ko će biti sudija?A onda nam jedino ostaje da uporedimo uživo. Piši adresu...![]()

Neko mora, evo ja ćuko će biti sudija?![]()
Izgleda da ga razumijem.Ti ga razumes?![]()

Pa ja, ko bi drugi?ko će biti sudija?![]()
ko će biti sudija?![]()

Mozda njihove unukeKakve su sanse da tamo nadjem iste ljude sa kojima su ti bila tamo?![]()

Ovo je moj bratić (brat od tetke) prolazio dok je imao dugu kosu, sve dok se ne okrene, a onda urnebes.Shadow, samo da znaš da su me ženske hvatale za zadnjicu, kamiondžije svirale, likovi stajali autom... dok se ne okrenem i ukapiraju da nisam žensko.![]()
Izgleda da ga razumijem.
Predlaže ti neku Veru, ova koju ja poznajem je udana i ima odraslu djecu.
Da se mi ipak držimo Lenke?![]()

Odabij, prva sam se javilaPa ja, ko bi drugi?

Ja sam STVARNO videla Rifata u kupaćem!Noge i doope nemaš bolje, ali zato gornji deo verovatno imaš![]()
Ovo je moj bratić (brat od tetke) prolazio dok je imao dugu kosu, sve dok se ne okrene, a onda urnebes.

A zašto želi iste te ljude?Mozda njihove unuke![]()
Ti bi samo da se ogrebeš o našu lepotu, ja bih bio objektivan i ništa više.Odabij, prva sam se javila![]()
Snowtrooperski još manje ne razumem od Rifatovskog,al se nekad pravim da kapiramA zašto želi iste te ljude?![]()
A zašto želi iste te ljude?![]()
Ja sam STVARNO videla Rifata u kupaćem!
Dvodelnom!
jel me pobeđuje u gornjem delu?E to za godine nije tako bilo!Nije da zelim ego je to bilo najpopularnije kada je Agi bila devojka, kasnije ne u toj meri. Uz to, prosecan nudista ima preko 50.
Ista stvar. Najbolje su mi bile devojke u KST i sličnom mestima, totalno ponašanje muškaraca. Vide me od pozadi, pa ubrzaju da odu ispred mene, da vide jel faca grozna ili ne.Ovo je moj bratić (brat od tetke) prolazio dok je imao dugu kosu, sve dok se ne okrene, a onda urnebes.

jel me pobeđuje u gornjem delu?

Tu ste negde, al ti srećom nemaš dlake sa ti vire iz brushalterajel me pobeđuje u gornjem delu?