- Poruka
- 197.394
Itekako hoćeš.Neee, ne zelim o tome da razmisljam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Itekako hoćeš.Neee, ne zelim o tome da razmisljam
JokItekako hoćeš.
Onda će da bude svuda po nameštaju.
Ja bi se do sad i ozenio i razveoBrt, postoji život i van foruma. Do sad si mogao neku Čehinju da upoznaš tu, samo kad bi malo više živeo realni život, a malo manje forumski. Ovo ti iz najbolje namere kažem.
Koja legenda!Kad smo kod menstruacije, sad me moj muž ispituje za kviz o istoj iz DM- a da bi dobio popust
Evo jednog od pitanja:
"Šta od ponuđenog ne predstavlja prednost menstrualnih gaćica?"
I naravno pobedili smo na kvizu i upravo je moj muž dobio ULOŠKE kao nagradu![]()
Moj je bio muški, ali znam za ovakve primjere onih koji imaju ženke.Setih se sad kuceta od mog druga koje kad je imalo menstruaciju, stavljao joj je ljudske gaće sa rupom za rep i ljudske uloške
Sad valjda imaju i za kučiće posebne da se kupe
Ti bi da se uvalis u 3kuZnam ja Cehinje ali im znam i muzeve.
Generalno nisu odusevljene strancima koji ne dolaze iz drzava koje nisu zapadno od Ceske.
Толико писања и изађе ми кроз алгоритам овоpostoji život i van foruma.
Toronto je zapadno.Znam ja Cehinje ali im znam i muzeve.
Generalno nisu odusevljene strancima koji ne dolaze iz drzava koje nisu zapadno od Ceske.
Balkanski Toronto, onaj s tri slova? Ok, jugoistočno.Jugoistocno![]()
Табу је и не спомиње се,може једино ако доктор пита и ако позли те треба медицинској сестри или медицинском брату рећи (мада је и ту табу пошто је он мушко ал' нађе се одговарајућа реч,разумеју да је културолошки).Svi znaju , posto je menstruacija strahovito strasna recpu pu
Balkanski Toronto, onaj s tri slova? Ok, jugoistočno.
Agi me sad s ovim ulošcima podsjetila.
Pitanje za očeve, ujake, stričeve..
Kad vodite žensko dijete sa sobom, recimo na sladoled.
Sami ste, bez majke djeteta ili neke druge ženske osobe.
Malena treba na wc, u koji ju vodite, muški ili ženski?
Treba tamo na ulazu u grad staviti znak da tu živi najlepša komšinica.Sa komsinicom![]()
Zašto ne, crni Snowko?Ne ostavljaju samu decu sa mnom![]()
Табу тема културолошки,ал' ако некоме требају у Лилију су снижене цене.Agi me sad s ovim ulošcima podsjetila.
Zašto ne, crni Snowko?
Nasmijalo me ovo.
Ali zaaaštoooo?
Pustio si da se unerede? Nisi presvukao pelenu? Ili ih ponudio da obave to na tutu/nonu/nošu.Plase se sta mogu da zateknu kada se vrate
Cuvao sam ih par puta, malecna je imala pelenu a stariji nije trazio nosu.
Плаше ме упозорења на скривене камере и упозорења на неке одвратне мушке,ти ово и не читаш ал' урадила си како треба (и свака част на храбрости да се дете одведе било где,баш је екстремна одговорност).Bila sam u obratnoj situaciji, s muškim djetetom i vodila sam ga sa sobom u ženski wc.
Pa i meni je bio zbun neko vreme.Agi me sad s ovim ulošcima podsjetila.
Pitanje za očeve, ujake, stričeve..
Kad vodite žensko dijete sa sobom, recimo na sladoled.
Sami ste, bez majke djeteta ili neke druge ženske osobe.
Malena treba na wc, u koji ju vodite, muški ili ženski?
Hahaha, dobra si. Vjerujem da tim muškima nije smetalo?Pa i meni je bio zbun neko vreme.
Vodila ih u zensko dok su bili mali, posle sami u muski.
Mada ja volim da upadam u muski i jesam par puta![]()