- Poruka
- 85.764
a koce da radi?
Moze da se nadje posao, koliko znas jezik toliko dobro je i placen.
Trenutno radnice u Lidlu imaju platu kao da su zavrsile fakultet.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a koce da radi?
ja se računam kao pola osobe
Moraju li bebeda se briju?Oni te racunaju kao celu, bez obzira kolika si.
Parovi sa bebom mogu u garsonjeri da zive dok beba ne napuni godinu dana, potom moraju da se sele u veci stan zbog mesta.
A kućni ljubimci se računaju kao osobe ili?Oni te racunaju kao celu, bez obzira kolika si.
Parovi sa bebom mogu u garsonjeri da zive dok beba ne napuni godinu dana, potom moraju da se sele u veci stan zbog mesta.
ma nikako-...mozes mene povesti kao medjeda.....A kućni ljubimci se računaju kao osobe ili?
medved se računa kao dve osobema nikako-...mozes mene povesti kao medjeda.....
A kućni ljubimci se računaju kao osobe ili?
Kod nas ništa ne olakšava život. Oni nas odmah uče da se snalazimo u životu, borimo, preživljavamo. Jačaju nas od rođenja@Shadow_woman bez zezanja, ovde imaju zakone koje strogo postuju i koji imaju na umu dobrobit pojedinca. Nisu izbacili sve iz komunizma kao lose, nesto su i zadrzali.
Za plate u Lidlu se ne salim, posle par godina su ljudi tamo placeniji od inzenjera sa istim iskustvom. Trenutno im je pocetna plata malo niza od moje ali oni sa 3 godine rada u firmi imaju vise.
Osim posla, odluku da ostanem ovde je pogurala i gomila tih nekih sitnica koje olaksavaju zivot i cine ga prijatnijim.
tebi kao da su vrane mozak popile...bosanski medvjedi su nevidljivi medjedi---a umiljati....cudo....medved se računa kao dve osobe![]()
Kod nas ništa ne olakšava život. Oni nas odmah uče da se snalazimo u životu, borimo, preživljavamo. Jačaju nas od rođenja![]()
nevidljiv?tebi kao da su vrane mozak popile...bosanski medvjedi su nevidljivi medjedi---a umiljati....cudo....
misterija...carolija...,..nevidljiv?![]()
volim misterije i čarolijemisterija...carolija...,..
jesi li ti iz NS?nevidljiv?![]()
jel se to vidi po razdeljku?jesi li ti iz NS?
onda ti nema druge nego za Bosnu...tamo su sve carolije i sva magija svijeta....volim misterije i čarolije![]()
ma ne.....nego kao da sii negdje nekad to napisala a ja upamtio....jel se to vidi po razdeljku?![]()
Jesamma ne.....nego kao da sii negdje nekad to napisala a ja upamtio....
bravo....volim tvoj grad..
Nije tu trenutno, evo mi ćemo preuzeti@Kćerka Direktora Cirkusa
Došla da ti ostavim poklončiće, pažljivo birane.
Pogledajte prilog 1742031
Pogledajte prilog 1742032
Nadam se da ćeš ih poneti na neko lepo putovanje![]()