- Poruka
- 44.200
Ako oćeš da cuclaš imam za tebe mango ice. Za mene ( dečake sam uzeo gold tobako)![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako oćeš da cuclaš imam za tebe mango ice. Za mene ( dečake sam uzeo gold tobako)![]()
Pffff, ne voliš ni mango. Znao sam. Saće Sveta da ti ponudi, to ćeš prihvatiti 1/1.
Neee, ja sam antipušač, skroz naskrozPffff, ne voliš ni mango. Znao sam. Saće Sveta da ti ponudi, to ćeš prihvatiti 1/1.![]()
Neee, ja sam antipušač, skroz naskroz
Čak i ne boravim u istoj prostoriji sa pušačima
Speed driving?Pa čime se zabavljaš osim što zezaš blatokrvne?![]()
Speed driving?
Loše mirišu , a ja sam osetljiva na miriseMiriše na kanalizaciju, pride je kriminalac. Izdajnici, vukodlaci i blatokrvni.![]()
Ovde nema mirisa dima. Para je u pitanju. Miris jeLoše mirišu , a ja sam osetljiva na mirise
Sad samo vozim trotinetAh, smetnuo sam sa uma tu sitnicu. Znači, uzeti ti ključeve.
Kako miriše?
Ja ja, a ja sam srebrni letač.Sad samo vozim trotinet
Kako miriše?
Puštaj! Sad opuštanjedržimo
Takve volim, koji mirišu na čistoOsvežavajuće, nije težak kao S.Dali. Koji je isto super ali ne izađe iz garderobe ni posle pranja.
I idem peškeJa ja, a ja sam srebrni letač.![]()
Takve volim, koji mirišu na čisto
Miris limunovog cveta je mmmmBergamot, neki hibrid limuna i narandže. Koristi s samo za parfeme. Prepoznam ga nepogrešivo.
Šta svira, pop, rock ili ova nova Pink seljana?
Onda nista od nase ljubavi, zao mi jeČak i ne boravim u istoj prostoriji sa pušačima
Ali, zaaaašttoooo?Onda nista od nase ljubavi, zao mi je
Kakav je daj da pomirisem
aha, prodaje maglu i još svira.
Covek se bavi marketingom.