- Poruka
- 48.795
Pa valjda izabereš nekog sa kim se zabavljaš.Podržavam čoveka, bravo!
Nego, kakve veze imaju izbori sa zabavljanjem? Zabavljaš se dok ti je dobro, kad prestane, super, ideš dalje.
Ti se verovatno zabavljaš sam sa sobom, ali opet..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa valjda izabereš nekog sa kim se zabavljaš.Podržavam čoveka, bravo!
Nego, kakve veze imaju izbori sa zabavljanjem? Zabavljaš se dok ti je dobro, kad prestane, super, ideš dalje.
Kako si znao da ti upravo citiram post?Gato, kad ćemo da pravimo horkrukse?![]()
Meni žao što moram da ti kažem istinu ,ali to ne postoji, To pisala jedna u knigi... nije to stvarno, recimo kao ova moja košulja od mithrila.Gato, kad ćemo da pravimo horkrukse?![]()
Jel si Frodo il si Bilbo?Meni žao što moram da ti kažem istinu ,ali to ne postoji, To pisala jedna u knigi... nije to stvarno, recimo kao ova moja košulja od mithrila.
I to je ok.Kako si znao da ti upravo citiram post?
Ja bih više volela da budem Animagus
Nisi ti baš razumela moju rečenicu, jel tako?Pa valjda izabereš nekog sa kim se zabavljaš.
Ti se verovatno zabavljaš sam sa sobom, ali opet..
To zdravi odnosi, psihopatologija ne funkcionise takoPodržavam čoveka, bravo!
Istina je divna i strašna my dear Bilbo.Meni žao što moram da ti kažem istinu ,ali to ne postoji, To pisala jedna u knigi... nije to stvarno, recimo kao ova moja košulja od mithrila.

Ebeš takav životI to je ok.Ovo moje je malo dark. Ali primamljivo
Budimo realni, tvoje rečenice su... pametne, a ja pričam malo, ali glupo, pa se ne razumemo.Nisi ti baš razumela moju rečenicu, jel tako?
Pričam o pogrešmnim izborima koje je spomenula Krofna. Koga je briga da li je pogrešno ili nije, ideš da se zabavljaš i to je to. Kad ti ne bude viiše zanimljivo, ćao zdravo.
Ne razumem se u šatro nauke i te psikologije, ja samo kažem da zabavljanje nije problem, pa mi nije jasno kako to neki od vas muku muče sa tako lepom i jednostavnom stvari?To zdravi odnosi, psihopatologija ne funkcionise tako
Ne smeta meni kad je draga osoba malo glupava.Budimo realni, tvoje rečenice su... pametne, a ja pričam malo, ali glupo, pa se ne razumemo.

Nisu svi ko nas dvoje,RifateNisi ti baš razumela moju rečenicu, jel tako?
Pričam o pogrešmnim izborima koje je spomenula Krofna. Koga je briga da li je pogrešno ili nije, ideš da se zabavljaš i to je to. Kad ti ne bude viiše zanimljivo, ćao zdravo.
Pa da, slično slično privlačiNe smeta meni kad je draga osoba malo glupava.
![]()
Ali to opet nema vese za zabavljanjem i problemima. To se desi kad se desi, kasnije, posle početnog zabavljanja i onda nema problema, već ti bude super.Nisu svi ko nad dvoje,Rifate
A i desi se i da se zaljubimo
I šta onda?
Nije to onda tako ćao zdravo
Smeta nama, ali šta ćeš kad te vole ovdeNe smeta meni kad je draga osoba malo glupava.
![]()

To si u pravuAli to opet nema vese za zabavljanjem i problemima. To se desi kad se desi, kasnije, posle početnog zabavljanja i onda nema problema, već ti bude super.
Ali kako da se neko od naših forumaša zaljubi, kad mu frka da proba prvi korak?
Naravno, ali to nije deo rasprave. Valjda to ide po redu, prvo nekoga upoznaš, pa ako prođe određene kriterijume (koje ima svako od nas) ide se na zabavljanje. Zabavljaš se samo sa onima koji to zadovoljavaju, a veliki je svet, puno ljudi, puno izbora.Ja ne bih mogla sa glupim ni jednokratnu sex šemu, pogotovo što sam sapiosexualac
I ja sebe ovde volim!Smeta nama, ali šta ćeš kad te vole ovde![]()

Ja isto tako gledamNaravno, ali to nije deo rasprave. Valjda to ide po redu, prvo nekoga upoznaš, pa ako prođe određene kriterijume (koje ima svako od nas) ide se na zabavljanje. Zabavljaš se samo sa onima koji to zadovoljavaju, a veliki je svet, puno ljudi, puno izbora.
Ih, pa tu se vraćamo na dobrog doktora neurologa i pogrešne izbore, zar ne? Ovaj put ne mislim na izbor osobe, već izbor da se plašiš. Čemu to? Čemu te loše skromnosti i strahovi?To si u pravu
Ali mnogi su ljudi u tim stvarima stidljivi i uplašeni
Ja o tome uopšte ne razmišljamIh, pa tu se vraćamo na dobrog doktora neurologa i pogrešne izbore, zar ne? Ovaj put ne mislim na izbor osobe, već izbor da se plašiš. Čemu to? Čemu te loše skromnosti i strahovi?
Tako je, isto je i sa zabavljanjem, kremneš u to i voziš dok ide. Kad prestane, kad jedan otegne, ide drugi. To je tako lako. Ali ovi današnji mladi, vidi ovu @Princes krofna recimo...Ja isto tako gledam
Davno mi mama od drugarice rekla kad sam patila za nekim likom- jedan se otego, drugi se protego