Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 21.108
Ubiću seTo samo na poslu kad.mi se ne radi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ubiću seTo samo na poslu kad.mi se ne radi![]()
Pa taj pristup ce tebi mozda vise leci.
KazanovoTo nisam pominjao![]()

Pa taj pristup ce tebi mozda vise leci.
Nećeš, ubiće te neka na uliciUbiću se![]()
Kako za koga.hrišćanstvo je budućnost![]()
Imam i to na lageru. Zapeo i zamalo da porušim pola ljudi na bus stanici. Samo se jauci čuli i ja kako se izvinjavam.Kazanovo![]()

Neće, naučio sam školu.Nećeš, ubiće te neka na ulici
Nećeš, ubiće te neka na ulici
Da, saplićeš se na vremeNeće, naučio sam školu.
A možda to bude i ljubomorni muž![]()

Mmmm, baš sexyImam i to na lageru. Zapeo i zamalo da porušim pola ljudi na bus stanici. Samo se jauci čuli i ja kako se izvinjavam.![]()
Niko se ovde nije nesto proslavioMožda.
Dejt sam imao prosle decenije i nisam se proslavio ni tada.
Postavio sam podlakticu. Nisam ni ja vrana pa glavom da padam.Mmmm, baš sexy![]()

Niko se ovde nije nesto proslavio
Nije to razgovor za posao. .a i na njemu gledas da li tebi nesto prija, uz uvazavanje druge osobe.
Nije to nikakav test, pa kao prosao si nisi.
Vecina ljudi koje sam dejtovala u skorije vreme, ne dejtujem vise zbog sebe nego njih.
Imas na tubu Second date update (namestena je emisija ali zabavna). Ono sto je korisno je da steknes uvid u to kako dve razlicite osobe posmatraju istu stvar koja se desila na dejtu
Šta ti je iskustvo, naučilo sePostavio sam podlakticu. Nisam ni ja vrana pa glavom da padam.![]()

Svakome je nesto drugo.U čemu je fora sa tim neuspesima u vezama ili bar zabavljanju?

Pitanje je jedno, mnogo odgovoraU čemu je fora

sa tim neuspesima u vezama ili bar zabavljanju?
Podržavam čoveka, bravo!Plus, zvucis ko moj neurolog, ko Vam je kriv sto ste pravili pogresne izbore (ooo izvini bezgresni covece)