Peropapacoder
Primećen član
- Poruka
- 968
ebes drzavu u kojoj je Lovcen nizi od Triglava...dje to ba ima....bruka.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja samo pivu pijem...i rakiju...i konjak...i vinjak...i viski...i votku....vino nikako....Btw, ova flaša (njen dizajn) osvojila je sve najvažnije nagrade na Sajmu vina u ns a kreator je naš član, možda pogodite koji.
Btw, ova flaša (njen dizajn) osvojila je sve najvažnije nagrade na Sajmu vina u ns a kreator je naš član, možda pogodite koji.
koji?Btw, ova flaša (njen dizajn) osvojila je sve najvažnije nagrade na Sajmu vina u ns a kreator je naš član, možda pogodite koji.
Slonovi oplakuju svoje mrtve!Svaka životinja na svijetu je bolja i pametnija od bilo kojeg čovjeka na svijetu
Slon onolikački pa bez problema putuje avionom, znaš kako se transportuju slonovi avionom? Ubace slona i ubace piliće, male, slatke, žute. Toliko su pažljivi da se ne pomjere tokom cijelog leta da ne bi zgazili slučajno neko pile..
sta je ba prelijepo?Prelepo.
Pa ti takoreći ni ne piješja samo pivu pijem...i rakiju...i konjak...i vinjak...i viski...i votku....vino nikako....
Zalazak meseca iznad bačkog petrovcasta je ba prelijepo?![]()
Bravo.....mudrosti se divim uvjek.....Pa ti takoreći ni ne piješ![]()
Словачки кулен би било интересантно пробати.Zalazak meseca iznad bačkog petrovca
@Reefer o pa cestitam!Inače, ova flaša (njen dizajn) osvojila je sve najvažnije nagrade na Sajmu vina u ns a kreator je naš forumski član, pogodite koji.
Odlicno, tako treba.Naspavano i odmorno.
Ti?
Zbog nekog dešavanja?Odlicno, tako treba.
Krenuo da me spici talas panike, al sam mu rekla mrš![]()