Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 21.071
Ne spinuj me sad. Vidiš da sam ušao u materijuO, Bože, saće ispadne da te još i Madona startovala![]()
Alex zna gde je ovoUherské Hradiště
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne spinuj me sad. Vidiš da sam ušao u materijuO, Bože, saće ispadne da te još i Madona startovala![]()
Alex zna gde je ovoO, izvinjavam se, nastavi.. I, šta kažeš, Madona?Ne spinuj me sad. Vidiš da sam ušao u materijuAlex zna gde je ovo
Uherské Hradiště
Ne spinuj me sad. Vidiš da sam ušao u materijuAlex zna gde je ovo
Uherské Hradiště
Jesu frendli.Nisam bio tamo.
Prvo sam došao u Frenštát pod Radhoštěm koji nije suvise daleko.
Uherské Hradiště je Moravski deo, tamo su vise otvoreni za saradnju sa strancima.
Ti to iz prve ruke znašJesu frendli.
Drzis distancu sa ljudima.Ne dramim![]()
Hermiona, gde god odem overim nešto. Takav mi horoskop.Ti to iz prve ruke znaš

Drzis distancu sa ljudima.
Ako vec zelis kontakt, napravi korak.
Pogotovo sa zenama, ostvaruj "slucajni", "naivni" fizicki kontakt.
Svaka častHermiona, gde god odem overim nešto. Takav mi horoskop.![]()

Jesu frendli.
Reče ti Sveta, pravi sam situacije. Ja uđem u apoteku napolju po kremu za sunce i startujem startujem. Ako me oduva ok, teraj dalje. Nema padanja u depru jao, odbila me. Ide drugaU Frenštátu je sve bilo lakse nego ovde, daleko su otvoreniji i lakse se uspostavljao kontakt.
Kad si u NS?Hermiona, gde god odem overim nešto. Takav mi horoskop.![]()

Ако имаш мање од четрдесет година јеси млад......Nisam ni mlad
....битно је да си негован и способан.ni lep.
Ne znam? Dolaze novosadisti kod mene sada.Kad si u NS?![]()
Reče ti Sveta, pravi sam situacije. Ja uđem u apoteku napolju po kremu za sunce i startujem startujem. Ako me oduva ok, teraj dalje. Nema padanja u depru jao, odbila me. Ide druga
Ако имаш мање од четрдесет година јеси млад......
....битно је да си негован и способан.

Nemoj, molim te, da rušiš sliku sebiReče ti Sveta, pravi sam situacije. Ja uđem u apoteku napolju po kremu za sunce i startujem startujem. Ako me oduva ok, teraj dalje. Nema padanja u depru jao, odbila me. Ide druga
Pa improvizuj majku mu.Ne mogu sve redom, ispadam ocajnik.
Mada nema kod mene depresije ako odbije, ja nemam ideju sta da radim ako pristane.
To nisam pominjaoNemoj, molim te, da rušiš sliku sebi
. . Bar foliraj da se nećeš saplesti

Vodi na kolace, prosetaj pored reke, poljubi, ispratu kuci.Ne mogu sve redom, ispadam ocajnik.
Mada nema kod mene depresije ako odbije, ja nemam ideju sta da radim ako pristane.
Vodi na kolace, prosetaj pored reke, poljubi, ispratu kuci.
Kolko moze bude tesko?