Peropapacoder
Primećen član
- Poruka
- 971
posto slon?Moj tata kad je kupio za cirkus 7 slonova, na crno![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
posto slon?Moj tata kad je kupio za cirkus 7 slonova, na crno![]()
ja sam medjedu nalik...dzaba.....Jel može na crno i neki medved![]()
Dogovorićemo se, imamo mladeposto slon?
Jel greješ zimi?ja sam medjedu nalik...dzaba.....![]()
Taman htjela rećo pa Pero je Bosanac, međed nego štaja sam medjedu nalik...dzaba.....![]()
Dogovorićemo se, imamo mlade![]()
ne postoji to sto ja ne znam....,ja sve ne znamJel greješ zimi?
Znaš da uplašiš golubove u 4h ujutru?
bravo majstore....Taman htjela rećo pa Pero je Bosanac, međed nego šta![]()
ObaveznoPomazis jednog za mene?![]()
posto sad piva u ducuanu sada?....moji mi hajvani iz broda javljaju da je poskupila, a nece da kazu koliko......ebem ti taku vlasti koja pivu poskupljuje....Taman htjela rećo pa Pero je Bosanac, međed nego šta![]()
najbolje da biras mene...ja sam medjed pravi bosanski...umiljat.....@Kćerka Direktora Cirkusa jel mogu da biram medveda ili koji mi zapadne?![]()
odakle tebi moja slika?
"Dok je sjedio kod ovaca velika mečka utrčala je u stado, pa pošla prema Grkoviću koji je u tom trenutku u džepu imao samo malu sjekiru."
Ukralaodakle tebi moja slika?
dali su tebe u skoli ucili da krasti nije dobro.????..ali se isplati, ebiga....Ukrala![]()
Meda je medadali su tebe u skoli ucili da krasti nije dobro.????..ali se isplati, ebiga....
"Dok je sjedio kod ovaca velika mečka utrčala je u stado, pa pošla prema Grkoviću koji je u tom trenutku u džepu imao samo malu sjekiru."
Kakav je to džep?![]()
to jeste...ali medjed je izrazito dobar meda.....Meda je meda![]()
Nema biranja@Kćerka Direktora Cirkusa jel mogu da biram medveda ili koji mi zapadne?![]()