qryak
Poznat
- Poruka
- 7.979
Nema još, sad sam proverio, izlazi krajem leta u bioskope.E, ovo bih mogao pogledati, naravno ako ima na netu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema još, sad sam proverio, izlazi krajem leta u bioskope.E, ovo bih mogao pogledati, naravno ako ima na netu.
Kako nema, evo na RTS-u ide Boljki život.Od kvalitetnih serija skoro da ništa novo nema, barem za moj ukus.
Posledenje što bih mogao da preporučim je MobLand
Шта има да конташ, плати и иди.Ne kontam tu turisticku promociju mali Karibi, mali Maldivi ..brt ne ke njaj, promovisi ga kakvo jeste, ima svoju vrednost kao takvu..cemu, veze nema
Ako mi jos neko kaze plati nestoШта има да конташ, плати и иди.
Попшица је код Нишаприродни базен у селу Попшица код Сврљига, у Србији, који је због изгледа и боје воде назван "Мали Кариби. Немој, то ће рифер да блокира.![]()
Попшица је код Ниша![]()
Svrljig ti je, inače, u Crnoj GoriНе знам Унги, не идем јужније од ТЦ Ушће.Гугл главоња реко Сврљиг, где год то било.
Лако ме ебати, плати ми Вел'ке Карибе.Svrljig ti je, inače, u Crnoj Gori
Pa kad se nameštašЛако ме ебати, плати ми Вел'ке Карибе.![]()
Šta svira, pop, rock ili ova nova Pink seljana?Slusam Šumigu povremeno i svaka mu cast, prvo kako pristpa svom poslu, a drugo, covek gomilu informacija ima u glavi.
Pa kad se nameštaš
Će platim, šta mi teško