Kafić Čadjava mehana- Knjiški moljci XXXV

@Shadow_woman bez zezanja, ovde imaju zakone koje strogo postuju i koji imaju na umu dobrobit pojedinca. Nisu izbacili sve iz komunizma kao lose, nesto su i zadrzali.
Za plate u Lidlu se ne salim, posle par godina su ljudi tamo placeniji od inzenjera sa istim iskustvom. Trenutno im je pocetna plata malo niza od moje ali oni sa 3 godine rada u firmi imaju vise.
Osim posla, odluku da ostanem ovde je pogurala i gomila tih nekih sitnica koje olaksavaju zivot i cine ga prijatnijim.

A kućni ljubimci se računaju kao osobe ili?

Mislim da ne ali zavisi od vlasnika stana da li ce ti dozvoliti da imas ljubimca a u nekim slucajevima zavisi i od zgrade.
Ako imas kucu niko te ne dira dok im ne zasmetas.
Vecina ima pse kao ljubimce i dosta su dobro socijalizovani, ne laju cim vide coveka vec hoce da se pozdrave.

Nekoliko mojih komsija ima pse, da ih nisam video ne bih ni znao da su u zgradi.
Meni u ugovoru pise da ne smam da imam ljubimca a sa mojim radnim vremenom ne bih mogao ni da se staram o jednom da je dozvoljeno.

@Shadow_woman bez zezanja, ovde imaju zakone koje strogo postuju i koji imaju na umu dobrobit pojedinca. Nisu izbacili sve iz komunizma kao lose, nesto su i zadrzali.
Za plate u Lidlu se ne salim, posle par godina su ljudi tamo placeniji od inzenjera sa istim iskustvom. Trenutno im je pocetna plata malo niza od moje ali oni sa 3 godine rada u firmi imaju vise.
Osim posla, odluku da ostanem ovde je pogurala i gomila tih nekih sitnica koje olaksavaju zivot i cine ga prijatnijim.
Kod nas ništa ne olakšava život. Oni nas odmah uče da se snalazimo u životu, borimo, preživljavamo. Jačaju nas od rođenja :zcepanje:

@Kćerka Direktora Cirkusa
Došla da ti ostavim poklončiće, pažljivo birane.

manoard-body-mist-fresh-chicita-250ml-cene.webp
609a28c9412f08.50769534.jpg
Nadam se da ćeš ih poneti na neko lepo putovanje 🤍

Back