- Poruka
- 53.977
A sto ne zamolis za neki drugi miris?Oni ga pokvase bespotrebno previše, kao sušenje 4-6 sati, lažu. Meni smeta i miris koji meću u mašinu, a ako ne metnu, ne sviđa mi se miris vlažnog materijala..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto ne zamolis za neki drugi miris?Oni ga pokvase bespotrebno previše, kao sušenje 4-6 sati, lažu. Meni smeta i miris koji meću u mašinu, a ako ne metnu, ne sviđa mi se miris vlažnog materijala..
Ne to je mesavina začina, Masala kako je oni zovuMa ima u indijskom restoranu sam jeo neku tandoori piletinu to je valjda način pripreme ili tako nešto
krajem avgusta ću zvati za dubinsko čišćenje.Pa hebem li ga, mozda je do materijala
Ali ja sam bio u indijskom restoranu u Leskovcu, to je skroz druga pričaImam ja Tandoori za piletinu al iz Francuske
Bila sam jednom u indijskom restoranu, nikad više!
Sve je prezačinjeno a istog ukusa!
Ne oseća se uopšte ukus namirnice!
Mož i na piljevinu ga ga staviš, isti je ukus svega
Jel se zaebavaš?Ali ja sam bio u indijskom restoranu u Leskovcu, to je skroz druga priča
Ma jok bre, jeo sam bombajsku mućkalicu i šopsku, vrh !Jel se zaebavaš?
To je svetogrđe!
Praviš Strašilka?Odoh da radim malo![]()
Ali ja sam bio u indijskom restoranu u Leskovcu, to je skroz druga priča
Jeste, jeste, zasigurno!Ma jok bre, jeo sam bombajsku mućkalicu i šopsku, vrh !
Ma tu je problem do mene, meni smeta i miris omekšivačaA sto ne zamolis za neki drugi miris?
Ma i nekako najviše vjerujem svojim rukamaMoje nije bilo nesto mokro previse, ali nisam bila ni impresionirana rezultatima. Jer sam ocekivala kao sa reklame![]()
Ako ti je lakše nisam ni jaJb t ja jos nisam bila u Leskovac![]()
Pa i nije do tebe, danas su mirisi u svemu prejaki i prevestacki.Ma tu je problem do mene, meni smeta i miris omekšivačapodnosim samo par njih.
Ma oni nose svoje, ja sam sigurna da ti "mirisi" i zaprljaju onu vodu koju ti pokažu: e vidi kakva je voda, e vidi!Pa i nije do tebe, danas su mirisi u svemu prejaki i prevestacki.
Nego, ono, mozda bi hteo neko etericno ulje da stavi koje ti odgovara, ako sme u masinu
To je uzasan propustAko ti je lakše nisam ni ja![]()
Jel klofač praher?Ma i nekako najviše vjerujem svojim rukamaja prvo pokvasim stari čaršaf i prebacim ga mokrog preko trosjeda i udri klofačem! Kad izađe prašina, poklopac od šerpe i bude vrh!
Otkad sam maltetirala lika iz Kirbija da mi usisa i tepih i krevet, nema ih viseMa oni nose svoje, ja sam sigurna da ti "mirisi" i zaprljaju onu vodu koju ti pokažu: e vidi kakva je voda, e vidi!![]()
JesJel klofač praher?
Ono za tepihe čime su babe pretile nevaljaloj deci-" Dobiceš praKerom po guisci!
Da vidimNgo, zaljubila sam se u kremu, ako ima u Srbiji kupite, ODUŠEVIĆETE se! Za regeneraciju kože, moš mazati svaki dio tijela. Pete kao kod bebe!! Ruke, svila!
Kupila u Turskoj, i pokajala se što sam samo jednu, međutim pronađem i u Sarajevu, ova!Da vidim